Roland ojačevalniki za akustično kitaro

Gear4Music.com

Rolandove ojačevalnike za akustično kitaro uporabljajo profesionalni glasbeniki širom sveta, saj zagotavljajo pristen stereo zvok in topel, natančen ton. View All Information

Roland ojačevalci za akustično kitaro

Prikazujemo prvih 9 izdelkov

Rolandovi ojačevalniki za akustčno kitaro

Snovalci Rolandovih ojačevalnikov serije AC so imeli v mislih predvsem prenosljivost, toda v majhnem ohišju te naprave, ki je robustno in izdelano tako, da traja, se skriva visoka izhodna moč. Z dodatnimi zvokovnimi učinki in celo paleto akustičnih funkcij so Rolandovi ojačevalniki za akustično kitaro sijajen odgovor na vprašanje, kako iz ljube vam akustične kitare potegniti najboljše.

Na te izdelke se pri nas zares fantastično dobro spoznamo, zato ni boljše izkušnje od nakupovanja Rolandovih ojačevalnikov za akustične kitare v prodajalni Gear4music .

Novičke o Rolandovih ojačevalnikih za akustično kitaro

Musikmesse 2016: Roland sporočamo kocke Street Ex PA paket, boben sprožilci in V-Drum širitev blazinice

Roland je izdal sveženj novih izdelkov pred Musikmesse 2016, vključno s kocko Street Ex PA paket in FD-9 in KT 9 boben sprožilci in CY - 12 C paket.... Več »

Roland izdelek Specialist Dan Taman obiskati Gear4music HQ

Če ste v super Roland delovne postaje in sintetični zvoki ponaša classic rob ampak sodobne počutijo potem glavo v naš razstavni prostor v soboto 12.3.16 in so prve roke vaje z Taman Roland na Dan!... Več »

Uvesti Roland TD-11KV Special Edition elektronski boben komplet

Roland je dodan elektronski boben komplet TD-11KV Special Edition svoje obsežno V-Drums linijo.... Več »