Peavey kitaro ojačevalci

Gear4Music.com

Se glavni Peavey UK prodajalcu, Gear4music.com dobave vse najboljše Peavey izdelke okoli po nizkih cenah. Peavey začel, izdelavo ojačevaleci leta 1957. Merjenje velik uspeh v osemdesetih in devetdesetih, Peavey poznan za njihovo fantastično amp obseg. View All Information

Peavey električna kitara Amp uspešnice

Prikazujemo prvih 5 izdelkov

Peavey kitaro ojačevalci

Peavey VYPYR serije je paleto polprevodniški modeliranje ojačevalci na podlagi osebe Peavey VYPYR amp modeliranje tehnologije. Z do 24 različnih kanalni modeli in 22 editable učinke, VYPYR ojačevalci ponujajo velik glasnost zvoki potrebam vseh igralcev.

Peavey Lampaš kralj serije so vse nove, vse-Lampaš amp glasnost, ki vključitev številnih izboljšav. Prvič, amp je preklapljati od razreda A za razred B strukture moči, z sweepable dial. S je dodatni dve footswtichable kanali, neodvisni-Band EQ 3 in svinca zagon, Valveking ojačevalci mix ton velik Lampaš z inovativnimi idejami.

V Valve kralj 112 Combo funkcije 1 x 12 "govornik in izhodi na 50 vatov. Lampaš kralj ojačevalci, so na voljo kot tudi a in ločeno razširitev govornik kabine.

Novice Amp kitara

Fender draži javnost Johnny Marr podpis Jaguar kitare

Fender kitaro je javnost podobo nov podpis model za kitaro in legend.... Več »

Royal Mail Release spominski Pink Floyd žigov

UK poštnih storitev mark 50 let Pink Floyd s posebno Pink Floyd žig sklop.... Več »

Music Man Valentine signaturea kitaro kmalu

Maroon 5 kitarist James Valentine je svoj zelo lasten signature kitaro courtesy of Ernie Ball Music Man.... Več »