White Horse kitarski ojačevalci

Gear4Music.com

White Horse proizvaja širok spekter butik, raven premije električna kitara ojačevalcev, z uporabo silicijeve komponent, kakovosti mojstrstva in najnovejše kitara amp tehnologije. View All Information

White Horse kitarski ojačevalci

Prikazujemo prvih 0 izdelkov

Več o kitarski ojačevalci

Kitarski ojačevalec je naprava, ki poveže električni, elektro-akustično ali bas kitara in njihove signale pretvori v zvok, ki se nato proizvaja prek zvočnika. So bistvene elemente za električne tekstopiski in bassists in različnih različnih modelov so na voljo poskrbeti za potrebe glasbeniki.

Obstajata dve glavni vrsti amp kitara: kombinirano ojačevalci - ki vsebuje amp in zvočnike, v en sam kabinet-in standalone glavo ojačevalci, ki zahtevajo zvočniki za priključevanje ločeno. Namen amp določa vrsto je kitarist je treba videti rabiti, kot tudi velikost in energije, ki zahteva. Študentov, ki iščejo kitara amp preFREEo tako lahko naučijo kitara, ki so ponavadi iti za prakso ojačevalci, ki ponavadi relativno majhna in stringko-napajane in spadajo v kategorijo kombinirano. Tiste, ki želijo igrati žive ali ustvariti določene vrste zvok, lahko našli vodja enote pa ločite omare bolje ustreza njihovim potrebam.

Kitarski ojačevalci novice

Prihodnost na novo opredeliti: Roland Blues Cube britanski EL84, šef MS-3

Najnovejše iz Rolandje na novo opredeliti prihodnost, Blues Cube britanski EL84 spremenil in MS-3multi učinki ranžirna lokomotiva Gorljivi kitaro Skupnosti v pričakovanju... Več »

Novo Fender Mustang prvi kdaj združljiv ojačevalec Wi-Fi

Uporabo wireless technology v pomoč igralec doseže nemoteno igranje, Nova serija Mustang so prvi korak v krasnem novem svetu ojačevaleci.... Več »

Korn osebe Brian Welch daje na Downlow na Orangena Rockerverb

Citira Rockerverb MKIII 50W kot sestavni del pasovih dokončne kitara zvok, Welch podrobno pojasnjuje, kako pomembno Orange a so Korn ton.... Več »