Gibson

kitare na Gear4music.com
Gear4Music.com

Gibson je prišel daleč, odkar je bila družba ustanovljena pred 100 leti. View All Information

Gibson - najbolj prodajani izdelki

Prikazujemo prvih 17 izdelkov

O Gibson

Gibsonov ustanovitelj, Orville Gibson, je proizvajal mandoline v Michiganu v poznih osemdesetih. Najprej je izumil archtop kitare z uporabo iste vrste pokrova z zvočnici, kot pri violinah. Do leta 1930 je Gibson začel izdelovati tudi flattop akustične kitare, kot tudi prvo komercialno električna kitara z votlim trupom na voljo.

Pozneje v zgodnjih 1950, Gibson uvaja svojo prvo in vse do danes najbolj priljubljeno kitaro, Les Pual, ker so takrat električne kitare doživljale vzpon. Od takrat je Les Paul postals ena najbolj prepoznavnih in priljubljenih kitar, ki so jo radi uporabljali Jimmy Page, Keith Richards, Jeff Beck, Pete Townsend, Slash in še veliko več ikonskih kitaristov.

Gibson je izdal tudi druge priljubljene modele, kot so SG, ES-335 Explorer, Flying V in veliko drugih kitar, ki se uporabljajo v vseh glasbenih zvrteh, od rocka do popa, reggae do bluesa. Ker smo eni od 50 UK Gibson trgovtube z licenco, lahko ponudimo fantastično izbiro Gibson električnih kitar, akustičnih kitar, bas kitar in pribora, po najnižjih cenah na spletu.

Gibson - novice

Gibson javnost Watch Pricier kot a Standard Les Paul kitaro

Sodelovanju z proizvajalec uro Raymond Weil, Gibson's "Samostojni" gledati parov ekstravagance in glasbeno navdih design z osupljivo rezultati... Več »

NAMM 2017: Gibson 2017 tradicionalne, visoko zmogljivost, serija S

Razkrivajo svojo novo paleto visoko cenovno S serijo, Gibson posodo za dirt svoje vrstici 2017 vključno Traditional serija, High Performance Series in več.... Več »

Gear4music bo naselitve Gibson leta 2017 glasnost

Prinaša živahne Splash barve, variacije na klasičnih modelov in edinstveno ton, Gear4music so ponosni, da zaloge območju Gibson leta 2017.... Več »