Taylor kitare

Gear4Music.com

Taylor kitare temelji v El Cajon, Kalifornija, in je pionir nekaterih najuspešnejša novosti v proizvodnji akustično kitaro v zadnjih treh desetletjih. Ustanovljeno leta 1974, Taylor je hitro narasla od eden človek sanje postati uspešnic akustično kitaro znamke v Severni Ameriki. View All Information

Najbolj priljubljena Taylor akustične kitare

Prikazujemo prvih 17 izdelkov

Taylor informacije

Ustanovljeno leta 1974, Taylor slovijo kot eden od vodilnih svetovnih kitaro proizvajalci premium. Uporaba sodobnih in tradicionalnih tehnik v svojih tovarnah v Kalifornijo in Mehiko, ustvarjajo kitare, ki so izjemno igro in nezgrešljivo Taylor.

Veliko vodilnih umetnikov izberite Taylor kitare, vključno z Dave Matthews, Prince, Taylor Swift in Jason Mraz, med drugim.

S a stanodajalec od oblike telesa in tonewoods lahko izbirate, ugotovitev vaš popoln kitara z Taylor ne more biti lažje.

Taylor kitaro novice

WATCH: Martin kitaro - balado je Dreadnought

Martin kitaro kažejo nagrajen dokumentarec Martin Dreadnought - kitara, ki je prestal preskus časa in zaslužil svoje mesto v akustični folklore.... Več »

Fender jama Monitor ozemlje v uho

Svetovno znani kitaro proizvajalec ponuja pet novih modelov v uho monitor v njihovi najnovejši podvig.... Več »

D'Addario uvesti Humiditrak

D'Addario uvesti Humiditrak - napravo, ki živi v ohišju kitare in zagotavlja realnem času stanje posodobitve preko smartphone app, tako da lahko vodijo oko na vašo sekiro.... Več »