Marshall ojačevalci za električna kitara

Gear4Music.com

Marshall kitarski ojačevalci že desetletja uporabljajo eni izmed največjih kitaristov v glasbeni industriji, od Jimi Hendrixa in Yngwie Malmsteen do Graham Coxona iz skupine Blur in Nathan Connollya iz skupine Snow Patrol. View All Information

Najbolj priljubljena Marshall ojačevalci

Prikazujemo prvih 15 izdelkov

Marshall ojačevalci

Ustanovljeno leta 1962, Marshall ojačanja začel po Jim Marshall slišali kitaristov v svoji delavnici razpravljali lastnosti, ki so iskali v ojačevalec, lastnosti, ki niso mogli najti drugje, v tistem času.

On je odločitev za začetek gradnje svoje ojačevalci, kot cenejša alternativa American-made ojačevalci, on je bil naselitve na čas in Prvinsko JTM45 je bil rojen.

Obpowerju Marshall Ojačevalec na Gear4music.com vključuje široko paleto Marshall ojačevalci, omare speaker amp glave, ojačevalci combo, praksi ojačevalci, nožna stikala in amp paketov za najboljše možno vrednost.

Marshall Ojačevalec novice

Zdaj obremenitve Fender Custom Shop Custom Shop Eric Clapton podpis Strats

Ponaša najboljši včerajšnjega Eric Clapton podpis Start izraža classic Fender osebnost, ki se zaključi z več domiseln sodobne tidbits.... Več »

Music Man sprostitev nov Kratka sablja Guitar z HSS pickupi

Na uspeh njihovega postavk Kratka sablja, Music Man sprejme preizkušenih najljubši in da bo bolj vsestranski kot kdajkoli z dodatno pickup.... Več »

Prihodnost na novo opredeliti: Roland Blues Cube britanski EL84, šef MS-3

Najnovejše iz Rolandje na novo opredeliti prihodnost, Blues Cube britanski EL84 spremenil in MS-3multi učinki ranžirna lokomotiva Gorljivi kitaro Skupnosti v pričakovanju... Več »