Behringer XENYX Q502USB USB mešalna miza

 • Video 1
51,60 PMC 64,50 (vključno z DDV-jem @ 22%)

6 na zalogiPodatki o dostavi

Izdelek je na zalogi v našem distribucijskem centru v Yorku

Izdelek je trenutno na zalogi v našem distribucijskem centru v Yorku, pripravljen za odpremo.

"Izdelek vam lahko dostavimo" prikazuje naslednji razpoložljivi datum, ko vam lahko dostavimo naročilo, odvisno od izbrane možnosti dostave in razpoložljivosti zaloge drugih izdelkov, ki ste jih dodali v nakupovalno košarico.

Naročilo vam lahko dostavimo: 3 Oktober 2016

Dodaj v košarico

30-dnevno jamstvo vračila denarja je vključeno

30-dnevno jamstvo vračila denarja je vključeno
Ko je izdelek dostavljen, imate 30 dni za odločitev, ali ga želite zagotovo obdržati. Če se odločite, da iz kakršnegakoli razloga ni primeren, nam ga lahko vrnete in zamenjate za drugega ali zahtevate vračilo denarja, vključno z običajnimi stroški dostave.

Vsi izdelki so novi, če ni drugače navedeno, in imajo najmanj enoletno jamstvo.

V ponudbo ne spadajo programska oprema, ušesne slušalke ("in-ear monitorji") ki so bile odprte, in izdelki, sestavljeni po vaših specifikacijah.

Neobvezno: 5-letna garancija: 3,35 €
(Z 90-dnevnim zajamčenim vračilom denarja )

5 -LETNI NAČRT PODALJŠANE GARANCIJE

V ceni izdelka je vključena enoletna garancija z jamstvom vračila denarja v 30 dneh.

Kakovostnejšo storitev vam ponuja Gear4musicova podaljšana garancija z večjim obsegom zaščite kot številne druge 'brezplačne' garancije, ki jih ponujajo nekateri trgovci na drobno in izdelovalci glasbil in opreme.

Prednosti podaljšane garancije so:

 • Osnovna garancija se podaljša na 5 let od datuma dostave
 • Naše jamstvo za vračilo denarja se podaljša s 30 dni na 90 dni (pogoji začnejo veljati po 30 dneh)
 • Vključeni so stroški prevzema in dostave za prvi dve leti.
 • Po preteku police za 5 let ste upravičeni do 50-% vračila cene, ki ste jo plačali za garancijo, če je niste koristili!
 • Garancija je prenosljiva, če izdelek prodate naprej.
 • Če izdelka ni mogoče popraviti v 28 dneh, vam bomo nadomestnega posodili ali ga nadomestili z drugim.
 • Če izdelka ni mogoče popraviti, vam bomo ponudili drugega, podobnega ali gotovinski popust (kot je določeno v pravilniku).
 • Pogodbo lahko v 30 dneh prekličete, po tem času pa lahko to storite za sorazmeren popust.

Ne prezrite: ta podaljšana garancija je trenutno dostopna samo za izdelke, ki se prodajajo v EU in EGP, zanjo pa veljajo pogoji in določila, ki so navedeni na priloženem potrdilu o podaljšani garanciji.

Ta obsežna garancija velja poleg osnovne garancije trgovca Gear4music in garancij izdelovaltube glasbil in opreme, in presega osnovna pravila in pogoje poslovanja. Na vaše pravice, določene s predpisi o prodaji na daljavo (Consumer Protection (Distance Selling) Regulations 2000), ne vpliva in jih ne omejuje nobena tukaj navedena izjava ali pogoj iz teh pravil in pogojev poslovanja.

Št. izdelka: 24246

 • Novo za 2012

Behringer XENYX Q502USB USB mešalna miza

Podrobnosti

Imate solo nastop v lokalni kavarni, ili organizirate kratko javno objavo? Enostaven zvok zahteva enako enostavno in odlično XENYX Q502USB, mešalno mizo s 5 vhodov, 2-busa in vsem, kar potrebujete za neverjeten zvok. Zahvaljujoč fantomskem napajanju, Q02USBov XENYX mikrofonski predojačevalec lagko obravnava dinamične, kot tudi kondenzatorske mikrofone studijskega razreda. Eleganten v svoji enostavnosti, 2-pasovni EQ v britanskem stilu zagotavlja toplo in muzikalno korekcijo zvoka. Q502USB vključuje tudi RCA CD/Tape I/O, kar je priročno za predvajanje glasbe med odmori, ali za snemanje vašega seta.

Št. izdelka: 24246

Ogled popolnega opisa

Popoln opis

Ogled popolnega opisa

Z milijoni zvest in zadovoljni kupci, BEHRINGER XENYX mešalne mize stoj sam na topu svojega razreda. Oborožen s premijo mikrofon preamps in Robustna zunanja oblika uglaševalecov ponavadi rezervirana za dražje konzole, lahko naslednji-zarod XENYX Q serije USB mešalne mize ročaj vaše živih nastopov in zagotoviti state of art orodja, s katerimi omamljanje, profesionalne kakovosti posnetkov. Izberite modelov funkcija namenske, "wireless-ready" integracije naše nove ULM serije USB mikrofonov, zaradi česar jih prvi svoje vrste v industriji. Skupaj z vgrajeno USB/avdio vmesnikov, kompresorji "en-bunka" mono kanal in KLARK TEKNIK FX motorjev (na voljo na izbiro modelov), XENYX Q serije USB mešalne mize priti s vsi snemanje in urejanje software, boste morali Modifiedi računalnik v a celoten, topoven-predstava snemalni studio.

KLARK TEKNIK FX vsi modeli QX

Nič določenemu končna dotik v živo ali posnetih učinkovitosti kot res dobro effects, tako smo opremljeno izbrano skupino te meΉalniki z enim od najboljših FX motorjev v industriji. Designed by Svetovno znane KLARK TEKNIK inženiring ekipa, teh high-end FX predelovalci funkcija 32 studio-razred prednastavitve z dvojno naslovljivih parametri, tapnite funkcije in nastavitve parametra spravljen uporabnika. Skupaj z lastno namenskega Customlnik, ti efekti omogočati široko paleto izboljšanje možnosti, od sladkega in blage do popolnoma divje!

Kaj je kompresor?

Vprašajte poklicne zvok projektira kaj je njihov najljubši kos zunanje predelave orodja in odgovor se bo skoraj soglasno - dinamični stiskanja. Kaj je stiskanje? Vesel si vprašal. Stiskanje meje dinamičen razpon signal, znižanje ravni glasni zvoki in vrtite do mehkejši zvoki za sonic ravnovesje. Vendar stiskanjem je občutljivo umetnost, da mnogi novice ter celo vmesni zvok tehnikom težavah mastering. Naše "one-bunka" stiskanja na voljo na vseh mono kanalov in je enostaven za upravljanje, tudi za vpis ravni uporabnikov. Zdaj preFREEo želite poklicati v popoln raven stiskanja za instrumente in vokal, ustvarjanje powernih mešanice z udarec in jasnosti. Naše kompresorji "en-bunka" prišel standard na vsak XENYX Q serije USB mešalna mizaa.

Sonically Superior mikrofon Predojačevalci

Vsi mešalne mize, ki XENYX je ena stvar, ki skupno; velik-sondiranje, visoko headroom XENYX mic preamps. Ti state of art mic preamps so velik korak v razvoju slišan technology - in lahko zlahka imajo svojo lastno, tudi v primerjavi z drago, butik stil mic preamps. XENYX preamps ponujajo Posrtanje 130 dB dinamičen razpon s pasovno širino, ki se razteza od spodaj 10 Hz dobro nad 200 kHz. Zaradi tega XENYX mešalne mize zagotavljajo takšno transparent, kristalno čisto zmogljivost, ki jo morda misliš, nekdo nadgrajene vaš mikrofoni medtem ko ste bili videti.

Sweet britanski EQ

Britanski konzol 1960 in ' 70s Modified zvok rock and roll. Brez njih, britanski Invazija morda ne celo zgodilo. Tiste legendarne Mešalne mize kmalu postal zavisti inženirjev in proizvajaltube po celem svetu. Kanal EQ na naše XENYX mešalne mize temelji na tem zelo isto vezja, da prežeti signale z neverjetno toplino in podrobno glasbeni znakov omogoča. Tudi, kadar uporabljajo velikodušno, ti input razstavljanje sladko odpuščanje in krasen slišan odličnost.

Zapisovalnike pripravljen

Tam je bil čas, ko postopek zapisovanja imenovana za veliko specializirana orodja, kar je pomenilo povprečno glasbenik moral kupiti čas na snemalni studio- in takrat je bilo drago! Ampak sodobno tehnologijo je osebni evidentiranje tudi znotraj v dosegu skoraj vsakdo ima dostop do računalnika. Ampak kako si dobil vse glasba letijo okCutawayncoski rog možganih v računalnik? To je, če XENYX Q serije mešalne mize prihajajo. Hvala za je vgrajeno, dvosmerne stereo avdio vmesnik USB, lahko priključite neposredno na računalnik PC ali Mac preko enotnega kabel USB. Zdaj vsak signal vir, povezan z mešalno mizo zapisati naravnost na vašem trdem disku. Ki nas pripelje do programske opreme.

Funkcije/specifikacije:

 • Premium ultra-low hrupa, visoko headroom analogna mešalna miza

 • State-of-the-art, phantom powered XENYX mikrofon predojačevalec primerljive samostojni butik preamps

 • Studio-razred kompresorji s super-enostavno funkcionalnost "one-bunka" in nadzor vodili za strokovno-instrumentalna zvok na vseh mono kanalov

 • Vgrajeno stereo razreda ustrežljiv USB/Audio vmesnik povezati neposredno z računalnikom.

 • Neo-klasični "Britansko" 2-band EQ za toplem in glasbeno zvok Main premešamo, stereo CD/tapeplus ločenih slušalke rezultate

 • CD/tapevnosi pripišejo izhod za slušalke ali glavni premešamo izpisi

 • Visokokvalitetni sestavni deli in izjemoma Neravan gradnjo zagotavljajo dolgo življenje