Fender ojačevalci za akustično kitaro

Gear4Music.com

Fender je nedvomno najbolj ravzpito ime v svetu kitarskih ojačevalcev. Fender Acoustasonic serija se uporablja v vseh mogočih glasbenih zvrsteh in je priljubljena pri kitaristih po celem svetu - na Gear4music.com vam ponujamo celotno ponudbo Fender akustičnih ojačevalcev po stringkih cenah. View All Information

Fender ojačevalci za akustično kitaro

Prikazujemo prvih 8 izdelkov

O Fender akustičnih ojačevalcih

Fender je s popowerjo obsežnega znanja o tehnologiji ojačevalcev za električna kitara, leta 2003 uvedel Acoustasonic linijo ojačevalcev za akustično kitaro. Dizajnirani na način, da ustvarjajo bleščeče zvoke in reproducirajo naravne odtenke akustične kitare, Acoustasonic serija je pridobila visoko hvalo v areni akustičnih ojačevalcev.

Acoustasonic serija je prilagojena akustičnem izvajalcu, ter ponuja možnost okrepitve strunske dinamike in ima XLR mikrofon vhode.

Fender kitarski ojačevalci - novice

Fender sporočamo svoje prvi predpisi o Rosewood

Po sporazumu CITES lani, Fender je napovedal, da bo smrdokavra Elite kitaro in bas veljajo strogi ureditvi in nadomestitev gozdu.... Več »

Novo Fender Mustang prvi kdaj združljiv ojačevalec Wi-Fi

Uporabo wireless technology v pomoč igralec doseže nemoteno igranje, Nova serija Mustang so prvi korak v krasnem novem svetu ojačevaleci.... Več »

Fenderosebe Tune App zdaj na voljo za naprave Android

Začetek intuitivno app lani, to je zdaj na voljo tistim, ki nimajo iOS napravo, izdelavo prikazale natančnostjo tuning univerzalne... Več »