ROLI Primorski GRAND

Gear4Music.com

V ROLI Seaboard GRAND Stage je revolucionarna sintetizator, ki zaposluje tradicionalne igralnost klavir ali pa ima klaviatura 61 taktika in mehke silikonske tipke, ki vam daje možnost, da spremenite zvok, smola in slide ugotavlja vse na konici prstov. Tipke na to sintetični občutek za razliko od drugih ključni instrument ste igrali pred in daje možnosti za končni izraz. View All Information


ROLI

Prikazujemo prvih 1 izdelkov

ROLI Primorski GRAND

ROLI Primorski GRAND Stage je revolucija v ekspresivno klaviatura igranje. Za razliko od tradicionalnih klaviature in klavirja, Primorski GRAND vključuje mehke in otipne silicijevega keywaves, ki lahko igra kot klaviatura, ampak tudi funkcijo senzor tehnologije, ki vam omogoča, da dodate edinstven uspeva kot vibrato in pitchbend brez uporabe modulacije kowood.

ROLI Primorski tudi priti s revolucionarna programska oprema sintetizatorji The ekvatorja in sintetični moštvo FXpanison paket, tako imajo velike knjižnice prednastavitev zvoke od teh se lahko uporabijo kot samostojne aplikacije, kot tudi VST in AU, RTS AAX formatov.

Sintetizator sorodne novice

Roland začetek OS-07 delovna postaja in SE-02 analogni sintetizator

Prvi sintetični vpise na Rolandje "Na novo opredeliti prihodnost", OS-07 delovna postaja in SE-02 sintetizator obljubo uporabnik popoln izraz in na krovu vsestranskost.... Več »

ROLI Releases Seaboard blok in blok MIDI kontroler dotik

Ste videli ROLIje Seaboard Grand in videl njihovo bloke kontroleri... pripravite za najbolj inovativne seznanjanje to poletje.... Več »

Moog sporočamo omejeno poznejše 37 CV analogni sintetizator

A reinterpretacija svojega predhodnika, je Moog naknadno 37 CV analogni sintetični temelji na skupni napor med Moog in zelo ljudi, ki jih igrajo.... Več »