Gibson

kitare na Gear4music.com
Gear4Music.com

Gibson je prišel daleč, odkar je bila družba ustanovljena pred 100 leti. View All Information

Gibson - najbolj prodajani izdelki

Prikazujemo prvih 14 izdelkov

O Gibson

Gibsonov ustanovitelj, Orville Gibson, je proizvajal mandoline v Michiganu v poznih osemdesetih. Najprej je izumil archtop kitare z uporabo iste vrste pokrova z zvočnici, kot pri violinah. Do leta 1930 je Gibson začel izdelovati tudi flattop akustične kitare, kot tudi prvo komercialno električno kitaro z votlim trupom na voljo.

Pozneje v zgodnjih 1950, Gibson uvaja svojo prvo in vse do danes najbolj priljubljeno kitaro, Les Pual, ker so takrat električne kitare doživljale vzpon. Od takrat je Les Paul postals ena najbolj prepoznavnih in priljubljenih kitar, ki so jo radi uporabljali Jimmy Page, Keith Richards, Jeff Beck, Pete Townsend, Slash in še veliko več ikonskih kitaristov.

Gibson je izdal tudi druge priljubljene modele, kot so SG, ES-335 Explorer, Flying V in veliko drugih kitar, ki se uporabljajo v vseh glasbenih zvrteh, od rocka do popa, reggae do bluesa. Ker smo eni od 50 UK Gibson trgovcev z licenco, lahko ponudimo fantastično izbiro Gibson električnih kitar, akustičnih kitar, bas kitar in pribora, po najnižjih cenah na spletu.

Gibson - novice

NAMM 2016: Gibson Memphis razkrivajo glasnost 2016

Uvedba nove linije Gibson Memphis omamljanje high-end hollowbodies.... Več »

Gibson 2016 modele na zalogi!

Gibson 2016 kitara modeli so sedaj na zalogi v Gear4music.... Več »

Gibson ZDA 2015 kitaro prodajo

Model kitare Gibson ZDA 2015 so zdaj na prodajo in od samo 499 £... Več »