Blagovne znamke

Akustičnih kitar

Gear4Music.com

Akustična kitara ima velik vpliv na glasbo, in je samo glasbilo postalo tesno povezano s folk, jazz in blues glasbeniki. Na Gear4music.com se zavedamo, da ima vsak igralec akustične kitare različne potrebe. V ponudbi imamo vse vrste akustičnih kitar, vključno s Dreadnought kitarami, 12-strunskimi akustičnimi kitarami in klasičnnimi kitarami, kot tudi ojačevalce za akustične kitare in efekte. View All Information

Najbolj priljubljena akustične kitare

O akustična kitara

Dreadnought akustična kitara, ki je prilagojena tudi začetnikom igranja akustične kitare , je na razpolago za enako ceno. Večje glasbilo ponuja popoln in uravnotežen zvok akustične kitare, in se lahko pohvali z visoko ravnijo igralnosti in odziva, ter prilagojeno kobilico.

Electro-akustično kitaro, katere imajo magnete (pick-upe), so nekoliko dražje, na primer Round Back akustična kitara. Slimline glasbilo ima trup z izrezom in proizvaja tople in čiste tone akustične kitare, ter pri igranju daja odličen občutek. Konstruirana je za nastope v živo, s ciljem zmanjševanja težav ss mikrofonijo pri ojačevanju akustične kitare. mislite.

S podobnimi značilnosti akustične kitare in enako ceno se lahko pohvali tudi elektro-akustična kitara z enojnim izrezom, ki ima dobro uravnoteženi akustični zvok, in je konstruirana na način, da ima odličen zvok tudi pri ojačevanju.

Če gremo navzgor po cenovni lestvici, in za tiste, ki želijo napredovati, je idealna Washburn D46S akustična kitara. Dreadnought glasbilo velja za cenovno neprekosljivo, glede na bogat občutek in kakovost wood, ki se uporablja pri konstrukciji akustične kitare.

Na topu cenovne lestvice se nahaja Yamaha LJX6C Solid Top Jumbo akustična kitara. S sprednjo ploščo iz masivne smreke, hrbtno ploščo in stranicami iz palisandra, dvosmernim pick-upom in predojačevalnim sistemom, glasbilo je bilo oblikovano za modernega igralca akustične kitare, ter proizvaja uravnotežen, odločen ton.

Akustična kitara novice

Ed Sheeran podpis "razkorak" kitaro, ki so na voljo za prednaročila

Sodelovanju z Martin, najnovejši Sheeran je podpis model značilnosti umetnine iz novega albuma "÷" in je bila zgrajena v njegovo točno določene specifikacije.... Več »

MUSIKMESSE 2017: Martin DST in DSTG in 0-18 kitare

Napisal kot "bolj dostopna" alternative iz Martin v letih Musikmesse, ti čisto nov modeli kažejo prefinjen Estetska in ikona ton.... Več »

Tanglewoodosebe Sundance uspešnosti Pro Series na Gear4music

Privatno sporočilo tradicijo z najsodobnejših izdelovalnih tehnologij, Tanglewoodje Sundance uspešnosti Pro Series ponudba igralec edinstveno tonu z značilno osebnost.... Več »

Yamaha začetek konkurence za zmago A podpisano kitaro z Ricky Gervais

Yamaha so teče natečaj da sovpada s sproščanjem nov film Ricky Gervais, David Brent-življenje na cesti... Več »

Fender izpust nov kitara Tuning App

Fender začetek svoje nove app " Fender Tune", je app, ki je namenjen za začetnike in pro je enako... Več »