Line 6 ojačevalci za električne kitare

Gear4Music.com

Ustanovljeno šele leta 1996, Line 6 podjetje je prevzelo kombiniranja moči sodobne tehnologije s krepostjo vintage elektronike. Z izdajo prvega digitalnega ojačevalca z modeliranjem kasneje tega leta, so kitaristom dali ojačevalec, ki lahko posnema zvočne značilnosti svetovno najbolj znanih ojačevalcev. View All Information

Najbolj priljubljena Line 6 kitaro ojačevalci

Prikazujemo prvih 9 izdelkov

Line 6 kitarski ojačevalci

Trenutna vrstica 6 amp obseg vrti okoli svoje resnico pajek tehnologije. Tehnologija Spider temelji okoli amp in učinki, modeliranje. Pajek amp lahko vam, vsi različni toni, učinke in konfiguracije vseh vaših najljubših umetnikov, s pritiskom na gumb.

glasnost sestavljajo Pajek IV, Pajek Lampaš MKII, Pajek Jam in Mikro pajek.

Pajek IV amp obsegi iz 15 W Combo, do 150 Watt Combo - 150 W je na voljo tudi kot a standalone glavo, znano kot Pajek IV HD150. Pajek IV15 je kot nalašč za tiste, ki igrajo na domu ali za studio in HARPUN delo, kjer nizko-napajane amp lahko koristno.

Pajek Lampaš MKII obseg sprejema vse moč in prilagodljivost digitalne tehnologije modeliranja in vžigala s klasično Lampaš-ton. Line 6 vnesli partnerstvo z renomiranih Lampaš-amp proizvajalec, Reinhold Bogner, ki so pomagali načrta feršt. Če iščete moč, vsestranskost in klasičen cev-toplino, nato poglej ne dlje od Lampaš MKII pajek.

Pajek Jam uvaja moč vrstica 6 amp in učinkov, modeliranje, z zanko snemanja in varnostno skladbe. Z več kot 100 loop obremenjeno bobna, bas in ritem skladbe igral z resnično glasbeniki, pajek Jam lahko pomagajo izboljšati vaše igranje, medtem ko zabavaš motenje skupaj. Amp iznaša impresivno 75 vatov moči, vse skozi a 12» govornik Celestion Custom.

Mikro Spider je različica nizko-napajane, baterijska pajek obseg. Perfect za buopnag, počitnice in celo na turnejo avtobus. Mikro pajek funkcije integriranih Kromatski sprejemnik in veliko učinki prednastavitve za električna in akustične kitare. Tehtanje v pri samo 7 lbs, mikro pajek postavlja out 6 Watts prostornine in je izjemno portable.

Line 6 umetniki

Med Line 6 uporabnike sodijo:

Benny Rietveld (Santana),
Ed O'Brien (Radiohead),
Rob Harris (Jamiroquai),
Jason Freese (Green Day),
Jon Button (Sheryl Crow),
Richard Fortis (Guns N' Roses),
Robin Le Mesurier (Rod Stewart),
Roland Orzabal (Tears for Fears)

In še veliko popularnih izvajalcev!

Line 6 kitarski ojačevalci - novice

Hofner sporočamo Shorty Bass v novo finish

Hofner skupino shorty bas je zdaj na voljo v beli konča.... Več »

Music Man Valentine podpisa kitaro kmalu

Maroon 5 kitarist James Valentine je svoj zelo lasten podpis kitaro courtesy of Ernie Ball Music Man.... Več »

Fender jama Monitor ozemlje v uho

Svetovno znani kitaro proizvajalec ponuja pet novih modelov v uho monitor v njihovi najnovejši podvig.... Več »