Roland DP-90SE digitalni Piano, polirani belega

2.799,00 PMC 2.886,00 (vključno z DDV-jem @ 22%)

Na voljo za naročiloPodatki o dostavi

Izdelek je na voljo za naročilo

Izdelek je na voljo po naročilu, in ga trenutno nimamo na zalogi.

Ko oddate naročilo, bomo zahtevali naročeni izdelek od našega dobavitelja v najkrajšem možnem času. Izdelek vam bomo poslali takoj, ko ga sprejmemo od našega dobavitelja.

"Ocenjeni datum dostave" je naša ocena dobavnega roka, ki temelji na navadnem časovnem načrtu dostave našega dobavitelja. Če ugotovimo, da bo dostava tega izdelka trajala bistveno dlje kot je običajno, vas bomo o tem obvestili, sicer pa vam bomo sporočili, ko je izdelek odpremljen iz našega distribucijskega centra po e-pošti ali s SMS sporočilom.

Predvidena dostava: 4 November 2016
BREZPLAČNA dostava na voljo.

Dodaj v košarico

30-dnevno jamstvo vračila denarja je vključeno

30-dnevno jamstvo vračila denarja je vključeno
Ko je izdelek dostavljen, imate 30 dni za odločitev, ali ga želite zagotovo obdržati. Če se odločite, da iz kakršnegakoli razloga ni primeren, nam ga lahko vrnete in zamenjate za drugega ali zahtevate vračilo denarja, vključno z običajnimi stroški dostave.

Vsi izdelki so novi, če ni drugače navedeno, in imajo najmanj enoletno jamstvo.

V ponudbo ne spadajo programska oprema, ušesne slušalke ("in-ear monitorji") ki so bile odprte, in izdelki, sestavljeni po vaših specifikacijah.

Neobvezno: 5-letna garancija: 246,00 €
(Z 90-dnevnim zajamčenim vračilom denarja )

5 -LETNI NAČRT PODALJŠANE GARANCIJE

V ceni izdelka je vključena enoletna garancija z jamstvom vračila denarja v 30 dneh.

Kakovostnejšo storitev vam ponuja Gear4musicova podaljšana garancija z večjim obsegom zaščite kot številne druge 'brezplačne' garancije, ki jih ponujajo nekateri trgovci na drobno in izdelovalci glasbil in opreme.

Prednosti podaljšane garancije so:

 • Osnovna garancija se podaljša na 5 let od datuma dostave
 • Naše jamstvo za vračilo denarja se podaljša s 30 dni na 90 dni (pogoji začnejo veljati po 30 dneh)
 • Vključeni so stroški prevzema in dostave za prvi dve leti.
 • Po preteku police za 5 let ste upravičeni do 50-% vračila cene, ki ste jo plačali za garancijo, če je niste koristili!
 • Garancija je prenosljiva, če izdelek prodate naprej.
 • Če izdelka ni mogoče popraviti v 28 dneh, vam bomo nadomestnega posodili ali ga nadomestili z drugim.
 • Če izdelka ni mogoče popraviti, vam bomo ponudili drugega, podobnega ali gotovinski popust (kot je določeno v pravilniku).
 • Pogodbo lahko v 30 dneh prekličete, po tem času pa lahko to storite za sorazmeren popust.

Ne prezrite: ta podaljšana garancija je trenutno dostopna samo za izdelke, ki se prodajajo v EU in EGP, zanjo pa veljajo pogoji in določila, ki so navedeni na priloženem potrdilu o podaljšani garanciji.

Ta obsežna garancija velja poleg osnovne garancije trgovca Gear4music in garancij izdelovaltube glasbil in opreme, in presega osnovna pravila in pogoje poslovanja. Na vaše pravice, določene s predpisi o prodaji na daljavo (Consumer Protection (Distance Selling) Regulations 2000), ne vpliva in jih ne omejuje nobena tukaj navedena izjava ali pogoj iz teh pravil in pogojev poslovanja.

Št. izdelka: 42849

 • Idealno za sodobnega doma.
 • Roland nadnaravne zvok motorja.
 • PHA-4 Premium tipkovnico.
 • Dinamične harmonije in posameznih Opomba izražanju funkcije.
 • Slušalke 3D ambient

Roland DP-90SE digitalni Piano, polirani belega

Podrobnosti

Roland's DP-90Se digitalni Piano je elegantno klavir idealen za sodoben dom s zvok in občutek brezčasno klasiko. Ta čeden malo klavir je lepo elegantno in podcenjeni, ki svoje mesto v vašem domu kot privlačen in visoko koncu kos pohištva. Roland je nadnaravno sound engineustvarja ljage rekreacija akustični klavir medtem ko PHA-4 Premium ima klaviatura vse najnovejše dotik občutljive tehnologije za bogato tonsko variacije in dinamiko.

Št. izdelka: 42849

Ogled popolnega opisa

Popoln opis

Ogled popolnega opisa

Verodostojno akustične Grand Piano zvok

Prav tako kot Roland's nadnaravne tehnologijo, ki zagotavlja verodostojno in inspirativno ekološki zvok, DP-90 ima tudi novo dinamično harmonijo, ki daje poln izraz Fortissimo igranje stilov. Poleg tega posamezne Opomba izražanju funkcija vam omogoča, da prilagoditi smola, glasnost in tonski značaj vsake note neodvisno za resnično prilagojene izkušnje.

Uporabnih funkcij za vsakdanje igra

Če uporabljate slušalke za zasebno prakso, vam ni treba kompromis na zvok kot slušalke 3D efekt ambient zagotavlja bogat, večdimenzionalno zvok. Metronom in snemalnik, so zgrajene v ki so priročna orodja za prakso, medtem ko dajanje v najem vi kapitan predstave kot MIDI ali zvočnih datotek (neobvezno USB flash pomnilnika, potrebnega za snemanje zvoka). Drugih umesten zunanja oblika za vsakdanje igranje vključujejo glasnost omejitev funkcijo in neodvisni zvitek obračun zakaj slušalke.

Številne dodatke z Roland's Free Apps

DP-90S sodeluje tudi z Roland's free klavir apps za Apple iOS naprave, zato ste dobili tono dodatno vrednost v klavir praksi apps na voljo na iPad, iPhone ali iPod Touch. Prost klavir Partner app za iPad lahko dostopate do intuitivno iChorus DP90e toni in pesmi medtem ko prikazovanje glasbene partiture za krovu pesmi, ki vključujejo klavir klasike, kot tudi priljubljenih études Czerny pianist 100 in Hanon, z uporabo DigiScore Lite. Prost zrak Performer app vam pomaga, da igra s vaš priljubljen ptica pevka v vaš iPhone, iPad ali iPod Touch.

Kompakten in sodobne zvočna skrinja

Roland DP-90 je eleganten, kompakten kabinet z zaprtih pokrovček, ki ohranja ključe čisto medtem ko ni v uporabi. Vgrajen stojalo omogoča igranje lažje in ima vgrajen zvočni sistem, za dinamično, resonančni zvok. DP-90 je polirani belega finish.