Blagovne znamke

Akustičnih kitar

Gear4Music.com

Akustična kitara ima velik vpliv na glasbo, in je samo glasbilo postalo tesno povezano s folk, jazz in blues glasbeniki. Na Gear4music.com se zavedamo, da ima vsak igralec akustične kitare različne potrebe. V ponudbi imamo vse vrste akustičnih kitar, vključno s Dreadnought kitarami, 12-strunskimi akustičnimi kitarami in klasičnnimi kitarami, kot tudi ojačevalce za akustične kitare in efekte. View All Information

Najbolj priljubljena akustične kitare

Prikazujemo prvih 42 izdelkov

O akustična kitara

Dreadnought akustična kitara, ki je prilagojena tudi začetnikom igranja akustične kitare , je na razpolago za enako ceno. Večje glasbilo ponuja popoln in uravnotežen zvok akustične kitare, in se lahko pohvali z visoko ravnijo igralnosti in odziva, ter prilagojeno kobilico.

Electro-akustično kitaro, katere imajo magnete (pick-upe), so nekoliko dražje, na primer Round Back akustična kitara. Slimline glasbilo ima trup z izrezom in proizvaja tople in čiste tone akustične kitare, ter pri igranju daja odličen občutek. Konstruirana je za nastope v živo, s ciljem zmanjševanja težav ss mikrofonijo pri ojačevanju akustične kitare. mislite.

S podobnimi značilnosti akustične kitare in enako ceno se lahko pohvali tudi elektro-akustična kitara z enojnim izrezom, ki ima dobro uravnoteženi akustični zvok, in je konstruirana na način, da ima odličen zvok tudi pri ojačevanju.

Če gremo navzgor po cenovni lestvici, in za tiste, ki želijo napredovati, je idealna Washburn D46S akustična kitara. Dreadnought glasbilo velja za cenovno neprekosljivo, glede na bogat občutek in kakovost lesa, ki se uporablja pri konstrukciji akustične kitare.

Na vrhu cenovne lestvice se nahaja Yamaha LJX6C Solid Top Jumbo akustična kitara. S sprednjo ploščo iz masivne smreke, hrbtno ploščo in stranicami iz palisandra, dvosmernim pick-upom in predojačevalnim sistemom, glasbilo je bilo oblikovano za modernega igralca akustične kitare, ter proizvaja uravnotežen, odločen ton.

Akustična kitara novice

WATCH: Martin kitaro - balado je Dreadnought

Martin kitaro kažejo nagrajen dokumentarec Martin Dreadnought - kitara, ki je prestal preskus časa in zaslužil svoje mesto v akustični folklore.... Več »

Fender jama Monitor ozemlje v uho

Svetovno znani kitaro proizvajalec ponuja pet novih modelov v uho monitor v njihovi najnovejši podvig.... Več »

D'Addario uvesti Humiditrak

D'Addario uvesti Humiditrak - napravo, ki živi v ohišju kitare in zagotavlja realnem času stanje posodobitve preko smartphone app, tako da lahko vodijo oko na vašo sekiro.... Več »

Musikmesse 2016: Yamaha odkriti revolucionarni TransAcoustic kitare

Yamaha življati prijava splavitev od 4 nove TransAcoustic kitare z vgrajenim reverb in chorus učinke.... Več »

Musikmesse 2016: Taylor-Fra Electroakustične kitare

Taylor je predstavil tri nove Electro akustične kitare na Musikmesse 2016.... Več »