DJ produkcijska oprema

DJ produkcijska oprema ponuja možnost za sampliranje, ustvarjanje ali layering lastnih zvokov. Ne glede na to, ali želite eksperimentirati in ustvarjati glasbo v vaši spalnici, ali nastopati po celem svetu, Gear4music.com ima na zalogi široko izbiro DJ produkcijske opreme vodilnih proizvajaltube, kot so Korg, Roland, Native Instruments in Elektron. Gear4music.com je spletna veletrgovina za glasbenike, s cenami, ki so med najnižjimi v ZK.

View All Information

Najbolj priljubljenih DJ proizvodnja orodja

Prikazujemo prvih 9 izdelkov

O DJ produkciji

Namesto sampliranja tujeg materiala, večina DJev si želi ustvariti lastne ritme in zvoke. Produkcijska orodja, kot so ritem naprave, samplerji, efektorji in sintetizatorji, so odličen vir za poskuse in ustvarjanje zvoka. Hardverski samplerji so še posebej priljubljeni pri DJih, ker omogočajo neposredno sampliranje gramofonskih ali CD posnetkov.

DJ produkcija - novice

M-Audio začetek resnico kodo serije v črni barvi

V M-Audio 61 zakonika in zakonika 49 has been izpust v stilsko novo črno zasnovo, združuje osupljivo estetsko s klasično ton.... Več »

ROLI FXpansion STROBE2 zdaj vključen v vse ROLI Seaboards

Silen programska oprema STROBE2 je zdaj na voljo za vse tiste, ki bo nakup ali kupili bodisi na ROLI Seaboard VZPON ali GRAND sintetizator... Več »

NAMM 2017: Dave Smith Instruments sporočamo REV2

Gradimo na temeljih svojega predhodnika na Prophet 08, je REV2 ponuja celotno paleto zanimivih in inovativnih dodatki za njegovo obliko.... Več »