Digitalni klavirji & klaviature

Digitalni klavirji in klaviature vplivajo na številne glasbene zvrsti, od klasičnih do elektronskih.

View All Information

Najbolj priljubljeni digitalni klavirji in klaviature

Prikazujemo prvih 24 izdelkov

Izvedite več o klavirjih & klaviatureh

Ker digitalni klavirji in klaviature temeljijo na sampliranju, lahko proizvedejo celo vrsto zvokov drugih glasbil. Na primer, glasbeniki lahko izbirajo med glasbili, kot so flavte, čembala, brenkala in tolkala, kar pomeni, da so digitalni klavirji in klaviature izjemno prilagodljivi.

Digitalni klavir ima obtežane keys, kar dodatno posnema občutek akustičnega glasbila. Pri Yamaha YDP140 digitalnem klavirju, keys nižje tonov so obtežane, medtem ko so keys višjih tonov lažje.

Prednosti digitalnega klavirja

Prednosti igranja digitalnega klavirja ali klaviature so številne, v primerjavi z akustičnimi klavirji. Na primer, imajo lahko vgrajene ritmične zmožnosti za spremljanje igraltube. Poleg tega, ker digitalni klavir nima strun, ga nikoli ni potrebno uglaševati, kar lastniku prihranja čas in denar.

Digitalni klavir ali klaviature omogoča njegovim uporabnikom, uporabo Musical Instrument Digital Interface (MIDI), kar pomeni, da lahko komunicirajo, nadzorujejo in se sinhrostringirajo z drugih elektronskimi glasbili, računalniki in opremo. Primer klaviature s to zmožnostjo je M-Audio ProKeys Sono 88 tipk.

Digitalni klavirji so lahko razmeroma prenosni, ker so manjši in lažji od tradicionalnih alternativ in pocompacto delno razstavljivi za namene prevoza. Uporabniki lahko tudi tiho igrajo, če priključijo slušalke na glasbila.

Digitalni klavirji & klaviature - novice

NAMM 2017: Kawai CN27, CN37 in ES110 Digitalni Pianino

Na voljo za naročilo zdaj na Gear4music, Kawai's, CN27, CN37 in ES110 digitalni Piano združiti verodostojno klasičen občutek z množico sodobnih dotakne... Več »

NAMM 2017: Korg Arp Odyssey, MS-20 Mini, Kronos, platine, TM-50

S paleto novih dodatkov v svojih line-up 2017, Korg razlitje fižol na novo revamps, posodobitve in izdelkov, ki so se pojavljajo na NAMM... Več »

NAMM 2017: Casio začetek Privia PX-160 in Celviano AP-460 v beli

Na voljo za naročilo na Gear4music zdaj, tako resnico PX-160 in AP-460 zagotovi število luksuznih tonski priložnosti za preudarnejši glasbenik.... Več »

Roland GP607 digitalni klavir Ebony/bela sedaj na zalogi

Združuje prednosti akustični zvok in praktičnost sodobne tehnologije, je GP607 je prepričan, da bi vsako gospodinjstvo eleganco v izobilju... Več »

Behringerosebe DeepMind 12 sintetizator kmalu treba na zalogi

Konec februarja leta 2017, Behringerosebe DeepMind 12 bo na zalogi na Gear4music. S paleto zanimive funkcije, je sintetični pripravlja na novo opredeliti glasbe.... Več »

ROLIje Seaboard VZPON 25 zdaj na voljo v 15 % popust

ROLIje Seaboard DVIG 25 združuje sodobno vsestranskost in z dinamično ton.... Več »

Korg sporočamo, da resnico sintetični "Sterling Silver" je zdaj na voljo za iOS naprave

Naravnost iz 90 's, legendarni sintetični je dobila moderno preobrazba, da bo bolj vsestranski kot kdajkoli prej... Več »