Dodatna oprema za klavirje

Dodatna oprema za klavije pomaga pianistom pri izvedbah, vadbi ali skrbi za njihov instrument. Ponujamo obsežno izbirododatne opreme za klavirje in klaviature, od pedalov do napajalnikov do stolov in čištilne opreme, od najboljših proizvajaltube kot so Casio, Yamaha in Quiklok.

View All Information

Najbolj priljubljena oprema za klavirje in klaviature

O klavirskem priboru

Potrebna dodatna oprema za vašo klaviaturo ali klavir je večinoma odvisna od načina uporabe vašega glasbila. Za vse, ki prevozijo prenosno klaviaturo, pomebno je imeti torbo ali kovček za opremo, in sicer zaradi zaščite glasbila, kot tudi lahko prenosljivo stojalo.

Izdelujemo številna lastna stojala, v eno-, dvo- in tristopenjskih oblikah, kar vam omogoča fleksibilnost, ne glede na število različnih klavitur ki jih imate.

Klavir - novice

Musikmesse 2016: Casio GP-400 Grand hibridni klavir začela

Casio posnemati klavir, igranje izkušnje v novo GP-400 Grand hibridni digitalni klavir.... Več »

Nord uvesti dve omamljanje novo in edinstveno instrumente Nord klavir knjižnico.

Lastniki izbrane izdelke za Nord poweri zdaj travnato gričevje Mozart Fortepiano in Beethoven Broadwood zvoki brezplačno.... Več »

NAMM 2016: Nord boosternite pokrov na Nord klavir 3

Nord je boosternil pokrov na klavir 3 - handbuilt na Švedskem, to 88 zakleniti tipkovnico se ponaša z izboljšano tehtano ukrep za klavir občutek, ivory touch in razširjenega pomnilnika.... Več »