DJ produkcijska oprema

DJ produkcijska oprema ponuja možnost za sampliranje, ustvarjanje ali layering lastnih zvokov. Ne glede na to, ali želite eksperimentirati in ustvarjati glasbo v vaši spalnici, ali nastopati po celem svetu, Gear4music.com ima na zalogi široko izbiro DJ produkcijske opreme vodilnih proizvajaltube, kot so Korg, Roland, Native Instruments in Elektron. Gear4music.com je spletna veletrgovina za glasbenike, s cenami, ki so med najnižjimi v ZK.

View All Information

Najbolj priljubljenih DJ proizvodnja orodja

O DJ produkciji

Namesto sampliranja tujeg materiala, večina DJev si želi ustvariti lastne ritme in zvoke. Produkcijska orodja, kot so ritem naprave, samplerji, efektorji in sintetizatorji, so odličen vir za poskuse in ustvarjanje zvoka. Hardverski samplerji so še posebej priljubljeni pri DJih, ker omogočajo neposredno sampliranje gramofonskih ali CD posnetkov.

DJ produkcija - novice

Numark sporočamo naslednik NS6 kontroler-je NS6II

Gradi na temeljnih uspeh in oblikovanje kontroler NS6 Numark prinašajo naslednjo generacijo DJ kontroleri za nestrpno čakajo DJ-i po vsem svetu... Več »

Dave Smith Instrument Tempest ustavi razvoj

Po letih stalno evolution, Dave Smith resnico Analog boben stroja je do konca razvoja izdelka, kot ustvarjalci izpolniti zmogljivosti naprave.... Več »

M-Audio začetek resnico kodo serije v črni barvi

V M-Audio 61 zakonika in zakonika 49 has been izpust v stilsko novo črno zasnovo, združuje osupljivo estetsko s klasično ton.... Več »