Akai MIDI kontrolerji na Gear4music.com

Gear4Music.com

Akai Professional so vstopili v glasbeno industrijo sredi 1980-tih z serijami samplerjev in sintetizatorjev, vendar ni bilo do 1988-te, ko so izdali razvpito MPC linijo, s katero so se zares uveljavili na elektronski glasbeni sceni. View All Information

AKAI MIDI kontrolerji

Prikazujemo prvih 23 izdelkov

O Akai MIDI kontrolerjih

Akai, ki se lahko pohvali z obširno ponudbo kontrolerjev na Gear4music.com, je postal strokovnjak projektiranja USB MIDI kontrolerjev - njihova ponudba sega od klaviatur (MPK serija)in padov (MPD serija) do kontrolerjev za pihala, ki jih najdete v EWI liniji.

Njihovo sedanje partnerstvo z Ableton podjetjem omogoča uporabnikom Ableton Live možnost bolj neposredne uporabe programske opreme. APC40 in manjši APC20, so verjetno najbolj integrirani in powerni kontrolerji na trgu.

Novi LPK25 in LPD8 kontrolerji so odlični za DJ-e in producente v gibanju.

AKAI MIDI kontrolerji - novice

Prost Eventide Blackhole VST za Akai MPC in zbliževanje uporabnik tipkovnice

Dodate Extra-Terrestrial sonic razsežnost proizvodnje in nastopa v živo z Eventideosebe Blackhole classic reverb učinek v nove omejen čas ponujajo.... Več »

AKAI javnost VIP 2.0

Revolucionarni posodobitev za Akai advance klaviature.... Več »

NAMM 2016: Akai Professional pada zapisa dosežek z BT 500 gramofona

Eno-of-a-kind jermenski drive gramofona združuje brez kompromisa audiophile predstava z naprednimi funkcijami, kot so A-D LP pretvorbo zmogljivosti in wireless Bluetooth tok.... Več »