Digitalni koncertni klavirji

Gear4music.com ima digitalne koncertne klavirje za vsak okus in proračun, od tistih, ki so idealni za začetnike ali za domačo uporabo, do profesionalnih glasbil blagovne znamke Roland in Yamaha. Digitalni koncertni klavir res lahko doda ščepec elegance v vsak dom ali delovno okolje, za razliko od njegovega akustičnega ekvivalenta pa ga skoraj ni treba vzdrževati - ni potrebe po uglaševanju ali po letnem servisiranju!

View All Information

Najbolj priljubljenih Grand klavirji

O koncertnih klavirjih

Digitalni koncertni klavirji so se razvili v realistično alternativo tradicionalnim klavirjem, tako v igralnem občutku in v zvoku, ki ga ustvarjajo. Glavna apascija teh klavirjev je, da zahtevajo neznatno ali nobeno vzdrževanje, vendar še lahko zagotovijo veliko več funkcij, kot konvencionalni klavir.

Koncertni klavir - novice

Roland GP607 digitalni klavir Ebony/bela sedaj na zalogi

Združuje prednosti akustični zvok in praktičnost sodobne tehnologije, je GP607 je prepričan, da bi vsako gospodinjstvo eleganco v izobilju... Več »

Casioje GP-500 Celviano hibridni digitalni klavir prejel naziv "najbolj inovativna in zaupanja vrednih klavir izdelek za 2016"

Porušitveni s a števnik od velik zunanja oblika, Grand hibridni Celviano ponuja igralec neprimerljivo delovanje in izjemno ton... Več »

Gear4music zdaj naselitve Casio Grand Celviano GP-300 Hybrid klavirja

Razkošen digitalni klavir, namenjena zvesto ponovno zvok grand akustični klavir, na Casio Celviano GP-300 je odlično orodje za izraz za preudarnejši pianist... Več »