Trgovina z

DJ opremo

Imeti ustrezno DJ opremo je ključ do uspeha za katerega koli DJ-a. Pravilna namestitev je od bistvenega pomena za doseganje popolnega mixa. Danes so DJ-i eni med najbolj prepoznavnimi glasbeniki. Njihove namestitve ne določajo le njihov zvok, ampak tudi njihovo izvedbo.

View All Information

Najbolj priljubljena Oprema za DJ-je

O DJ opremi

Ne glede na to, ali je vaša DJ namestitev digitalna, vinilna ali je zasnovana na računalniku, imamo na Gear4music.com najboljšo izbiro DJ opreme - vključno s Predvajalniki CD-jev, MP3 predvajalniki, gramofoni, mešalnimi mizami, DJ programsko opremo, zvočnimi karticami in še veliko več.

Danes je lažje biti DJ kot kadarkoli prej. Enostavno, z uporabo prenosnega računalnika in DJ programske opreme, kot je na primer Native Instruments Traktor Scratch Pro, lahko kdorkoli začne z miksanjem svojih skladb.

Za DJ-e na viši stopnji, naša obširna paleta MIDI kontrolerjev, avdio vmesnikov in samplerjev predstavlja koristno produkcijsko opremo in opremo za nastopanje.

Oprema za DJ-je - novice

Numark sporočamo naslednik NS6 kontroler-je NS6II

Gradi na temeljnih uspeh in oblikovanje kontroler NS6 Numark prinašajo naslednjo generacijo DJ kontroleri za nestrpno čakajo DJ-i po vsem svetu... Več »

Pioneer uvesti čisto nov DJM-250MK2 2-kanalni DJ Mixer

DJM-250MK2 2-kanalni DJ Mixer opremljen s a stanodajalec od nov zunanja oblika, ki prispevajo k profesionalno mešanje zmogljivosti, določa nov precedens.... Več »

Stanton začetek ST.150 M2, STR.850 M2 in T.92m2 gramofoni

Featuring obilo zanimive nove funkcije, M2 serija obljube ogromno ustvarjalne in zvočna priložnosti za preudarnejši DJ.... Več »