Taylor kitare

Gear4Music.com

Taylor Guitars temelji na El Cajon, Kalifornija, in je pionir nekaterih najbolj uspešnih novosti v proizvodnji akustična kitara v zadnjih treh desetletjih. Ustanovljeno leta 1974, Taylor je hitro narasla od enega človeka dream postati uspešnic akustično kitaro znamke v Severni Ameriki. View All Information

Najbolj priljubljena Taylor Guitars

Prikazujemo prvih 22 izdelkov

Taylor informacije

Ustanovljeno leta 1974, Taylor so priznani eden vodilnih svetovnih premium kitaro proizvajalci. Uporaba sodobnih in tradicionalnih tehnik v svojih tovarnah v Kalifornijo in Mehiko, ustvarjajo kitare, ki so izjemno igro in nezgrešljivo Taylor.

Veliko vodilnih umetnikov izbrali Taylor Guitars vključno z Dave Matthews, Prince, Taylor Swift in Jason Mraz, med drugim.

S a stanodajalec od oblike telesa in tonewoods izbirali, iskanju popoln kitara z Taylor ne more biti lažje.

Taylor kitaro novice

Ed Sheeran podpis "razkorak" kitaro, ki so na voljo za prednaročila

Sodelovanju z Martin, najnovejši Sheeran je podpis model značilnosti umetnine iz novega albuma "÷" in je bila zgrajena v njegovo točno določene specifikacije.... Več »

MUSIKMESSE 2017: Martin DST in DSTG in 0-18 kitare

Napisal kot "bolj dostopna" alternative iz Martin v letih Musikmesse, ti čisto nov modeli kažejo prefinjen Estetska in ikona ton.... Več »

Tanglewoodosebe Sundance uspešnosti Pro Series na Gear4music

Privatno sporočilo tradicijo z najsodobnejših izdelovalnih tehnologij, Tanglewoodje Sundance uspešnosti Pro Series ponudba igralec edinstveno tonu z značilno osebnost.... Več »