Akustična kitara torbe in kovčki

Torbe za akustične kitare in primerov prihajajo v različnih oblik in velikosti za vse vrste akustična kitara Dreadnought, pasov in avditorij modelov ljudskih instrumentov, vključno s priCustom, Havajska kitara in Banjo, mandolina.

View All Information

Najbolj priljubljenih torbe za akustične kitare & priCustom

Prikazujemo prvih 23 izdelkov

O torbah & kovčkih za akustično kitaro

Torbe & kovčki so bistvena oprema za kitariste v gibanju in za tiste, ki želijo zavarovati svoja glasbila – na Gear4music.com imamo široko izbiro torb&kovčkov za akustično kitaro, ki bodo zadovoljili za vse zvrsti akustičnih kitar.

Z različnimi oblazinjenimi torbami, penastimi kovčki, kovčki in še posebej oblikovanimi kovčki, smo prepričani, da bo vaša kitara zavarovana, kot si to želite. Na zalogi imamo nekatere od najboljših blagovnih znamk na trgu, kot so SKB, Gator in Kinsman, med drugimi, in ste lahko prepričani, da imamo nekaj idealnega za vas.

Akustična kitara - novice

Ed Sheeran podpis "razkorak" kitaro, ki so na voljo za prednaročila

Sodelovanju z Martin, najnovejši Sheeran je podpis model značilnosti umetnine iz novega albuma "÷" in je bila zgrajena v njegovo točno določene specifikacije.... Več »

MUSIKMESSE 2017: Martin DST in DSTG in 0-18 kitare

Napisal kot "bolj dostopna" alternative iz Martin v letih Musikmesse, ti čisto nov modeli kažejo prefinjen Estetska in ikona ton.... Več »

Tanglewoodosebe Sundance uspešnosti Pro Series na Gear4music

Privatno sporočilo tradicijo z najsodobnejših izdelovalnih tehnologij, Tanglewoodje Sundance uspešnosti Pro Series ponudba igralec edinstveno tonu z značilno osebnost.... Več »