Stolpi za DJ-je & igralcev

DJ krovi so pogosto najbolj bistveni del vsak DJ setup. Ali se odločijo za uporabo vinil, CD ali MP3 srednje, a DJ krovi (ali gramofoni kot so tudi znana), ki jim omogočajo, da mix, praske in beat-tekmo ločeno skladbe.

View All Information

Najbolj prodajani DJ predvajalniki

O Stolpi za DJ-je & igralcev

Stolpi za DJ-je razpon razpon od stare šole gramofoni napredno kontrolorjem. Karkoli ste v, imamo tudi neverjetni glasnost DJ, orodje proizvajalcev, kot so Pioneer, Native Instruments, Numark in Novation.

Veliko Stolpi za DJ-je danes so hibridi, ki deluje kot avdio vmesniki za vključevanje v računalo-osnova setup - Numark NDX800 zajema vse tri medijev.

USB/MIDI kontrolerji, kot so osebe Numark NS7 uporabljajo tudi v kombinaciji z virtual DJ programska oprema kot na primer osebe Rajko Traktor – daje uporabnikom silen programska oprema, vendar ohrani taktilno strani gramofona.

Naše obsežno območje DJ na Gear4music.com kompletu je najnovejše DJ Predvajalniki CD-jev, digitalni DJ, Slušalke za DJ-je, DJ mešalne, DJ MP3 predvajalniki, DJ programska oprema, gramofoni DJ, zvočniki DJ in DJ razsvetljavo.

DJ novice

McDonald's uvesti muziciranju kraj mat!

McDonald's v nizozemskem združujejo beats in big Mac z uvedbo nove muziciranju kraj mat.... Več »

Pioneer DJ odkriti DĐ-RB in DĐ RR Rekordbox DJ kontroleri

Pioneer razširiti svoj glasnost rekordbox dj kontroler z DĐ-RB in DĐ RR.... Več »

Še vedno priložnost, da trgovino vaš Push 1 prejeti do 30 % Off Push 2

Nadgradnja Ableton Push 2 s to omejen čas ponudba do 1. maja 2016.... Več »

Novation razkrije sestavnih delov tokokroga

Novation je razkrila sestavnih delov tokokroga - zbirka orodij, ki se širi vezje pomagajo zasnovati, ustvarite in prilagodite svoj edinstven instrumentov.... Več »