Behringer ojačevalci za bas kitare

Gear4Music.com

Behringer ojačevalci za bas kitaro ponujajo odlično vrednost in učinkovitost, kot tudi raznoliko izbiro. Odkar je ustanovljen leta 1989, proizvajalec avdio opreme Behringer je postal eden od najbolj uspešnih profesionalnih avdio podjetij na svetu. Behringerova filozofija je zagotoviti profesionalne izdelke po cenah, ki si jih lahko privošči vsak glasbenik. View All Information

Behringer combo bas ojačevalci

Prikazujemo prvih 2 izdelkov

Behringer glave bas ojačevalcev

Prikazujemo prvih 4 izdelkov

O Behringer bas ojačevalcih

Na Gear4music.com ponujamo široko izbiro Behringer bas ojačevalcev od 15W do 550W, ki ustrezajo vsem zahtevam, od vadbenih ojačevalcev za vašo spalnico do scenskih ojačevalcev za nastop. Vsi Behringer bas ojačevalci imajo visoko kakovostne komponente in izjemoma Neravan gradnjo zagotoviti večji zvoka in daljše življenje.

Priljubljeni bas ojačevalci, kot je cenjeni Behringer BXL1800, in Behringer bas efekti in bas pedale so vedno na zalogi na Gear4music.com po cenah ki so med najnižjimi v ZK.

Behringer bas ojačevalci - novice

NAMM 2015: Govorice začeti

Nekaj tednov proč, NAMM Show 2015 govorice so se že začeli leteti. Tukaj je, kaj vemo do sedaj...... Več »

BEHRINGER Polifonične sintetični v delih

Lahko Behringer načrtovanje njihovega prvega kdaj Polifonične sintetični?... Več »

NAMM 2014: Behringer X-tip serija začela

BEHRINGER izdal univerzalne kontroler za Studio in žive aplikacije, pozitiven a X-tip Mini USB kontroler in kompakten X-Touch, USB MIDI kontroler z 9 dotik občutljiv faders motor.... Več »