Peavey ojačevalci za bas kitare

Gear4Music.com

Peavey ojačevalci za bas kitare so priznani zaradi svoje moči in zanesljivosti. Kot glavni prodajalec Peavey izdelkov, Gear4music.com vam lahko ponudi najboljše od najsodobnejšega Peavey obsega bas ojačevalcev po najnižjih cenah. Peavey Max serija bas combo ojačevalcev zagotavlja zanesljivost, moč in zvok pri celoj paleti nastopajočih in vadbenih ojačevalcev, ki segajo od 60W do 15W. View All Information

Peavey combo bas ojačevalci

Prikazujemo prvih 8 izdelkov

Peavey glave bas ojačevalcev

Prikazujemo prvih 3 izdelkov

O Peavey bas ojačevalcih

Peavey izdeluje ojačevalce od leta 1957 in je zdaj eden od največjih proizvajalcev avdio opreme na svetu, ki slovi po svoji ponudbi visoke kakovostnihi bas ojačevalcev, ki jih podpirajo glasbeniki po vsem svetu.

Če želite silovito moč in neizprosno zanesljivost vam priporočamo priznano Tour linijo ojačevalcev, izjemno močne ojačevalce z visoko specializiranim EQ, vgrajenim sub-harmonic generatorjem in Peavey novo in patentirano SmartRail tehnologijo.

Peavey bas ojačevalci - novice

Črni petek prodaje zdaj na - naš Top izbor

To zimo smo kickstarting božičnih nakupih s 4 dni najboljših glasbe ukvarja okoli, to je črni petek!... Več »

Peavey Vypyr VIP ojačevalci dobite brezplačno urejanje programske opreme

Peavey so dostopni brezplačno programsko opremo za urejanje Vypyr za svoje Vypyr VIP serije ojačevalci.... Več »

Žive glasbe, aktu poročilo napoveduje uspešno prihodnost za izvajalce in prizorišč

Poročilo, ki ga UK glasbe, ki zastopa interese komercialne glasbene industrije v veliki Britaniji, je projicira vpliv zakona živo glasbo na glasbeniki in prizorišč.... Več »