Dodatna oprema za klavirje

Dodatna oprema za klavije pomaga pianistom pri izvedbah, vadbi ali skrbi za njihov instrument. Ponujamo obsežno izbirododatne opreme za klavirje in klaviature, od pedalov do napajalnikov do stolov in čištilne opreme, od najboljših proizvajaltube kot so Casio, Yamaha in Quiklok.

View All Information

Najbolj priljubljena oprema za klavirje in klaviature

O klavirskem priboru

Potrebna dodatna oprema za vašo klaviaturo ali klavir je večinoma odvisna od načina uporabe vašega glasbila. Za vse, ki prevozijo prenosno klaviaturo, pomebno je imeti torbo ali kovček za opremo, in sicer zaradi zaščite glasbila, kot tudi lahko prenosljivo stojalo.

Izdelujemo številna lastna stojala, v eno-, dvo- in tristopenjskih oblikah, kar vam omogoča fleksibilnost, ne glede na število različnih klavitur ki jih imate.

Klavir - novice

NAMM 2017: Kawai CN27, CN37 in ES110 Digitalni Pianino

Na voljo za naročilo zdaj na Gear4music, Kawai's, CN27, CN37 in ES110 digitalni Piano združiti verodostojno klasičen občutek z množico sodobnih dotakne... Več »

Roland GP607 digitalni klavir Ebony/bela sedaj na zalogi

Združuje prednosti akustični zvok in praktičnost sodobne tehnologije, je GP607 je prepričan, da bi vsako gospodinjstvo eleganco v izobilju... Več »

Casioje GP-500 Celviano hibridni digitalni klavir prejel naziv "najbolj inovativna in zaupanja vrednih klavir izdelek za 2016"

Porušitveni s a števnik od velik zunanja oblika, Grand hibridni Celviano ponuja igralec neprimerljivo delovanje in izjemno ton... Več »