Trgovina z

DJ opremo

Imeti ustrezno DJ opremo je ključ do uspeha za katerega koli DJ-a. Pravilna namestitev je od bistvenega pomena za doseganje popolnega mixa. Danes so DJ-i eni med najbolj prepoznavnimi glasbeniki. Njihove namestitve ne določajo le njihov zvok, ampak tudi njihovo izvedbo.

View All Information

Najbolj priljubljena Oprema za DJ-je

Prikazujemo prvih 25 izdelkov

O DJ opremi

Ne glede na to, ali je vaša DJ namestitev digitalna, vinilna ali je zasnovana na računalniku, imamo na Gear4music.com najboljšo izbiro DJ opreme - vključno s Predvajalniki CD-jev, MP3 predvajalniki, gramofoni, mešalnimi mizami, DJ programsko opremo, zvočnimi karticami in še veliko več.

Danes je lažje biti DJ kot kadarkoli prej. Enostavno, z uporabo prenosnega računalnika in DJ programske opreme, kot je na primer Native Instruments Traktor Scratch Pro, lahko kdorkoli začne z miksanjem svojih skladb.

Za DJ-e na viši stopnji, naša obširna paleta MIDI kontrolerjev, avdio vmesnikov in samplerjev predstavlja koristno produkcijsko opremo in opremo za nastopanje.

Oprema za DJ-je - novice

Stanton začetek ST.150 M2, STR.850 M2 in T.92m2 gramofoni

Featuring obilo zanimive nove funkcije, M2 serija obljube ogromno ustvarjalne in zvočna priložnosti za preudarnejši DJ.... Več »

NAMM 2017: Denon DJ DJ izpust svoj nov glasnost Prime

Glavni seriji zunanja oblika množična sredstva obveščanja igralka, gramofona, mešalec in analiza programske opreme. Izpolnjujejo vse morebitne potrebe sodobne DJ, Denon DJ DJ zadel žebelj na glavo.... Več »

NAMM 2017: Akai sneti kopreno MPC-X in MPC živo proizvodnih strojev

Ponoven obisk svojih korenin, Akai oživitev klasičnih serije MPC in celo vrsto sodobnih posodobitve dodati resnico glasba proizvodnih enot... Več »