Behringer

Gear4Music.com

Behringer je bil ustanovljen leta 1989 in je odtlej postal eno najbolj uspešnih podjetij na področju profesionalnega zvoka v svetu. View All Information

Behringer najbolje prodajani izdelki

Prikazujemo prvih 17 izdelkov

O Behringeru

Behringer je hitro zrasel od majhne družbe v eno od najbolj prepoznavnih podjetij na področjih glasbe in profesionalnega zvoka na svetu, s široko izbiro izdelkov, ki pokrivajo celo paleto zvočnih zahtev.

Behringerova filozofija je vedno enaka - zagotoviti najnovejšo zvočno opremo po dostopnih cenah. Behringerov UCA222 USB vmesnik je odličen primer - uporabnikom/cam omogoča povezovanje njihovih instrumentov, mešalnih miz, itn. z njihovim računalnikom z namenom snemanja in predvajanja.

Behringerov obseg studijskih referenčnih monitorjev je priznan s strani nekaterih najbolj kritičnih ušes na svetu, ter ponuja spodobno spremljanje, idealno za majhna mešalna okolja.

Behringer ponuja vse, od kitarskih ojačevalcev do signalnih predelovalcev, ter imajo obsežno izbiro izdelkov. Na Gear4music.com zalogi ponujamo ogromno izbiro iz Behringerovega obsega in sicer po najnižjih cenah na spletu.

Behringer novice

Behringer predstavil kompakten, tri, oktavo DeepMind 6 sintetični

Novic je izšla iz Superbooth ki Behringer bo uvedba svoje čisto nov globoko mislih 6, manjše bolj zgoščena različica svoj velik sobrat DeepMind 12... Več »

Behringerosebe DeepMind 12 sintetizator kmalu treba na zalogi

Konec februarja leta 2017, Behringerosebe DeepMind 12 bo na zalogi na Gear4music. S paleto zanimive funkcije, je sintetični pripravlja na novo opredeliti glasbe.... Več »

Behringer potrebujejo vašo pomoč za oblikovanje njihovega najnovejšega izdelka

Odpiranje javni forum na Facebook, Behringer so videti, da bi izdelek sanje, skrbi za svoje stranke vse potrebe.... Več »