Trgovina z

bas ojačevalci

Naš oddelek za bas ojačevalce predstavlja najboljše ojačevalce za bas kitaro, vodilnih imen v glasbeni industriji, kot so Ashdown, Gallien & Krueger, Laney in Ojačevaleceg.

View All Information

Najbolj priljubljena bas Kitarski ojačevalci

Prikazujemo prvih 18 izdelkov

Informacije o ojačevalcih za bas kitaro

Bas ojačevalci lahko proizvajajo različne bas tone, od toplih do izkrivljenih, bogatih do udarnih, in vseh, ki so nekje med njimi. Zelo je pomembno najti ustrezen ojačevalec za zvok, ki ga želite imeti. Izbira je ogromna, od Markbass-ove jasnoče in udarnosti, do Ojačevaleceg-ovega vsestranskega oblikovanja tonov, in Ashdown, dizajniranega v Britaniji, s toplimi, polnimi zvoki.

Ponujamo vedno najbolj zveneče konstrukcije bas ojačevalcev, proizvajaltube, kot so Laney, Line 6 in Fender, kot tudi veliko izbiro ključnih dodatkov, kot so na primer kabli.

Ojačevalec za bas kitaro - novice

ŠEF začenja GT-1B bas učinke procesor

Kratka na prostor? Potrebujejo celotno knjižnico tonov na noge? ŠEF novi GT-1B bas učinke procesor je vse baze.... Več »

Darkglass elektronika, ki je zdaj na voljo na Gear4music

S celovitim naborom pedala in amp, ki obljublja premium ton, Darkglass elektronike so odgovor na vse bas povezanih molitve.... Več »

NAMM 2017: Ibanez SRAS7 7 Fretted in brez prečk bas kitare

Neobičajni, kaj se Ibanez delati najprimernejši, je SRAS7 prinaša najboljše iz obeh svetov na sodobno glasbenik s svojo kombinacijo brez prečk in fretted fretboards,... Več »