Akai MIDI kontrolerji na Gear4music.com

Gear4Music.com

Akai Professional so vstopili v glasbeno industrijo sredi 1980-tih z serijami samplerjev in sintetizatorjev, vendar ni bilo do 1988-te, ko so izdali razvpito MPC linijo, s katero so se zares uveljavili na elektronski glasbeni sceni. View All Information

AKAI MIDI kontrolerji

Prikazujemo prvih 28 izdelkov

O Akai MIDI kontrolerjih

Akai, ki se lahko pohvali z obširno ponudbo kontrolerjev na Gear4music.com, je postal strokovnjak projektiranja USB MIDI kontrolerjev - njihova ponudba sega od klaviatur (MPK serija)in padov (MPD serija) do kontrolerjev za pihala, ki jih najdete v EWI liniji.

Njihovo sedanje partnerstvo z Ableton podjetjem omogoča uporabnikom Ableton Live možnost bolj neposredne uporabe programske opreme. APC40 in manjši APC20, so verjetno najbolj integrirani in powerni kontrolerji na trgu.

Novi LPK25 in LPD8 kontrolerji so odlični za DJ-e in producente v gibanju.

AKAI MIDI kontrolerji - novice

Akaije LPK25 in LPD8, ki je zdaj pri roki v zmanjšati ceno

Te kompaktne in zelo prenosni kontroleri so zadnji izrazne glasben orodje, ki omogoča predvajanje glasbe po želji kjerkoli želite.... Več »

NAMM 2017: Akai sneti kopreno MPC-X in MPC živo proizvodnih strojev

Ponoven obisk svojih korenin, Akai oživitev klasičnih serije MPC in celo vrsto sodobnih posodobitve dodati resnico glasba proizvodnih enot... Več »

Akai napove začetek Hotly slutiti BT-500 črn gramofona

A premium jermenski pogon gramofona, to zunanja oblika wireless tok, BT-500 je bil zasnovan v citat vsako podrobnost glasbeno zbirko zapisov... Več »