Vrste akustičnih kitar

Ponudba akustičnih kitar na Gear4music.com. vsebuje nekatere najbolj razburljivih kitar, najboljših razpoložljivih blagovnih znamk, ne glede na to, ali iščete Freshman, Ibanez, Takamine ali Tanglewood kitaro. Ne glede na vaš proračun, vam lahko pomagamo, s kitarami za začetnike in kompleti, kot tudi profesionalnimi akustičnimi kitarami, ki imajo trup iz masivnega wood. Izbirajte med pestro ponudbo elektro-akustičnih, akustičnih kitar za levičarje/ke.

View All Information

Najbolj priljubljene akustične kitare

O vrstah akustičnih kitar

Naša ponudba vsebuje akustične kitare v dreadnought in folkobliki, kot tudi klasične in 12-strunske kitare.

Na zalogi imamo pestro ponudbo folk glasbil, kot so ukulele, banjo in mandoline, ki trenutno doživljajo ponovno oživitev, ker ih uporabljajo glasbeniki, kot so Mumford & Sons.

Akustična kitara - novice

Ed Sheeran podpis "razkorak" kitaro, ki so na voljo za prednaročila

Sodelovanju z Martin, najnovejši Sheeran je podpis model značilnosti umetnine iz novega albuma "÷" in je bila zgrajena v njegovo točno določene specifikacije.... Več »

MUSIKMESSE 2017: Martin DST in DSTG in 0-18 kitare

Napisal kot "bolj dostopna" alternative iz Martin v letih Musikmesse, ti čisto nov modeli kažejo prefinjen Estetska in ikona ton.... Več »

Tanglewoodosebe Sundance uspešnosti Pro Series na Gear4music

Privatno sporočilo tradicijo z najsodobnejših izdelovalnih tehnologij, Tanglewoodje Sundance uspešnosti Pro Series ponudba igralec edinstveno tonu z značilno osebnost.... Več »