Ojačevalci za električne kitare

Gear4Music.com

Ojačevalci za električne kitare blagovne znamke Gear4music so ugodni in kakovostni. Od ustanovitve leta 2003, Gear4music.com je pridobil dragocen vpogled v potrebe glasbenikov. Kot rezultat imamo kitarske ojačevalce, ustrezne za igralce vseh ravneh. 15W in 35W combo ojačevalci so idealni za začetnike in vse, ki želijo dodati glasnost svojem igranju. Gear4music kitarski ojačevalci vam zagotavljajo profesionalno kvaliteto zvoka po neverjetnih cenah. View All Information

Gear4music ojačevalci za električne kitare

Prikazujemo prvih 3 izdelkov

Gear4music kompleti ojačevalcev za električna kitara

Prikazujemo prvih 2 izdelkov

Kaj so kitarski ojačevalci?

Kitarski ojačevalci so naprave, ki jih kitaristi povezujejo z električnimi, elektro-akustičnimi ali bas kitarami, ki njihove signale pretvarja v zvok, ki se nato producira prek zvočnika. To so bistveni elementi za električne kitariste in basiste, in je na voljo paleta različnih modelov, ki bo zadovoljila potrebe vseh glasbenikov.

Obstajata dve glavni vrsti kitarskih ojačevalcev: combo ojačevalci - ki vsebujejo ojačevalec in zvočnike v enem samem kabinetu - in samostojne glave ojačevalcev, ki zahtevajo da se jim ločeno priključijo zvočniki. Namen ojačevalca določa vrsto, ki bi jo kitarist moral poiskati, kot tudi velikost in potrebna energija. Študenti, ki iščejo ojačevalce zaradi učenja igranja kitare, ponavadi izberejo vadbene ojačevalce, ki so ponavadi relativno majhni, imajo nizko napajanje in spadajo v combo kategorijo. Tistim, ki želijo igrati v živo ali ustvariti določeno vrsto zvok, mogoče bolj ustrezajo glave ojačevalcev in ločeni zvočniki.

Kitarski ojačevalci - novice

Blackstar sporočamo 30 GBP Cashback na ID:Core žarek ojačevalec

Prejeli cashback £30 na ID:Core žarek kdaj nakup med 4. aprila in 31. maja 2016.... Več »

Musikmesse 2016: RME javnost Fireface UFX, ADI-2 Pro, Pro MADIface in ARC USB

V praznovanje svoje 20. obletnico, RME razkriva štiri nove izdelke na Musikmesse 2016.... Več »

Musikmesse 2016: VOX predstavil Pathfinder 10 jeansa in Pathfinder Union Jack v črni barvi

Ojačevalec VOX Pathfinder 10 pridruži biker svetu z novimi, jeansa-platirane izdaja.... Več »