Yamaha CLP565 elektronski klavir, polirani bela

 • Video 1
 • Video 2
4.490,00 PMC 4.929,00 (vključno z DDV-jem @ 22%)

1 na zalogiPodatki o dostavi

Izdelek je na zalogi v našem distribucijskem centru v Yorku

Izdelek je trenutno na zalogi v našem distribucijskem centru v Yorku, pripravljen za dostavo.

"Izdelek vam lahko dostavimo" prikazuje naslednji razpoložljivi datum, ko vam lahko dostavimo naročilo, odvisno od izbrane možnosti dostave in razpoložljivosti zaloge drugih izdelkov, ki ste jih dodali v nakupovalno košarico.

Naročilo vam lahko dostavimo: 2 Marec 2017
BREZPLAČNA dostava na voljo.

30-dnevno jamstvo vračila denarja je vključeno

30-dnevno jamstvo vračila denarja je vključeno
Ko je izdelek dostavljen, imate 30 dni za odločitev, ali ga želite zagotovo obdržati. Če se odločite, da iz kakršnegakoli razloga ni primeren, nam ga lahko vrnete in zamenjate za drugega ali zahtevate vračilo denarja, vključno z običajnimi stroški dostave.

Vsi izdelki so novi, če ni drugače navedeno, in imajo najmanj enoletno jamstvo.

V ponudbo ne spadajo programska oprema, ušesne slušalke ("in-ear monitorji") ki so bile odprte, in izdelki, sestavljeni po vaših specifikacijah.

Dodaj v košarico

Naročilo vam lahko dostavimo: 2 Marec 2017
BREZPLAČNA dostava na voljo.

30-dnevno jamstvo vračila denarja je vključeno

30-dnevno jamstvo vračila denarja je vključeno
Ko je izdelek dostavljen, imate 30 dni za odločitev, ali ga želite zagotovo obdržati. Če se odločite, da iz kakršnegakoli razloga ni primeren, nam ga lahko vrnete in zamenjate za drugega ali zahtevate vračilo denarja, vključno z običajnimi stroški dostave.

Vsi izdelki so novi, če ni drugače navedeno, in imajo najmanj enoletno jamstvo.

V ponudbo ne spadajo programska oprema, ušesne slušalke ("in-ear monitorji") ki so bile odprte, in izdelki, sestavljeni po vaših specifikacijah.

Neobvezno: 5-letna garancija: 243,00 €
(Z 90-dnevnim zajamčenim vračilom denarja )

5 -LETNI NAČRT PODALJŠANE GARANCIJE

V ceni izdelka je vključena enoletna garancija z jamstvom vračila denarja v 30 dneh.

Kakovostnejšo storitev vam ponuja Gear4musicova podaljšana garancija z večjim obsegom zaščite kot številne druge 'brezplačne' garancije, ki jih ponujajo nekateri trgovci na drobno in izdelovalci glasbil in opreme.

Prednosti podaljšane garancije so:

 • Osnovna garancija se podaljša na 5 let od datuma dostave
 • Naše jamstvo za vračilo denarja se podaljša s 30 dni na 90 dni (pogoji začnejo veljati po 30 dneh)
 • Vključeni so stroški prevzema in dostave za prvi dve leti.
 • Po preteku police za 5 let ste upravičeni do 50-% vračila cene, ki ste jo plačali za garancijo, če je niste koristili!
 • Garancija je prenosljiva, če izdelek prodate naprej.
 • Če izdelka ni mogoče popraviti v 28 dneh, vam bomo nadomestnega posodili ali ga nadomestili z drugim.
 • Če izdelka ni mogoče popraviti, vam bomo ponudili drugega, podobnega ali gotovinski popust (kot je določeno v pravilniku).
 • Pogodbo lahko v 30 dneh prekličete, po tem času pa lahko to storite za sorazmeren popust.

Ne prezrite: ta podaljšana garancija je trenutno dostopna samo za izdelke, ki se prodajajo v EU in EGP, zanjo pa veljajo pogoji in določila, ki so navedeni na priloženem potrdilu o podaljšani garanciji.

Ta obsežna garancija velja poleg osnovne garancije trgovca Gear4music in garancij izdelovaltube glasbil in opreme, in presega osnovna pravila in pogoje poslovanja. Na vaše pravice, določene s predpisi o prodaji na daljavo (Consumer Protection (Distance Selling) Regulations 2000), ne vpliva in jih ne omejuje nobena tukaj navedena izjava ali pogoj iz teh pravil in pogojev poslovanja.

 • Prost 3mesec abomna v flowkey učenje App.
 • Free 5 letno garancijo.
 • 303 lekcija pesmi.
 • 16 sledite USB avdio snemanje in snemanje.
 • Mini Grand zvočna skrinja.

Yamaha CLP565 elektronski klavir, polirani bela

Podrobnosti

V Yamaha CLP565P digitalni klavir je Clavinova z grand design in zvok in videz, ki bo okrepila vsako okolje.Posebna ponudba - Free 5 letno garancijo če kupil in registrirana z Yamaha pred 31. marec 2017.Posebna ponudba - v ponudbo za omejen čas Yamaha Digitalni Pianino in klaviature, kupili med 2016 na 15 julij in 31. marec 2017 vključujejo prost 3mesec abomna flowkey interaktivno učenje app za vaš pametni telefon ali tablični.


Št. izdelka: 45888

Ogled popolnega opisa

Popoln opis

Ogled popolnega opisa

Omejeno flowkey ponudba

Yamaha in klavir tutorial podjetja flowkey so sodelovali za omejen čas oferirati podati vi 3mesece od premium učenje. Preprosto travnato gričevje flowkey app na vaš pametni telefon ali tablični, register vaš instrumenta in začeti vaš abomna. Premium flowkey člani imajo dostop do več kot 500 pesmi, ki pokriva velike uspešnice pop, klasične, rock in več. Uporabniku prijazen vmesnik omogoča učenje vsako pesem v obliki stanja glasba tudi play-vzdolž video. Hvala je nastavljiv težavnostni stopnji, flowkey se lahko uporabijo za popolne novince in razvil glasbeniki podobno. To intuitiven app lahko tudi spremljali vaše igranje in ponuja takojšnje povratne informacije, da bi izboljšali svoje spretnosti. Vse Yamaha digitalni klavir kupili med 15. julija 2016 in 31marec 2017 upravičen zdaj za tri mesece od premium flowkey dostop.

Kako zahtevati

 • Nakup novega Yamaha digitalni klavir ali tipkovnico med 15. julija 2016 in 31marec 2017
 • Obiščite member.europe.yamaha.com/flowkey za registracijo vašega instrumenta
 • Sledite povezavi na flowkey spletno stran in uporabite enolično kodo za uživanje tri mesece premium dostop, vredno & euro; 38.99 / £34, popolnoma brezplačno!

Prosta razširjene 5 letno garancijo

Yamaha zdaj uvedla 5 leto brezplačno podaljšano jamstvo, ko se registrirate vaše novo digitalno klavir online. Ta velika ponudba zagotavlja, da boste vložili v kakovost izdelka, da boste lahko uživali že vrsto let

Ta ponudba je na voljo za vse CLP, CVP, AvantGrand, NU1 in Modus F02 kupili med zdaj in 31/03/2017.

Pojdite na Yamaha spletna stran tukaj in sledite navodilom v register vaš nov digitalni klavir. Nekoč celoten, boste prejeli email potrjuje dodatne 3 letno garancijo, ki bo začel 2 leti po datum nakupa.

"Real Grand Expression"

Stavek, ki opredeljuje izrazne zmožnosti Clavinova. Je ključnih sestavin zvok, dotik in pedala, skupaj z uporabo tehnologije razvil skozi zgodovino akustični klavir proizvodnje. Ti elementi so popolnoma združeni v en instrument, ustvarjanje natančen zvok želite s pritiskom tipke in občutek pedala. Ko igrate na Clavinova, si lahko predstavljate, da ste igranje na klavir.

Dva od najboljših dirkah na svetu

CFX, Yamahanajboljših grand koncert izbranih in jo zmagovalec 2010 mednarodnega tekmovanja in cesarske iz klavir Bösendorfer, blagovna znamka, je potekala v zelo cenijo jih pianisti skozi svojo dolgo zgodovino. Ti priznani klavirja je značilna razločevalne lastnosti, kot so moč, vsestranskost, subtilnosti, lahkotnost in Mekost. Oba od teh krasen klavirja glasove so izrazit v je Clavinova. Uglašen do popolnosti izkušena klavir tehnik s zvok od vsakteri zakleniti vzorčenih posamično, Clavinova resnično ujame edinstven tonski značaj vsakega od teh neporavnanih instrumentov. Z Clavinova, boste lahko uživali odlično lepoto je iskan ton, ki je Yamaha CFX in klavir Bösendorfer Imperial poda.

VRM fizikalno modeliranje

V koncertni klavir, zvok odmeva po celem telesu instrumenta, proizvajajo bogato odjek, da envelops poslušalca v zvok. Tega pojava je popolnoma prepisan v Clavinova skozi virtualni Resonance modeliranje VRM, ki izračunava različnih držav strune za vsako od 88 pojasnilih tipkovnico iz enega neposredno na naslednjo, ki omogoča živahno, bogato raznolika izraz, ki odraža neomejeno število dejavniki v igranje klavirja kot ki pritisku tipk, moč, s katero tipke so igrali in pedala čas.

Gladke tonske prehode

Pianist spremeni glasnost in dinamiko zvoka s spreminjanjem na pritisk tipke. A Clavinova pozivu, da igralec neporavnanih ravni delovanja control. Z uporabo dolgo, posnetki previdno vzorčeni ugotavlja na klavir in edinstveno Yamaha tehnologije za doseganje gladke tonski prehodi, bogati sonic podrobnosti je podal v odgovor na dotik igralec.

Ključni protiuteži

Protiuteži so vgrajeni v ključe klavir uravnotežiti težo na kladiva in ponujajo bolj natančno control ko nežno igrati na nizke količine. Clavinova funkcije skrbno prilagoditi protiuteži za izboljšano igralnost pri predvajanju pianissimo in bolje ključ vrnete v hitri prehodi. klaviatura je Clavinova je bil uskladijo ponuditi, optimalno ravnovesje, poudarjajo odgovoru odlično igralnost in klavir.

88-ključ linearno razvrščajo kladivo ukrepanje

To dejanje zvesto reproducira subtilne razlike v masi in vrnitev vsak ključ. Ni dva ključa ste točno podoben, ki daje igralec najboljše možne občutek in odziv instrumenta.

GP odziv blažilnikov Pedal

GP odgovor blažilnik Pedal ponuja klavir slogu odpornost krivuljo, začenjajo svetlobe na dotik in vedno težji kot pedal je nadalje depresivni. To omogoča igralcem, da se privadijo na nianse občutljivo poganjati pedala.

Polnega okusa ton in resonanco

Zvok a Clavinova je umerjena v fine podrobnosti, govornik pozicioniranje in telo materiala, zagotovi, da celoten instrument odmeva optimalno. Za ustvarjanje zvočnega polja, ki je zelo blizu klavir, Clavinova funkcije ton escapements na več lokacijah po vsem telesu, ki omogočajo zvok iz zvočnikov ni projicirana poslušalcu ne da ujet znotraj instrumenta.

Akustični Optimiser

Telo je Clavinova vsebuje akustični Optimisers, ki uravnavajo pretok zvok in control ton. Nova tehnologija se je razvila iz Yamahaje intimno znanje akustične lastnosti glasbil, akustična Optimisers rešiti naravne, gladko zvok čez celotno tipkovnico.

Funkcije

 • Vzorčenih klavir nekemu Yamaha CFX in klavir Bösendorfer Imperial Grand klavirji
 • 34 glasov
 • Razvrščajo kladivo 3 X (GH3X) tipke s sintetično slonovino keytops in drstišča
 • 303 lekcija pesmi
 • 16 posnetek in avdio snemanje na USB
 • Mini Grand zvočna skrinja
 • Prilagojeno ozvočenje
 • Inteligentni akustični Control (IAC)
 • Akustični Optimiser

Možnosti dostave

Kurirska dostava

Ko dodate ta izdelek v nakupovalno košarico, vam bodo na voljo z naše standardne kurirske dostave možnost brezplačno, ki je za storitev "v vaš vrat". Morda boste morali pomagajo vozniku dostave, kot ta izdelek prihaja pakirani v velike škatle!

Ta možnost ne lahko primerna, če ste ne more pomagati voznik, če je potrebno, ali če morate klavir, dali gor, vendar nimate kdo drug na voljo za pomoč. Prosimo, razmislite, ali je to najbolj primerno dostavna služba zate, kot druge možnosti dostave so tudi na voljo za dodatne stroške.

2 človeka dostavna služba

Če izberete to možnost, dve dostave osebje bo prinesel polji klavir v vsakem prostoru v pritličju vaši izbiri, in ne samo vaših vrat. Prosimo, upoštevajte, da ta storitev se bo čez nekaj dni dlje kot standardni kurirska služba in kurirsko podjetje bo pokličem urediti primeren dobavni rok, ko ste postavili vrstni red.

Dostava in namestitev

To je naša premium storitev in vključuje polno dobavo, montažo in namestitev v vsakem prostoru, ki ste želeti. Monterji bo tudi stran embalaže.

Za 2 človeka ali dobavo in namestitev storitev, Prosimo pokličite nas, če vaš dom je naprej 2nd tla ali zgoraj ali je nenavaden dostop okoliščine na +44 (0)843 155 0800.

Vaše naročilo bo morda dostavljeno z adapterjem za priključitev
Električni izdelki v vašem naročilu morda imajo UK priključek za vtičnico. Primerni adapter za priključitev bo brezplačno priložen k naročilu.