Gear4music digitalni klavirji

Gear4Music.com

Gear4music digitalni klavirji ponujajo impresiven dizajn, zvok in konstrukcijo po bolj ugodnih cenah od številnih dražjih znamk. View All Information

Gear4music digitalni klavirji

Prikazujemo prvih 18 izdelkov

Gear4music digitalni klavir - kompleti

Prikazujemo prvih 16 izdelkov

Minster klavirji na Gear4music.com

Prikazujemo prvih 4 izdelkov

Digitalni klavir - nasveti pri nakupu

Digitalni klavir je električno glasbilo, ki je tako zasnovano, da služi predvsem kot alternativna možnost njihovim tradicionalnim, akustičnim ekvivalentom. Za razliko od akustičnega klavirja nima strun, kladiva niti resonančnega dna. Namesto tega, ima elektronske zvočne čipe in zvočnike, ki se lahko uporabljajo za podvajanje zvoka in občutek igranja tradicionalnega klavirja.

Ker se digitalni klavir opira na sampling, lahko ustvari celo vrsto zvokov drugih glasbil. Digitalni klavir je izjemno prilagodljiva naprava, ker glasbeniki lahko izbirajo med glasbili, kot so flavte, čembala, strunska glasbila in tolkala.

Druge stvari, o katerim je treba misliti pri nakupu digitalnega klavirja

Obstaja pestra izbira dodatne opreme, ki se jo lahko kupi za digitalne klavirje, kot so na primer slušalke. Glasbeniki lahko izbirajo med obsežno paleto izdelkov, ki vključuje Roland RH-300 slušalke z 3.4m ravnim kablom in Audio Technica ATH-M40FS slušalke s kablom enake dolžine.

Za tiste, ki še ne uporabljajo enega, bo najbrž potreben klavirski stol. Gear4music proizvaja Deluxe klavirske stole v tradicionalnem stilu, ki so po našem mnenju idealni za digitalne klavirje.

Digitalni klavir - novice

Musikmesse 2016: Casio GP-400 Grand hibridni klavir začela

Casio posnemati klavir, igranje izkušnje v novo GP-400 Grand hibridni digitalni klavir.... Več »

Nord uvesti dve omamljanje novo in edinstveno instrumente Nord klavir knjižnico.

Lastniki izbrane izdelke za Nord moči zdaj travnato gričevje Mozart Fortepiano in Beethoven Broadwood zvoki brezplačno.... Več »

NAMM 2016: Nord dvignite pokrov na Nord klavir 3

Nord je dvignil pokrov na klavir 3 - handbuilt na Švedskem, to 88 zakleniti tipkovnico se ponaša z izboljšano tehtano ukrep za klavir občutek, ivory touch in razširjenega pomnilnika.... Več »

Benjamin Britten koncertni klavir vrne Red House

Vrnitev klavir znamke "mejnik" v prenove nepremičnine.... Več »