Trobila

Naša trobila kombinirajo obsežno zbirko vodilnih blagovnih znamk, kot so Yamaha, Bach in Elkhart ter našo lastno izbiro cenovno dostopnih glasbil. Na podlagi naših dolgoletnih izkušenj, nudimo obsežno in zanimivo paleto instrumentov, vključno s trobentami, evfoniji in pozavnami.

View All Information

Najbolj prodajana trobila

O trobilih

Trobila posedujejo powerno dediščino v klasični glasbi, kot tudi v britanskih trobilnih bendih, vendar pa so tudi pomemben del Big Band glasbe in jazz glasbe. Intonacijo določujeta oblika ustnic in podaljševanje ali skrajševanje tubei preko Lampašov in potegov.

Naša lastna serija Gear4music trobil je idealna za začetnike, ali strastne igralce, ki si želijo razširiti svojo zbirko. Za bolj resne igralce je primerna naša Coppergate serija, z naprednimi funkcijami in izdelavo, ki doslej ni bila dostopna po naših cenah.

Trobila - novice

Gear4music imajo eno od zadnjih Yamaha Xeno YTR trobente

V Yamaha Xeno YTR-8335RS 25 obletnico Model trobenta trenutno ostaja ena izmed zadnjih modelov, ki so trenutno na voljo za nakup v Evropi.... Več »

NAMM 2017: B in S MBX3 dediščine trobente/Challenger trobente

B in oznanja svoj strokovni naziv MBX3 trobent, strokovno izdelane in slast v uho, se MBX3 bi medenina igranje našel zapiskov... Več »

Musikmesse 2016: Yamaha Xeno artist Model "New York" trobente

Uvedba Yamaha YTR-9335 in YTR-9445 Custom serije trobente.... Več »