Godala

Godala so danes še vedno priljubljena kot nekdar. Na Gear4music.com smo naporno delali, da bi razvili obseg godal, ki izpolnjuje potrebe začetnikov/ic in naprednih igralcev/k. Z violinami, violami, violončeli in kontrabasi, ki so na voljo v velikostih od 1/8 do 4/4, lahko zadovoljimo potrebe igralcev/k na godala vseh starosti in sposobnosti.

View All Information

Najbolj prodajana strunska glasbila

Prikazujemo prvih 13 izdelkov

O strunskih glasbilih

Strunska glasbila predstavljajo večinski del klasičnega orkestra, vendar jih lahko vidite tudi pri folk in jazz glasbenikih. Večja strunska glasbila imajo ponavadi nižjo intonacijo. Intonacija se v resnici določa z dolžino, debelino in napetostjo strun.

Ponujamo glasbila v različnih barvah, kot tudi elektronska violončela, violine in kontrabase, in vam lahko pomagamo, ne glede na vaše zahteve.

Strunska glasbila - novice

Musikmesse 2016: Yamaha uvesti YEV vrsto električne violine

Pri čemer njegove zasnove navdih iz organskih lepoto lesa, preprostost, čiste linije in udobje v lahki nova serija YEV sestaviti načrt z inovativno Yamaha zvok ustvariti krasen live-uspešnosti instrument.... Več »

7 najboljših instrumentov za otroke mlajše od 7 let

Mnogi starši spodbujajo svoje otroke da začnejo z igranjem instrumenta zgodaj v življenju. Glasba je lahko zabavna in dragocena dejavnost za otroke, vendar je morda težko vedeti, kjer začeti. Predstavljamo našo top izbiro idealnih začetniških instrumentov za otroke, mlajše od 7 let.... Več »

Otroci kot njihovi starši več glasbenih

Philharmonia Orchestra, s sedežem v Londonu, je naročila raziskave ugotoviti, kjer lahko prihajajo glasbeniki jutri.... Več »