DJ produkcijska oprema

DJ produkcijska oprema ponuja možnost za sampliranje, ustvarjanje ali layering lastnih zvokov. Ne glede na to, ali želite eksperimentirati in ustvarjati glasbo v vaši spalnici, ali nastopati po celem svetu, Gear4music.com ima na zalogi široko izbiro DJ produkcijske opreme vodilnih proizvajaltube, kot so Korg, Roland, Native Instruments in Elektron. Gear4music.com je spletna veletrgovina za glasbenike, s cenami, ki so med najnižjimi v ZK.

View All Information

Najbolj priljubljenih DJ proizvodnja orodja

O DJ produkciji

Namesto sampliranja tujeg materiala, večina DJev si želi ustvariti lastne ritme in zvoke. Produkcijska orodja, kot so ritem naprave, samplerji, efektorji in sintetizatorji, so odličen vir za poskuse in ustvarjanje zvoka. Hardverski samplerji so še posebej priljubljeni pri DJih, ker omogočajo neposredno sampliranje gramofonskih ali CD posnetkov.

DJ produkcija - novice

ROLIje Seaboard VZPON 25 zdaj na voljo v 15 % popust

ROLIje Seaboard DVIG 25 združuje sodobno vsestranskost in z dinamično ton.... Več »

Korg sporočamo, da resnico sintetični "Sterling Silver" je zdaj na voljo za iOS naprave

Naravnost iz 90 's, legendarni sintetični je dobila moderno preobrazba, da bo bolj vsestranski kot kdajkoli prej... Več »

Rob Papen izdaje novo Predator 2 sintetizator

Z tisoče nove prednastavitve in široko paleto funkcij, je Predator 2 prinaša naslednje ravni kakovosti zvoka in uporabniško določene avdio manipulacije za takojšnjo odstranitev igralcev... Več »