Elektro-akustične kitare

Akustične kitare moramo v nekaterih situacijah tudi ojačevati. Elektro-akustična kitara uporablja vgrajen sistem magnetov in predojačevalcev za ojačevanje zvoka. Običajno imajo ti sistemi osnovno 3-band EQ, nadzor porasta in včasih celo uglaševalec.

View All Information

Najbolj prodajane elektro-akustične kitare

Prikazujemo prvih 35 izdelkov

O elektro-akustičnih kitarah

Elektro-akustične kitare omogočajo akustičnim kitaristom ojačevanje zvok njihove akustične kitare. Medtem ko se električna kitara opira na ojačevanje za ustvarjanje zvoka, akustična kitara se ponavadi ojačuje le za nastope v živo in vadbo. Elektro-akustične kitare se ojačujejo s pomočjo vgrajenih magnetnih sistemov in predojačevalcev. Ti se večinoma napajo z baterijami, in imajo osnovni EQ, ter pocompacto tudi uglaševalec.

Dreadnought elektro-akustična kitara, kot je Yamaha APX500, je trenutno verjetno najbolj priljubljena vrsta elektro-akustične kitare, zahvaljujoč kompromisu med velikostjo in glasnostjo.

Na Gear4music.com imamo na zalogi pestro ponudbo elektro-akustičnih kitar, vključno z različnimi kompleti elektro-akustičnih kitar po stringkih cenah.

Electro-akustične kitare - novice

Poletje NAMM 2016: Nov Ibanez Artwood Vintage termo-Aged akustične kitare

Ibanez kitare šest novih dodati njihove široke območju akustične kitare.... Več »

Poletje NAMM 2016: Martin kitaro razširiti otroška serija

Martin kitara je dodan v DRSG, kot tudi sedem novih X-series cutaways modelov s Sonitone elektronike na poletje NAMM 2016.... Več »

Fender jama Monitor ozemlje v uho

Svetovno znani kitaro proizvajalec ponuja pet novih modelov v uho monitor v njihovi najnovejši pobooster.... Več »