Blagovne znamke digitalnih klavirjev

Digitalni klavirji so realistična alternativa tradicionalnim klavirjem, kar zadeva občutek med igranjem, in zvok, ki ga proizvajajo.

View All Information

Najbolj priljubljeni digitalni klavirji

Prikazujemo prvih 17 izdelkov

Digitalni klavir - vodnik

Digitalni klavir je elektronsko glasbilo, konstruirano kot alternativna različica tradicionalnim, akustičnim ustreznikom. Za razliko od akustičnih klavirjev, elektronski klavir nima strun, kladiv, ali zvočnega rezonatorja. Namesto tega, digitalni klavir ima elektronski zvočni čip in zvočnik, ki se lahko uporabljata za podvajanje zvoka in doseganje občutka igranja tradicionalnega klavirja.

O čem je treba razmišljati pri nakupu digitalnega klavirja?

Obstaja več stvari, na katere je treba biti pozoren pri nakupu digitalnega klavirja. Na primer, treba je upoštevati število tipk, ki jih ponuja elektronski klavir. Dober digitalni klavir bi moral imeti 88 obteženih tipk, kot jih imata Gear4music 8865 digitalni klavir in Korg LP-350 digitalni klavir.

Prav tako je treba upoštevati raven polifonije digitalnega klavirja. Na primer, Casio Privia PX-720 digitalni klavir ima 128 glasovno polifonijo, kar uporabnikom omogoča obsežno uporabo prologancijskega pedala in igranja širokega obsega akordov.

Drugi dejavniki, na katere je treba biti pozoren vključujejo ugotovitev, ali elektronski klavir ima zvočnike, kakršna je zmogljivosti njegovega pomnilnika, katera pedala ponuja, ali je vključeno stojalo in koliko ima že vgrajenih pesmi in digitalnih učinkov.

Digitalni klavir - novice

Nord napovedal elektro 5 OS posodobitev

Nord je sporočamo posodobitev za elektro 5 s popravki in nova funkcija, ki omogoča uporabo zunanji izraz pedala za nadzor paramters v split načinu.... Več »

Musikmesse 2016: Yamaha Arius YDP143 in YDP163 klavirja predstavil

Yamaha uvaja povsem novo Arius YDP143 in YDP163 klavirja za svojo obsežno paleto klavirja.... Več »

NAMM 2016: M-Audio sporočamo naglas digitalni klavir in naglas modul

M-Audio govori, da vsi igralci tipkovnico z novimi naglas digitalni klavir in naglas modul pozimi NAMM 2016.... Več »

NAMM 2016: Roland FP-30 SuperNATURAL digitalni klavir

Roland FP-30 digitalni klavir ponuja osebe Roland odobravanja zvok in občutek kombinirane z naprednimi funkcijami, skratka profesionalne kakovosti 88-Opomba instrumenta.... Več »

NAMM 2016: Korg uvesti B1SP digitalni Piano

Korg uvedla B1SP digitalni klavir.... Več »

Ponuja dnevni črni petek in tekmovanja!

V izvedbo gor na črni petek 2015 smo giving stran veliko nagrado vsak dan od zdaj do in vključno z Black petek (27.11.15) Poleg nekaj fantastično ponudbe.... Več »