Line 6 AMPLIFi FX100 Multi effects Pedal

 • Video 1
249,00 PMC 271,00 (vključno z DDV-jem @ 22%)

8 na zalogiPodatki o dostavi

Izdelek je na zalogi v našem distribucijskem centru v Yorku

Izdelek je trenutno na zalogi v našem distribucijskem centru v Yorku, pripravljen za dostavo.

"Izdelek vam lahko dostavimo" prikazuje naslednji razpoložljivi datum, ko vam lahko dostavimo naročilo, odvisno od izbrane možnosti dostave in razpoložljivosti zaloge drugih izdelkov, ki ste jih dodali v nakupovalno košarico.

Naročilo vam lahko dostavimo: 31 Marec 2017

30-dnevno jamstvo vračila denarja je vključeno

30-dnevno jamstvo vračila denarja je vključeno
Ko je izdelek dostavljen, imate 30 dni za odločitev, ali ga želite zagotovo obdržati. Če se odločite, da iz kakršnegakoli razloga ni primeren, nam ga lahko vrnete in zamenjate za drugega ali zahtevate vračilo denarja, vključno z običajnimi stroški dostave.

Vsi izdelki so novi, če ni drugače navedeno, in imajo najmanj enoletno jamstvo.

V ponudbo ne spadajo programska oprema, ušesne slušalke ("in-ear monitorji") ki so bile odprte, in izdelki, sestavljeni po vaših specifikacijah.

Dodaj v košarico

Naročilo vam lahko dostavimo: 31 Marec 2017

30-dnevno jamstvo vračila denarja je vključeno

30-dnevno jamstvo vračila denarja je vključeno
Ko je izdelek dostavljen, imate 30 dni za odločitev, ali ga želite zagotovo obdržati. Če se odločite, da iz kakršnegakoli razloga ni primeren, nam ga lahko vrnete in zamenjate za drugega ali zahtevate vračilo denarja, vključno z običajnimi stroški dostave.

Vsi izdelki so novi, če ni drugače navedeno, in imajo najmanj enoletno jamstvo.

V ponudbo ne spadajo programska oprema, ušesne slušalke ("in-ear monitorji") ki so bile odprte, in izdelki, sestavljeni po vaših specifikacijah.

Neobvezno: 5-letna garancija: 16,20 €
(Z 90-dnevnim zajamčenim vračilom denarja )

5 -LETNI NAČRT PODALJŠANE GARANCIJE

V ceni izdelka je vključena enoletna garancija z jamstvom vračila denarja v 30 dneh.

Kakovostnejšo storitev vam ponuja Gear4musicova podaljšana garancija z večjim obsegom zaščite kot številne druge 'brezplačne' garancije, ki jih ponujajo nekateri trgovci na drobno in izdelovalci glasbil in opreme.

Prednosti podaljšane garancije so:

 • Osnovna garancija se podaljša na 5 let od datuma dostave
 • Naše jamstvo za vračilo denarja se podaljša s 30 dni na 90 dni (pogoji začnejo veljati po 30 dneh)
 • Vključeni so stroški prevzema in dostave za prvi dve leti.
 • Po preteku police za 5 let ste upravičeni do 50-% vračila cene, ki ste jo plačali za garancijo, če je niste koristili!
 • Garancija je prenosljiva, če izdelek prodate naprej.
 • Če izdelka ni mogoče popraviti v 28 dneh, vam bomo nadomestnega posodili ali ga nadomestili z drugim.
 • Če izdelka ni mogoče popraviti, vam bomo ponudili drugega, podobnega ali gotovinski popust (kot je določeno v pravilniku).
 • Pogodbo lahko v 30 dneh prekličete, po tem času pa lahko to storite za sorazmeren popust.

Ne prezrite: ta podaljšana garancija je trenutno dostopna samo za izdelke, ki se prodajajo v EU in EGP, zanjo pa veljajo pogoji in določila, ki so navedeni na priloženem potrdilu o podaljšani garanciji.

Ta obsežna garancija velja poleg osnovne garancije trgovca Gear4music in garancij izdelovaltube glasbil in opreme, in presega osnovna pravila in pogoje poslovanja. Na vaše pravice, določene s predpisi o prodaji na daljavo (Consumer Protection (Distance Selling) Regulations 2000), ne vpliva in jih ne omejuje nobena tukaj navedena izjava ali pogoj iz teh pravil in pogojev poslovanja.

 • iOS omogočeno Multi-efekti pedala.
 • Wireless Control.
 • Tone usklajenost tehnologije.
 • Oblak omogočeno.
 • Tok in igrajo skupaj

Line 6 AMPLIFi FX100 Multi effects Pedal

Podrobnosti

Line 6 AMPLIFi FX100 je iOS, omogočeno, oblak izboljšano multi-efekti pedala ki omogoča izkoristiti v svoj ustvarjalni coni - in tam ostanejo. Klicne neverjetno tone - vključno z nagrajeno linijo 6 tone zadaj tisoče hit posnetkov-z izjemno hitrostjo in natančnostjo. AMPLIFi FX100 povezati ojačevalec ali spiker sistem, in Modifieda način ustvarite, vaditi in jam.Št. izdelka: 46274

Ogled popolnega opisa

Popoln opis

Ogled popolnega opisa

Line 6 Ojačevaleclifi FX100

Neprimerljivo Wireless Control

Prelomen AMPLIFi remote iOS app omogoča zabavno za klicanje v velik zvok iz vašega iPhone, iPad ali iPod touch *. Ješa približno težaven v pluti skozi drobne zasloni in zapletenih menijih - AMPLIFi daljinski vam omogoča, da se klicne tone čeljust-kapljanje z lahkoto. Plus, izbirate lahko med več kot 200 topunskih ojačevalci in effects za intuitivno obrti signal verige. Z daljinskim AMPLIFi, boste izkušnje neprimerljivo nadzor nad vaš ton.

Revolucionarna tehnologija ton-ujemanje

Line 6 ton ujemanje tehnologije potrebno delo iz klicanje v popolni ton. Izberite vse pesmi v vaši glasbeni knjižnici, in AMPLIFi daljinski automatically priskrbeti ujemanje ton iChorus prek oblaka. Uporabljajo na svetu najbolj legendarni kitaro toni kot izhodišče - potem Uštinuti njih ustvariti svoje navdihujoče in edinstveno zvoki. Lahko da tvoj ton več kot kdajkoli.

Delež in hitrost kitaro tone prek oblaka

S ogromen oblak Skupnosti kitaristov, nalaganje svojih najboljših obliži, AMPLIFi daljinski predvideva edin ter silen vir iskanju tonov. V oblak Skupnosti, lahko ocenite vaše najljubše melodije, upload vaš lasten - in graditi svoje glasbene omrežje s povezovanjem z drugimi glasbeniki in navijačev. Oblak AMPLIFi samodejno ohranja vse naprave, do datuma in sinhrostringirani. Lahko shranite neomejeno število prednastavitev v oblaku - in do njih dostopate kjerkoli.

Nov način za marmelado

AMPLIFi je najboljši način za marmelado skupaj z glasbo, ki jih imate radi. PreFREEo tok vaše glasbene knjižnice, da FX100 preko Bluetooth® in igral s svojo najljubšo glasbo. AMPLIFi FX100 traja motenje na povsem novo raven.

Vsestranskost in inovacije

AMPLIFi FX100 je popoln centerpiece za namestitev kitara z vložki in izhodov, kar potrebujete. Povežite vaš amp, zunanje zvočnike ali priključite slušalke in jam tiho. AMPLIFi FX100 lahko celo igrajo skladbe v iPhonu prek domačega stereo - med pošiljanjem vaše amp kitara ton. Ali ste motenje, opravljajo ali poslušanje, AMPLIFi FX100 vam nudi popolno vsestranskost.

Daljinski Ojačevaleclifi za iOS

Daljinski AMPLIFi omogoča nadzor vseh pogledih ton in effects v iPhonu - pozabi o uporabi unintuitive gumbi ali majhen zaslon za klicanje v vaš zvok. Ustvarite svoj zvok od več kot 200 legendarnega ojačevalci in effects. In uporablja do 8 hkratnih učinkov zgraditi kompleks signal verige.

Ste se kdaj spraševali, kako vaše najljubši kitarist dobil da neverjetno tone? Inovativno linijo 6 ton ujemanje tehnologijo potrebno delo iz klicanje v popolni ton. Izberite vse pesmi v vaši glasbeni knjižnici, in AMPLIFi automatically priskrbeti ujemanje ton iChorus prek oblaka. Izkušnje svetovnih najbolj legendarni kitaro zvonjenja na pripravljena.

S ogromen oblak Skupnosti kitaristov, nalaganje svojih najboljših obliži, AMPLIFi daljinski predvideva edin ter silen vir iskanju tonov. V oblak Skupnosti, lahko ocenite vaše najljubše melodije, upload vaš lasten - in morda celo postala znana kot mojster tone. Ob istem času, lahko graditi svoje glasbene omrežje s povezovanjem z drugimi glasbeniki in navijačev. Oblak AMPLIFi samodejno ohranja vse naprave, do datuma in sinhrostringirani. Lahko shranite neomejeno število prednastavitev v oblaku - in do njih dostopate kjerkoli.

Združljiv s iPhone 5s iPhone 5c, iPhone 5, iPhone 4s, iPhone 4, iPad (3. in 4. generacija), iPad 2, iPad mini in iPod touch (5. generacije)

Vaše naročilo bo morda dostavljeno z adapterjem za priključitev
Električni izdelki v vašem naročilu morda imajo UK priključek za vtičnico. Primerni adapter za priključitev bo brezplačno priložen k naročilu.