Hagstrom Deluxe-F kitara, rjavo rumena

562,00 PMC 670,00 (vključno z DDV-jem @ 22%)

Ta izdelek trenutno ni naprodaj.

 • PROSTI kitara stojalo

Hagstrom Deluxe-F kitara, rjavo rumena

Podrobnosti

Edinstvena. -Toplo in bogati tonov obseg z overtones izobilju, celo čeprav to ne t stehtamo veliko in je vetrič igrati. Eleganten enotnega F-luknjo in trapeze rep zagotavljajo dotik akustičnih eleganco! Hagstrom kitare est. 1958.

Izključen oferirati Gear4music: da bi ta postavka zdaj, in boste dobili prost kitara Stand

Št. izdelka: 19749

Ogled popolnega opisa

Popoln opis

Ogled popolnega opisa

Hagstrom kitare so legendarni med kitarista zaradi družabnim, lepoto in trajnosti. To novo družino Hagstrom kitare nadgrajuje ta ugled z uporabo več edinstveno inovacij v materialov in proizvodnih tehnik, da smel uskladitev med Hagstrom in the 21st century.

Nova serija Hagstrom izberite, Vintage in Ultralux ponovno mnoge prvotno Hagstrom funkcije, so zgrajene po istem stfrancoski rogih kakovostnih standardih in zunanja oblika veliko od isto enolične tone, ki Hagstrom legenda, da je.

Vsi modeli zanašajo na edinstven izvor in izdelave koncept. Surovine in delov za te nove serije pridejo prvi stopnji dobaviteljev in so sestavljeni ustvariti pristen Hagstrom kitare, s ton in kakovosti, pri čemer prednostna.

Vsi modeli so odobreni z Karl Erik Hagstrom, les, prihaja iz Severne Amerike in strojne opreme je kupljeno vrh ZDA in korejski dobaviteljev, medtem ko pickups razvijajo v Koreji glede na točne specifikacije s K. E. Hagstrom

To ne t je zapleteno, da bo zabavno! Močna ton, hitro, zabavno in enostavno igrati, odlično različnih"dofinish

H-Expander:

Hagstrom električne kitare vključujejo družba s patentirana H-Expander okvirji paličico. Zagotavljanje napetosti na koncu in izvaja celotne dolžine vratu, je toga, še lahki zlitine okvirji paličast omogoča za zelo nizko dejanje in tanke vratu, dveh dejavnikov, ki so bili v zaslužka Hagstrom svoj ugled kot na svetu s najhitrejši igranje guitar

Kitarski navijalci:

Zagotavljanje natančno uglaševanje, Hagstrom s izključne 18: 1 prestavno razmerje stroj glave so tudi vključeni v vse električne modelov.

Fretboard:

Resinator les je lesa kompozitni material, ki je homogene narave in je bolj stabilen kot standardni lesni izdelek. V tem, da odpravlja wolf tone ali žarišča je odlično fingerboard materiala. Ima artikulirajo zvok kot kakovostnih Ebony brez problemov, povezanih z Ebony

Materiali:

Hagstrom uporablja samo najboljši izberite tonsko gozdu in pogruntal lesa zalog povečati zvok in lepota vsakega instrumenta. North American Hard Rock Maple, nedvomno najboljši vratu lesa in se uporablja po najboljših luthiers svetovno, dodatno povečuje družabnim, trajnosti in svetlo artikulirajo ton.

Funkcije/specifikacije:

Organ & Most:

 • Trup: 45 mm rdečkasto rjava z hollowed bas strani, 10 mm Carved Maple vrh, (* Flamed Maple furnirja)
 • Most: Dolgo potovanje melodijo-O-Matic s Hagstrom Trapeze rep kos

Vrat:

 • Vratu: Rdečkasto rjava, nastavite
 • Fingerboard: Resinator lesa z Hagstrom 6 mm Dot položaj oznake
 • Palčko okvirji: H-Expander
 • Dolžina skale: 24,75 / 628 mm

pickupi & strojne opreme:

 • pickupi: 2 x Hagstrom Custom 60
 • Pickup izbirnik: 3-način zatičnimi stikalo
 • Uglaševanje tipke: Hagstrom 18: 1 Die Cast
 • Kontrolniki: 1 x prostornina 1 x ton, Mini tuljava pipe preklopite