Trgovina s bas kitarami

Bas kitare so od ključnega pomena za povezovanje glasbe in melodije, ne glede na to ali je način igranja brenkanje, slepanje, popanje, thumping. V Gear4music smo strasno posvečeni vsemu, kar je povezano z basom, od naših lastnih ekskluzivnih začetniških kompletov za nadobudne basiste do topunskih basov kot so Fender, Warwick in Music Man.

View All Information

Najbolj priljubljene bas kitare

Prikazujemo prvih 18 izdelkov

Izvedite več o bas kitarami

Znane bas kitare

Eden od najbolj priljubljenih proizvajaltube bas kitar, kot pri električnimi kitarami, je Fender, ki je prvi razvil bas kitaro. Bas kitara je močno povezana z rock glasbo, ki so jo čez leta rada uporabljali Geezer Butler iz skupine Black Sabbath, Cliff Burton iz skupine Metallica in John Entwhistle iz skupine The Who, ter dobesedno še tisoče artistov različnih glasbenih stilov.

Učinek wood na zvok bas kitare

Večina bas kitare imajo masiven trup, kar pomeni, da znotraj trupa bas kitare ni FREEora, skozi kateri bi se zvoki lahko odmevali, kot pri akustičnih kitarah. Najcenejše solidbody bas kitare so ponavadi izdelane iz mehkejšega wood, kot je vezana plošča ali iz plastike, medtem ko se pri bolj dragimi modeli bas kitar uporablja trdi les, kot je javor, palisander ali mahagonijev les.

Pri solidbody bas kitarami, mahagonijev les proizvaja compact in lesen zvok, ki se dobro ujema s country in blues glasbenimi slogi. Palisandrov les pa po drugi strani ustvarja bolj Metalzvok bas kitare, ki je bogat in kompleksen pri visokih in stringkih tonih. Javor proizvaja bolj znižani ton, kar ima zelo dober učinek, ko igrate bas kitaro pri visoki glasnosti.

Bas kitare votlega trupa uporabljajo večinoma tisti, ki uživajo v jazz in folk glasbi, ker proizvajajo mirnejši in bolj akustičen zvok, kar je primerno za te glasbene sloge.

Bas kitara - novice

Hofner sporočamo Shorty Bass v novo finish

Hofner skupino shorty bas je zdaj na voljo v beli konča.... Več »

Častni Lemmy žigov v obstati izpust v Nemčiji

Ikona Motorhead basist Lemmy, ki je obeležena z žigom omejena izdaja, FREE dostop.... Več »

Fender jama Monitor ozemlje v uho

Svetovno znani kitaro proizvajalec ponuja pet novih modelov v uho monitor v njihovi najnovejši pobooster.... Več »

D'Addario uvesti Humiditrak

D'Addario uvesti Humiditape- napravo, ki živi v ohišju kitare in zagotavlja realnem času stanje posodobitve preko smartphone app, tako da lahko vodijo oko na vašo sekiro.... Več »

Musikmesse 2016: Glasba človek 40. obletnica "Stare Smoothie" StingRay bas

Glasba človeka ustvarili zvesto reprodukcijo StingRay prototip #26, namenjen šterling žogo.... Več »