Digitalni klavirji & klaviature

Digitalni klavirji in klaviature vplivajo na številne glasbene zvrsti, od klasičnih do elektronskih.

View All Information

Najbolj priljubljeni digitalni klavirji in klaviature

Prikazujemo prvih 24 izdelkov

Izvedite več o klavirjih & klaviatureh

Ker digitalni klavirji in klaviature temeljijo na sampliranju, lahko proizvedejo celo vrsto zvokov drugih glasbil. Na primer, glasbeniki lahko izbirajo med glasbili, kot so flavte, čembala, brenkala in tolkala, kar pomeni, da so digitalni klavirji in klaviature izjemno prilagodljivi.

Digitalni klavir ima obtežane keys, kar dodatno posnema občutek akustičnega glasbila. Pri Yamaha YDP140 digitalnem klavirju, keys nižje tonov so obtežane, medtem ko so keys višjih tonov lažje.

Prednosti digitalnega klavirja

Prednosti igranja digitalnega klavirja ali klaviature so številne, v primerjavi z akustičnimi klavirji. Na primer, imajo lahko vgrajene ritmične zmožnosti za spremljanje igraltube. Poleg tega, ker digitalni klavir nima strun, ga nikoli ni potrebno uglaševati, kar lastniku prihranja čas in denar.

Digitalni klavir ali klaviature omogoča njegovim uporabnikom, uporabo Musical Instrument Digital Interface (MIDI), kar pomeni, da lahko komunicirajo, nadzorujejo in se sinhrostringirajo z drugih elektronskimi glasbili, računalniki in opremo. Primer klaviature s to zmožnostjo je M-Audio ProKeys Sono 88 tipk.

Digitalni klavirji so lahko razmeroma prenosni, ker so manjši in lažji od tradicionalnih alternativ in pocompacto delno razstavljivi za namene prevoza. Uporabniki lahko tudi tiho igrajo, če priključijo slušalke na glasbila.

Digitalni klavirji & klaviature - novice

ROLIje Seaboard VZPON 25 zdaj na voljo v 15 % popust

ROLIje Seaboard DVIG 25 združuje sodobno vsestranskost in z dinamično ton.... Več »

Korg sporočamo, da resnico sintetični "Sterling Silver" je zdaj na voljo za iOS naprave

Naravnost iz 90 's, legendarni sintetični je dobila moderno preobrazba, da bo bolj vsestranski kot kdajkoli prej... Več »

Rob Papen izdaje novo Predator 2 sintetizator

Z tisoče nove prednastavitve in široko paleto funkcij, je Predator 2 prinaša naslednje ravni kakovosti zvoka in uporabniško določene avdio manipulacije za takojšnjo odstranitev igralcev... Več »

Teenage Engineering predstavil številne posodobitve za vodilni sintetizator OP-1

Z novo arpeggiator in sintetizator na voljo uporabnikom, več uporabnik zahteva posodobitve prinašajo igralec z bolj vsestranski kot kdajkoli prej... Več »

Akai začetek MPK Mini MK2 Laptop proizvodnje tipkovnico v beli

Izdaja a omejen čas v Akai MPK Mini MK 2, beli, ki so enakovredne deluje kot alternativa pritegne da izgleda tako dobro, kot se sliši.... Več »

Casioje GP-500 Celviano hibridni digitalni klavir prejel naziv "najbolj inovativna in zaupanja vrednih klavir izdelek za 2016"

Porušitveni s a števnik od velik zunanja oblika, Grand hibridni Celviano ponuja igralec neprimerljivo delovanje in izjemno ton... Več »

Gear4music zdaj naselitve Casio Grand Celviano GP-300 Hybrid klavirja

Razkošen digitalni klavir, namenjena zvesto ponovno zvok grand akustični klavir, na Casio Celviano GP-300 je odlično orodje za izraz za preudarnejši pianist... Več »