Taylor električne kitare

Gear4Music.com

Taylor Guitars temelji na El Cajon, Kalifornija, in Taylor akustične kitare videl nekaj najbolj uspešnih inovacij v proizvodnji kitaro v zadnjih treh desetletjih. Ustanovljeno leta 1974, Taylor je hitro narasla, da postane uspešnic akustično kitaro znamke v Severni Ameriki. View All Information

Taylor električne kitare

Prikazujemo prvih 1 izdelkov

Taylor informacije

Ustanovljeno leta 1974, Taylor slovijo kot eden od vodilnih svetovnih kitaro proizvajalci premium. Uporaba modern in tradicionalnih tehnik v svojih tovarnah v Kalifornijo in Mehiko, ustvarjajo kitare, ki so izjemno igro in nezgrešljivo Taylor.

Veliko vodilnih artistov select Taylor kitare, vključno z Dave Matthews, Prince, Taylor Swift in Jason Mraz, med drugim.

S a stanodajalec od oblike tewood in tonewoods lahko izbirate, ugotovitev vaš popoln kitara z Taylor ne more biti lažje.

Taylor kitaro novice

NAMM 2017: Gretsch G9521, G2655T, G6609

Gretsch predstavil svoje 2017 line up, ki prikazuje celotno paleto svojih klasičnih podpis oblike z sodobne sukanci... Več »

NAMM 2017:Zakk Wylde Odin gral Genesis Tribute Ozzy let

Ikona Zakk Wylde bullseye design? Preverite. Monstruozne in brezkompromisen zvok? Preverite. Odin gral Genesis kitaro zagotavlja blago za kovinske mase... Več »

NAMM 2017: Gibson 2017 tradicionalne, visoko zmogljivost, serija S

Razkrivajo svojo novo paleto visoko cenovno S serijo, Gibson posodo za dirt svoje vrstici 2017 vključno Traditional serija, High Performance Series in več.... Več »