Roland ojačevalniki za akustično kitaro

Gear4Music.com

Rolandove ojačevalnike za akustično kitaro uporabljajo profesionalni glasbeniki širom sveta, saj zagotavljajo pristen stereo zvok in topel, natančen ton. View All Information

Roland ojačevalci za akustično kitaro

Prikazujemo prvih 9 izdelkov

Rolandovi ojačevalniki za akustčno kitaro

Snovalci Rolandovih ojačevalnikov serije AC so imeli v mislih predvsem prenosljivost, toda v majhnem ohišju te naprave, ki je robustno in izdelano tako, da traja, se skriva visoka izhodna moč. Z dodatnimi zvokovnimi efekti in celo paleto akustičnih funkcij so Rolandovi ojačevalniki za akustično kitaro sijajen odgovor na vprašanje, kako iz ljube vam akustične kitare potegniti najboljše.

Na te izdelke se pri nas zares fantastično dobro spoznamo, zato ni boljše izkušnje od nakupovanja Rolandovih ojačevalnikov za akustične kitare v prodajalni Gear4music .

Novičke o Rolandovih ojačevalnikih za akustično kitaro

Prejeli brezplačno iPad Mini 2 z The nakup klavirja Roland LX-7

Roland je giving stran FREE iPad Mini 2 z vsakim nakupom LX-7!... Več »

Prost 5-letno garancijo na Roland TD - 30K in TD-30KV V Pro bobna kompletov

Roland TD - 30K in TD-30KV V-Pro bobna kompletov zdaj priti s FREE 5-letno garancijo v ponudbo za omejen čas (na voljo v veliki Britaniji le).... Več »

Musikmesse 2016: Roland sporočamo kocke Street Ex PA paket, boben sprožilci in V-Drum širitev blazinice

Roland je izdal sveženj novih izdelkov pred Musikmesse 2016, vključno s kocko Street Ex PA paket in FD-9 in KT 9 boben sprožilci in CY - 12 C paket.... Več »