Akai MIDI kontrolerji na Gear4music.com

Gear4Music.com

Akai Professional so vstopili v glasbeno industrijo sredi 1980-tih z serijami samplerjev in sintetizatorjev, vendar ni bilo do 1988-te, ko so izdali razvpito MPC linijo, s katero so se zares uveljavili na elektronski glasbeni sceni. View All Information

AKAI MIDI kontrolerji

Prikazujemo prvih 26 izdelkov

O Akai MIDI kontrolerjih

Akai, ki se lahko pohvali z obširno ponudbo kontrolerjev na Gear4music.com, je postal strokovnjak projektiranja USB MIDI kontrolerjev - njihova ponudba sega od klaviatur (MPK serija)in padov (MPD serija) do kontrolerjev za pihala, ki jih najdete v EWI liniji.

Njihovo sedanje partnerstvo z Ableton podjetjem omogoča uporabnikom Ableton Live možnost bolj neposredne uporabe programske opreme. APC40 in manjši APC20, so verjetno najbolj integrirani in powerni kontrolerji na trgu.

Novi LPK25 in LPD8 kontrolerji so odlični za DJ-e in producente v gibanju.

AKAI MIDI kontrolerji - novice

Akai začetek MPK Mini MK2 Laptop proizvodnje tipkovnico v beli

Izdaja a omejen čas v Akai MPK Mini MK 2, beli, ki so enakovredne deluje kot alternativa pritegne da izgleda tako dobro, kot se sliši.... Več »

Akai sporočamo, sprostitev, LPK25 in LPD8 Wireless MIDI kontrolerji

Z uvedbo LP2K5 in LPD8 wireless MIDI kontrolerji prenosni proizvodnje še nikoli ni bilo tako enostavno!... Več »

Nakup MPD218 in se globoko hiše brez

A pospeševalen oferirati s Akai tekmovanje v teku do 31 decembra omogoča uporabniku, da razišče veliko število strokovnih zvoki na znani MPD218... Več »