Elektro-akustične kitare

Akustične kitare moramo v nekaterih situacijah tudi ojačevati. Elektro-akustična kitara uporablja vgrajen sistem magnetov in predojačevalcev za ojačevanje zvoka. Običajno imajo ti sistemi osnovno 3-band EQ, nadzor porasta in včasih celo uglaševalec.

View All Information

Najbolj prodajane elektro-akustične kitare

Prikazujemo prvih 36 izdelkov

O elektro-akustičnih kitarah

Elektro-akustične kitare omogočajo akustičnim kitaristom ojačevanje zvok njihove akustične kitare. Medtem ko se električna kitara opira na ojačevanje za ustvarjanje zvoka, akustična kitara se ponavadi ojačuje le za nastope v živo in vadbo. Elektro-akustične kitare se ojačujejo s pomočjo vgrajenih magnetnih sistemov in predojačevalcev. Ti se večinoma napajo z baterijami, in imajo osnovni EQ, ter pogosto tudi uglaševalec.

Dreadnought elektro-akustična kitara, kot je Yamaha APX500, je trenutno verjetno najbolj priljubljena vrsta elektro-akustične kitare, zahvaljujoč kompromisu med velikostjo in glasnostjo.

Na Gear4music.com imamo na zalogi pestro ponudbo elektro-akustičnih kitar, vključno z različnimi kompleti elektro-akustičnih kitar po nizkih cenah.

Electro-akustične kitare - novice

WATCH: Martin kitaro - balado je Dreadnought

Martin kitaro kažejo nagrajen dokumentarec Martin Dreadnought - kitara, ki je prestal preskus časa in zaslužil svoje mesto v akustični folklore.... Več »

Fender jama Monitor ozemlje v uho

Svetovno znani kitaro proizvajalec ponuja pet novih modelov v uho monitor v njihovi najnovejši podvig.... Več »

D'Addario uvesti Humiditrak

D'Addario uvesti Humiditrak - napravo, ki živi v ohišju kitare in zagotavlja realnem času stanje posodobitve preko smartphone app, tako da lahko vodijo oko na vašo sekiro.... Več »