Elektro-akustične kitare

Akustične kitare moramo v nekaterih situacijah tudi ojačevati. Elektro-akustična kitara uporablja vgrajen sistem magnetov in predojačevalcev za ojačevanje zvoka. Običajno imajo ti sistemi osnovno 3-band EQ, nadzor porasta in včasih celo uglaševalec.

View All Information

Najbolj prodajane elektro-akustične kitare

Prikazujemo prvih 23 izdelkov

O elektro-akustičnih kitarah

Elektro-akustične kitare omogočajo akustičnim kitaristom ojačevanje zvok njihove akustične kitare. Medtem ko se električna kitara opira na ojačevanje za ustvarjanje zvoka, akustična kitara se ponavadi ojačuje le za nastope v živo in vadbo. Elektro-akustične kitare se ojačujejo s popowerjo vgrajenih magnetnih sistemov in predojačevalcev. Ti se večinoma napajo z baterijami, in imajo osnovni EQ, ter pocompacto tudi uglaševalec.

Dreadnought elektro-akustična kitara, kot je Yamaha APX500, je trenutno verjetno najbolj priljubljena vrsta elektro-akustične kitare, zahvaljujoč kompromisu med velikostjo in glasnostjo.

Na Gear4music.com imamo na zalogi pestro ponudbo elektro-akustičnih kitar, vključno z različnimi kompleti elektro-akustičnih kitar po stringkih cenah.

Electro-akustične kitare - novice

Ed Sheeran podpis "razkorak" kitaro, ki so na voljo za prednaročila

Sodelovanju z Martin, najnovejši Sheeran je podpis model značilnosti umetnine iz novega albuma "÷" in je bila zgrajena v njegovo točno določene specifikacije.... Več »

MUSIKMESSE 2017: Martin DST in DSTG in 0-18 kitare

Napisal kot "bolj dostopna" alternative iz Martin v letih Musikmesse, ti čisto nov modeli kažejo prefinjen Estetska in ikona ton.... Več »

Tanglewoodosebe Sundance uspešnosti Pro Series na Gear4music

Privatno sporočilo tradicijo z najsodobnejših izdelovalnih tehnologij, Tanglewoodje Sundance uspešnosti Pro Series ponudba igralec edinstveno tonu z značilno osebnost.... Več »