Blackstar

ojačevalci za električna kitara
Gear4Music.com

Blackstar Amplification ima sedež v Northampton, Angliji. Blackstar ekipa imajo več kot 50 let izkušenj kot glasbeniki, dizajnerji in proizvajalci, in kažejo izjemno strast za kitarske ojačevalce. Njihov cilj je zagotoviti kitaristom najboljšo možno opremo za samopredstavitev. View All Information

Najbolj priljubljena Blackstar ojačevalci

Prikazujemo prvih 21 izdelkov

Blackstar ponudba kitarskih ojačevalcev

HT-5 serija ojačevalcev je dizajnirana za uporabo v studiu in kot vadbene ojačevalce. Vsebujejo vse super zvoke, ki jih najdemo v HT Valve pedal liniji, so dvokanalni in z Blackstar ISF tokokfrancoski rogi za fino prilagoditev in oblikovanje tona. HT-5 serija vsebuje combo ojačevalce, posamezne glave ojačevalcev in zvočne skrinje z zvočniki, kot tudi a Mini-Stack.

HT Venue serija je namenjena nastopajočim kitaristom, s poudarkom na prenosljivost. Ta all-valve serija ima ojačevalec za vsak različen način izvedbe - od 20-Watt nizko-pogonskega HT Studio 20 combo ojačevalca do 100W HT Stage 100 ojačevalca.

Series One serija je dizajnirana z vsestranskostjo v mislih. Od močnih 200W, opremljenih z KT88 Series ONe 200 glav do lepo oblikovanih 40W Series ONe S1 45 kcombo ojačevalcev, ojačevalci iz Series One linije imajo že vgrajen DPR sistem za zmanjševanje moči, ki omogoča zmanjšanje celotne moči na 10% od začetne moči, brez izgube zvoka.

Artisan serija ojačevalcev je morda najlepše oblikovana serija Blackstar ojačevalcev. S poudarkom na zvočno čistost in preprostost, ročno izdelani Artisan izdelki oddajajo butik zvok. Artisan 15 ročno izdelani combo ojačevalec je vodilni v tej liniji, in ponuja 15W dinamike, cevno moč A razreda, in se ga lahko preklopi na 5W zaradi najboljše prilagodljivosti vhodnega zvoka.

Kitarski ojačevalci - novice

Blackstar sporočamo 30 GBP Cashback na ID:Core žarek ojačevalec

Prejeli cashback £30 na ID:Core žarek kdaj nakup med 4. aprila in 31. maja 2016.... Več »

Musikmesse 2016: Blackstar omejena izdaja divji konj Tan paket in Fly3 bas Mini

Oglejte si novo Blackstar ojačanja javnost na Musikmesse 2016.... Več »

Musikmesse 2016: VOX predstavil Pathfinder 10 jeansa in Pathfinder Union Jack v črni barvi

Ojačevalec VOX Pathfinder 10 pridruži biker svetu z novimi, jeansa-platirane izdaja.... Več »

Marshall draži nove slušalke o socialnih medijev

Marshall naj bi se predstavil nove slušalke kasneje ta teden.... Več »

NAMM 2016: Marshall predstavi šifra - novo generacijo ojačevalec

Marshall Šifra: združuje verodostojno modeliranje s klasične in sodobne Marshall toni z profesionalne kakovosti učinke!... Več »