Gear4music digitalni klavirji

Gear4Music.com

Gear4music digitalni klavirji ponujajo impresiven dizajn, zvok in konstrukcijo po bolj ugodnih cenah od številnih dražjih znamk. View All Information

Gear4music digitalni klavirji

Prikazujemo prvih 40 izdelkov

Gear4music digitalni klavir - kompleti

Prikazujemo prvih 29 izdelkov

Digitalni klavir - nasveti pri nakupu

Digitalni klavir je električno glasbilo, ki je tako zasnovano, da služi predvsem kot alternativna možnost njihovim tradicionalnim, akustičnim ekvivalentom. Za razliko od akustičnega klavirja nima strun, kladiva niti resonančnega dna. Namesto tega, ima elektronske zvočne čipe in zvočnike, ki se lahko uporabljajo za podvajanje zvoka in občutek igranja tradicionalnega klavirja.

Ker se digitalni klavir opira na sampling, lahko ustvari celo vrsto zvokov drugih glasbil. Digitalni klavir je izjemno prilagodljiva naprava, ker glasbeniki lahko izbirajo med glasbili, kot so flavte, čembala, strunska glasbila in tolkala.

Druge stvari, o katerim je treba misliti pri nakupu digitalnega klavirja

Obstaja pestra izbira dodatne opreme, ki se jo lahko kupi za digitalne klavirje, kot so na primer slušalke. Glasbeniki lahko izbirajo med obsežno paleto izdelkov, ki vključuje Roland RH-300 slušalke z 3.4m ravnim kablom in Audio Technica ATH-M40FS slušalke s kablom enake dolžine.

Za tiste, ki še ne uporabljajo enega, bo najbrž potreben klavirski stol. Gear4music proizvaja Deluxe klavirske stole v tradicionalnem stilu, ki so po našem mnenju idealni za digitalne klavirje.

Digitalni klavir - novice

NAMM 2017: Kawai CN27, CN37 in ES110 Digitalni Pianino

Na voljo za naročilo zdaj na Gear4music, Kawai's, CN27, CN37 in ES110 digitalni Piano združiti verodostojno klasičen občutek z množico sodobnih dotakne... Več »

Roland GP607 digitalni klavir Ebony/bela sedaj na zalogi

Združuje prednosti akustični zvok in praktičnost sodobne tehnologije, je GP607 je prepričan, da bi vsako gospodinjstvo eleganco v izobilju... Več »

Casioje GP-500 Celviano hibridni digitalni klavir prejel naziv "najbolj inovativna in zaupanja vrednih klavir izdelek za 2016"

Porušitveni s a števnik od velik zunanja oblika, Grand hibridni Celviano ponuja igralec neprimerljivo delovanje in izjemno ton... Več »

Gear4music zdaj naselitve Casio Grand Celviano GP-300 Hybrid klavirja

Razkošen digitalni klavir, namenjena zvesto ponovno zvok grand akustični klavir, na Casio Celviano GP-300 je odlično orodje za izraz za preudarnejši pianist... Več »