Fret King Blue Label Country Squire Super S, prozorno modra

664,00 (vključno z DDV-jem @ 22%)

Na voljo za naročiloPodatki o dostavi

Izdelek je na voljo za naročilo

Izdelek je na voljo po naročilu, in ga trenutno nimamo na zalogi.

Ko oddate naročilo, bomo zahtevali naročeni izdelek od našega dobavitelja v najkrajšem možnem času. Izdelek vam bomo poslali takoj, ko ga sprejmemo od našega dobavitelja.

"Ocenjeni datum dostave" je naša ocena dobavnega roka, ki temelji na navadnem časovnem načrtu dostave našega dobavitelja. Če ugotovimo, da bo dostava tega izdelka trajala bistveno dlje kot je običajno, vas bomo o tem obvestili, sicer pa vam bomo sporočili, ko je izdelek odpremljen iz našega distribucijskega centra po e-pošti ali s SMS sporočilom.

Predvidena dostava: 11 Avgust 2016

Dodaj v košarico

30-dnevno jamstvo vračila denarja je vključeno

30-dnevno jamstvo vračila denarja je vključeno
Ko je izdelek dostavljen, imate 30 dni za odločitev, ali ga želite zagotovo obdržati. Če se odločite, da iz kakršnegakoli razloga ni primeren, nam ga lahko vrnete in zamenjate za drugega ali zahtevate vračilo denarja, vključno z običajnimi stroški dostave.

Vsi izdelki so novi, če ni drugače navedeno, in imajo najmanj enoletno jamstvo.

V ponudbo ne spadajo programska oprema, ušesne slušalke ("in-ear monitorji") ki so bile odprte, in izdelki, sestavljeni po vaših specifikacijah.

Neobvezno: 5-letna garancija: 36,50 €
(Z 90-dnevnim zajamčenim vračilom denarja )

5 -LETNI NAČRT PODALJŠANE GARANCIJE

V ceni izdelka je vključena enoletna garancija z jamstvom vračila denarja v 30 dneh.

Kakovostnejšo storitev vam ponuja Gear4musicova podaljšana garancija z večjim obsegom zaščite kot številne druge 'brezplačne' garancije, ki jih ponujajo nekateri trgovci na drobno in izdelovalci glasbil in opreme.

Prednosti podaljšane garancije so:

 • Osnovna garancija se podaljša na 5 let od datuma dostave
 • Naše jamstvo za vračilo denarja se podaljša s 30 dni na 90 dni (pogoji začnejo veljati po 30 dneh)
 • Vključeni so stroški prevzema in dostave za prvi dve leti.
 • Po preteku police za 5 let ste upravičeni do 50-% vračila cene, ki ste jo plačali za garancijo, če je niste koristili!
 • Garancija je prenosljiva, če izdelek prodate naprej.
 • Če izdelka ni mogoče popraviti v 28 dneh, vam bomo nadomestnega posodili ali ga nadomestili z drugim.
 • Če izdelka ni mogoče popraviti, vam bomo ponudili drugega, podobnega ali gotovinski popust (kot je določeno v pravilniku).
 • Pogodbo lahko v 30 dneh prekličete, po tem času pa lahko to storite za sorazmeren popust.

Ne prezrite: ta podaljšana garancija je trenutno dostopna samo za izdelke, ki se prodajajo v EU in EGP, zanjo pa veljajo pogoji in določila, ki so navedeni na priloženem potrdilu o podaljšani garanciji.

Ta obsežna garancija velja poleg osnovne garancije trgovca Gear4music in garancij izdelovaltube glasbil in opreme, in presega osnovna pravila in pogoje poslovanja. Na vaše pravice, določene s predpisi o prodaji na daljavo (Consumer Protection (Distance Selling) Regulations 2000), ne vpliva in jih ne omejuje nobena tukaj navedena izjava ali pogoj iz teh pravil in pogojev poslovanja.

Št. izdelka: 21335

 • Modra nalepka

Fret King Blue Label Country Squire Super S, prozorno modra

Podrobnosti

Super S Fret-King je premišljen razvoj, subtly mešanje najboljši atribute dveh klasika. Ponuja predvajalnik vse vsestranskost tradicionalnih 3 enotne tuljava Pickup konfiguracijo modela, Super S ponuja tudi takoj prepozna tonality emblematične mostu nameščen enotnega tuljava Pickup.

Št. izdelka: 21335

Ogled popolnega opisa

Popoln opis

Ogled popolnega opisa

Vizualno edinstven z Fret-King stopil preskusno ploščo in nagnjena, tablice vgraditi pick-up preklopno stikalo, Super S funkcije kanadski hard rock maple vratu, indijski palisander fingerboard in dvodelna Center spojen uvožene American jelša trup.

Združuje ergonomskih koristi udobje contoured tewood z klasičnih atribute prvotni pozno 40 's/zgodnje 50 let, ki so enotni rezano vijakov na vratu kitara, Super S je kitara za danes, z dušo, ki je namočen v zgodovini.

Intonacija je vedno problem z ta stil kitara, vendar funkcije Wilkinson WT3 edinstvene in inovativne mostu Fret-King Super S, izdelan iz tankih profil jeklo za verodostojno ton, in featuring celoti nastavljiv machineno obdelanimi medenina sani za odlično intonacija, neodvisno od string.

Opremljeno z Gotoh ® SG38 zapečatena orodje tunerji, dodatne downforce 1st and 2nd stringe zagotavljajo verodostojno krožne string drevo.

Pristnosti je hallmark Fret-King Super S, stopnjevati z razumevanjem in spoštljivo razvoj.

Funkcije/specifikacije:

Organ & Most:

 • Organa: Jelša
 • Most: Wilkinson WT3
 • Barva: Trans modra

Vrat:

 • Vratu Material: Javor
 • Gradnje: Vijakov na
 • Lestvico: 25,5 "/ 648 mm

pickupi & machinene opreme:

 • Vratu Pickup: 1 x Wilkinson WT
 • Srednji Pickup: 1 x Wilkinson wT - povratne rane/povratne polarnosti
 • Most Pickup: 1 x Wilkinson WVOB
 • Nadzor: glasnost, Tone, 5-način izbirnik