Roland ojačevalniki za akustično kitaro

Gear4Music.com

Rolandove ojačevalnike za akustično kitaro uporabljajo profesionalni glasbeniki širom sveta, saj zagotavljajo pristen stereo zvok in topel, natančen ton. View All Information

Roland ojačevalci za akustično kitaro

Prikazujemo prvih 10 izdelkov

Rolandovi ojačevalniki za akustčno kitaro

Snovalci Rolandovih ojačevalnikov serije AC so imeli v mislih predvsem prenosljivost, toda v majhnem ohišju te naprave, ki je robustno in izdelano tako, da traja, se skriva visoka izhodna power. Z dodatnimi zvokovnimi efekti in celo paleto akustičnih funkcij so Rolandovi ojačevalniki za akustično kitaro sijajen odgovor na vprašanje, kako iz ljube vam akustične kitare potegniti najboljše.

Na te izdelke se pri nas zares fantastično dobro spoznamo, zato ni boljše izkušnje od nakupovanja Rolandovih ojačevalnikov za akustične kitare v prodajalni Gear4music .

Novičke o Rolandovih ojačevalnikih za akustično kitaro

Roland začetek OS-07 delovna postaja in SE-02 analogni sintetizator

Prvi sintetični vpise na Rolandje "Na novo opredeliti prihodnost", OS-07 delovna postaja in SE-02 sintetizator obljubo uporabnik popoln izraz in na krovu vsestranskost.... Več »

Prihodnost na novo opredeliti: Roland Blues Cube britanski EL84, šef MS-3

Najnovejše iz Rolandje na novo opredeliti prihodnost, Blues Cube britanski EL84 spremenil in MS-3multi učinki ranžirna lokomotiva Gorljivi kitaro Skupnosti v pričakovanju... Več »

Roland in Karimoku ekipa KF-10 digitalni klavir

Mednarodno priznani japonski pohištvo proizvajalca Karimoku je združil z Roland za proizvodnjo klavir izgleda vsako palčni kot razkošno, kot se sliši.... Več »