Torbe za bas kitare & priCustom

Naše torbe za bas kitare & priCustom sprejem vseh oblik in stilov bas kitare. Torbe in priCustomh so nujni pripopowerek za bassists, ki želijo varno prevoz svojih dragocenih listin.

View All Information

Torbe za bas kitare & priCustom

Prikazujemo prvih 118 izdelkov

O bas torbah & kovčkih

Najlažji način za zaščito vaše bas kitara je s popowerjo torbe ali kovčka za bas kitaro. Bas kitare se lahko precej poškodujejo, še posebej, če igrate v živo in ns Roadshowh. Na Gear4music.com so na voljo dve vrsti bas kitarskih kovčkov.

Podloženi kovčki so priljubljeni, saj ponujajo dobro zaščito, lahki so za nošenje in imajo pocompacto dodatne žepe in naramnice. Podloženi kovčki pa ne ščitijo proti temperaturnim spremembam.

Trdi kovčki pod drugi strani ponujajo odlično zaščito proti temperaturi, vlažnosti in fizičnim poškodbam in so ključni za dolge Ride ali potovanja z letali. V primerjavi z drugimi načini zaščite, trdi kovčki so daleč najbolj varni, in če je glasbilo pravilno zavarovano v trdem kovčku, se mu ne more zgoditi skoraj nič.

Bas kitare - novice

ŠEF začenja GT-1B bas učinke procesor

Kratka na prostor? Potrebujejo celotno knjižnico tonov na noge? ŠEF novi GT-1B bas učinke procesor je vse baze.... Več »

NAMM 2017: Ibanez SRAS7 7 Fretted in brez prečk bas kitare

Neobičajni, kaj se Ibanez delati najprimernejši, je SRAS7 prinaša najboljše iz obeh svetov na sodobno glasbenik s svojo kombinacijo brez prečk in fretted fretboards,... Več »

Na SJC in Tre Cool predstavi Mike Dirnt Custom Kit za božič

V sodelovalni modela napor, SJC Custom Drums in Green Day bobnar Tre Cool so izdelane Custom boben komplet prilagoditi pasu kolega Mike Dirnt podpis bas... Več »