Kinsman KGC8665 ABS G kovček za banjo

78,00 PMC 79,00 (vključno z DDV-jem @ 22%)

Razpoložljiva zalogaPodatki o dostavi

Izdelek je na zalogi pri našem dobavitelju

Izdelek je na zalogi v skladišču našega dobavitelja.

Izdelek bo takoj po oddanem naročilu odpremljen iz skladišča dobavitelja in dostavljen v Gear4music. Ko izdelek sprejmemo, ga bomo skrbno pripravili za njegovo nadaljnje potovanje k vam.

"Izdelek vam lahko dostavimo" prikazuje naslednji razpoložljivi datum, ko vam lahko dostavimo naročilo, odvisno od izbrane možnosti dostave in razpoložljivosti zaloge drugih izdelkov, ki ste jih dodali v nakupovalno košarico. Prosimo, upoštevajte, da je to le pričakovani datum dostave ocenjen na podlagi dobavnega roka našega dobavitelja.

Naročilo vam lahko dostavimo: 13 December 2016

Dodaj v košarico

30-dnevno jamstvo vračila denarja je vključeno

30-dnevno jamstvo vračila denarja je vključeno
Ko je izdelek dostavljen, imate 30 dni za odločitev, ali ga želite zagotovo obdržati. Če se odločite, da iz kakršnegakoli razloga ni primeren, nam ga lahko vrnete in zamenjate za drugega ali zahtevate vračilo denarja, vključno z običajnimi stroški dostave.

Vsi izdelki so novi, če ni drugače navedeno, in imajo najmanj enoletno jamstvo.

V ponudbo ne spadajo programska oprema, ušesne slušalke ("in-ear monitorji") ki so bile odprte, in izdelki, sestavljeni po vaših specifikacijah.

Neobvezno: 5-letna garancija: 5,05 €
(Z 90-dnevnim zajamčenim vračilom denarja )

5 -LETNI NAČRT PODALJŠANE GARANCIJE

V ceni izdelka je vključena enoletna garancija z jamstvom vračila denarja v 30 dneh.

Kakovostnejšo storitev vam ponuja Gear4musicova podaljšana garancija z večjim obsegom zaščite kot številne druge 'brezplačne' garancije, ki jih ponujajo nekateri trgovci na drobno in izdelovalci glasbil in opreme.

Prednosti podaljšane garancije so:

  • Osnovna garancija se podaljša na 5 let od datuma dostave
  • Naše jamstvo za vračilo denarja se podaljša s 30 dni na 90 dni (pogoji začnejo veljati po 30 dneh)
  • Vključeni so stroški prevzema in dostave za prvi dve leti.
  • Po preteku police za 5 let ste upravičeni do 50-% vračila cene, ki ste jo plačali za garancijo, če je niste koristili!
  • Garancija je prenosljiva, če izdelek prodate naprej.
  • Če izdelka ni mogoče popraviti v 28 dneh, vam bomo nadomestnega posodili ali ga nadomestili z drugim.
  • Če izdelka ni mogoče popraviti, vam bomo ponudili drugega, podobnega ali gotovinski popust (kot je določeno v pravilniku).
  • Pogodbo lahko v 30 dneh prekličete, po tem času pa lahko to storite za sorazmeren popust.

Ne prezrite: ta podaljšana garancija je trenutno dostopna samo za izdelke, ki se prodajajo v EU in EGP, zanjo pa veljajo pogoji in določila, ki so navedeni na priloženem potrdilu o podaljšani garanciji.

Ta obsežna garancija velja poleg osnovne garancije trgovca Gear4music in garancij izdelovaltube glasbil in opreme, in presega osnovna pravila in pogoje poslovanja. Na vaše pravice, določene s predpisi o prodaji na daljavo (Consumer Protection (Distance Selling) Regulations 2000), ne vpliva in jih ne omejuje nobena tukaj navedena izjava ali pogoj iz teh pravil in pogojev poslovanja.

Št. izdelka: 12500

Kinsman KGC8665 ABS G kovček za banjo

Podrobnosti

Kinsman električni Banjo primera

Št. izdelka: 12500

Ogled popolnega opisa

Popoln opis

Ogled popolnega opisa

Kinsman ABS letenja priCustomh ponudbo idealna kombinacija zaščite, power in integral varnost notranje mesto in lahka teža, zanesljive in trajne, Kinsman kitaro priCustomh so natančnost zalitim znotraj in zunaj zagotoviti natančen FREEora za potnike, primerni za vsako določeno vrsto instrumenta. Eleganca načrt in poglej Kinsman primerov, vakuumsko oblikovanih s samta notranjosti in acoustics vgradnjo aluminija zasloni, ponuja ultimate zaščito za vaš dragocen instrument