Orkestralna glasbila

Orkestralna glasbila sestavljajo ene izmed najbolj priljubljenih ponudb na Gear4music. Serije cenovno dostopnih glasbil za orkester, kot so saksofoni in flavte, evfoniji in Cutawayncoski rogovi, kot tudi kontrabasi in violine, smo za vas razvijali dolga leta.

View All Information

Najbolj priljubljena orkesterska glasbila

Prikazujemo prvih 24 izdelkov

Izvedite več o orkestralnih glasbilih

Vrste klarinetov

Poznamo tri glavne vrste klarinetov, Bb (ali B-flat), alto in bass. Bb se najbolj pocompacto uporablja in je morda eden, ki nam najhitreje pade na pamet, ko nekdo omeni besedo klarinet. Na splošno ta šteje za glasbilo, ki je najboljše za začetnike klarineta, pri čemer tudi njegova velikost ustreza začetnikom. Enkrat ko se igralec nauči igrati eno vrsto klarineta, je večinoma enostavno naučiti se igrati enega od sestrinskih glasbil.

Vrste trobent

Razlikujejo se po obliki, dolžini in premeru, in vsaka posebej ima svoj značilen in enostavno razločljiv zvok. Na primer, za kornete je znano, da proizvajajo polnejši, bogatejši in mehkejši zvok kot druge vrste trobent, med katerimi številne ponujajo večjo ostrino in sijaj zvoka.

Drugi dejavnik, ki ga je dobro upoštevati je kupčeva raven usposobljenosti, ker recimo flugelhorn boljše ustreza naprednim glasbenikom. Prebiranje specifikacij različnih trobent lahko pomaga študentom ali mlajšim igralcem pri odločitvi, katera najbolj ustreza njihovim potrebam.

Orkestralna glasbila - novice

NAMM 2017: B in S MBX3 dediščine trobente/Challenger trobente

B in oznanja svoj strokovni naziv MBX3 trobent, strokovno izdelane in slast v uho, se MBX3 bi medenina igranje našel zapiskov... Več »

Gear4music zdaj naselitve Hidersine

Hidersine orkestralnih instrumentov štejejo za "vrhunec polja".... Več »

Eastman strun izdelkov, založena z Gear4music

Visoke kakovosti Eastman violine, Viole, violončela in dvojni Basi so sedaj na voljo na Gear4music.... Več »

Musikmesse 2016: Yamaha Xeno artist Model "New York" trobente

Uvedba Yamaha YTR-9335 in YTR-9445 Custom serije trobente.... Več »