Digitalni klavirji & klaviature

Digitalni klavirji in klaviature vplivajo na številne glasbene zvrsti, od klasičnih do elektronskih.

View All Information

Najbolj priljubljeni digitalni klavirji in klaviature

Prikazujemo prvih 24 izdelkov

Izvedite več o klavirjih & klaviatureh

Ker digitalni klavirji in klaviature temeljijo na sampliranju, lahko proizvedejo celo vrsto zvokov drugih glasbil. Na primer, glasbeniki lahko izbirajo med glasbili, kot so flavte, čembala, brenkala in tolkala, kar pomeni, da so digitalni klavirji in klaviature izjemno prilagodljivi.

Digitalni klavir ima obtežane tipke, kar dodatno posnema občutek akustičnega glasbila. Pri Yamaha YDP140 digitalnem klavirju, tipke nižje tonov so obtežane, medtem ko so tipke višjih tonov lažje.

Prednosti digitalnega klavirja

Prednosti igranja digitalnega klavirja ali klaviature so številne, v primerjavi z akustičnimi klavirji. Na primer, imajo lahko vgrajene ritmične zmožnosti za spremljanje igralcev. Poleg tega, ker digitalni klavir nima strun, ga nikoli ni potrebno uglaševati, kar lastniku prihranja čas in denar.

Digitalni klavir ali klaviature omogoča njegovim uporabnikom, uporabo Musical Instrument Digital Interface (MIDI), kar pomeni, da lahko komunicirajo, nadzorujejo in se sinhronizirajo z drugih elektronskimi glasbili, računalniki in opremo. Primer klaviature s to zmožnostjo je M-Audio ProKeys Sono 88 tipk.

Digitalni klavirji so lahko razmeroma prenosni, ker so manjši in lažji od tradicionalnih alternativ in pogosto delno razstavljivi za namene prevoza. Uporabniki lahko tudi tiho igrajo, če priključijo slušalke na glasbila.

Digitalni klavirji & klaviature - novice

Prejeli 350 GBP je vredno Plug-ins z M-Audio kodo

Podkupiti a zbornik, zaslužiti a zbornik!... Več »

Moog uvesti Model 15 App

Moog je razkrila svoj prvi modularni sintetični app izključno za iOS naprave.... Več »

AKAI javnost VIP 2.0

Revolucionarni posodobitev za Akai vnaprej klaviature.... Več »

Moog želijo svoje zvoke za globalno sintetizator projekta

Moog in zvok-art oblikovalec Yuri Suzuki vpoklicati v vašo pomoč, da ustvarite edinstven svetovni sintetizator projekt za avdio predstavništva kultur po svetu.... Več »

Novation začetek Control XL odpre do drugih DAWs

Priljubljena kontroler, ki je sedaj združljiv z Cubase, logika in Pro Tools.... Več »

Nord napovedal elektro 5 OS posodobitev

Nord je sporočamo posodobitev za elektro 5 s popravki in nova funkcija, ki omogoča uporabo zunanji izraz pedala za nadzor paramters v split načinu.... Več »

Brezplačna montaža Yamaha dogodek na Gear4music

Imel priložnost, da testne vožnje novi Sint Yamaha montaža in se z priložnost za zmago, a reface prireditvi Yamaha montaža na Gear4music na 28.4.16.... Več »