Behringer XENYX Q802USB USB mešalna miza

72,50 (vključno z DDV-jem @ 22%)

20+ na zalogiPodatki o dostavi

Izdelek je na zalogi v našem distribucijskem centru v Yorku

Izdelek je trenutno na zalogi v našem distribucijskem centru v Yorku, pripravljen za odpremo.

"Izdelek vam lahko dostavimo" prikazuje naslednji razpoložljivi datum, ko vam lahko dostavimo naročilo, odvisno od izbrane možnosti dostave in razpoložljivosti zaloge drugih izdelkov, ki ste jih dodali v nakupovalno košarico.

Naročilo vam lahko dostavimo: 2 September 2016

Dodaj v košarico

30-dnevno jamstvo vračila denarja je vključeno

30-dnevno jamstvo vračila denarja je vključeno
Ko je izdelek dostavljen, imate 30 dni za odločitev, ali ga želite zagotovo obdržati. Če se odločite, da iz kakršnegakoli razloga ni primeren, nam ga lahko vrnete in zamenjate za drugega ali zahtevate vračilo denarja, vključno z običajnimi stroški dostave.

Vsi izdelki so novi, če ni drugače navedeno, in imajo najmanj enoletno jamstvo.

V ponudbo ne spadajo programska oprema, ušesne slušalke ("in-ear monitorji") ki so bile odprte, in izdelki, sestavljeni po vaših specifikacijah.

Neobvezno: 5-letna garancija: 4,70 €
(Z 90-dnevnim zajamčenim vračilom denarja )

5 -LETNI NAČRT PODALJŠANE GARANCIJE

V ceni izdelka je vključena enoletna garancija z jamstvom vračila denarja v 30 dneh.

Kakovostnejšo storitev vam ponuja Gear4musicova podaljšana garancija z večjim obsegom zaščite kot številne druge 'brezplačne' garancije, ki jih ponujajo nekateri trgovci na drobno in izdelovalci glasbil in opreme.

Prednosti podaljšane garancije so:

 • Osnovna garancija se podaljša na 5 let od datuma dostave
 • Naše jamstvo za vračilo denarja se podaljša s 30 dni na 90 dni (pogoji začnejo veljati po 30 dneh)
 • Vključeni so stroški prevzema in dostave za prvi dve leti.
 • Po preteku police za 5 let ste upravičeni do 50-% vračila cene, ki ste jo plačali za garancijo, če je niste koristili!
 • Garancija je prenosljiva, če izdelek prodate naprej.
 • Če izdelka ni mogoče popraviti v 28 dneh, vam bomo nadomestnega posodili ali ga nadomestili z drugim.
 • Če izdelka ni mogoče popraviti, vam bomo ponudili drugega, podobnega ali gotovinski popust (kot je določeno v pravilniku).
 • Pogodbo lahko v 30 dneh prekličete, po tem času pa lahko to storite za sorazmeren popust.

Ne prezrite: ta podaljšana garancija je trenutno dostopna samo za izdelke, ki se prodajajo v EU in EGP, zanjo pa veljajo pogoji in določila, ki so navedeni na priloženem potrdilu o podaljšani garanciji.

Ta obsežna garancija velja poleg osnovne garancije trgovca Gear4music in garancij izdelovaltube glasbil in opreme, in presega osnovna pravila in pogoje poslovanja. Na vaše pravice, določene s predpisi o prodaji na daljavo (Consumer Protection (Distance Selling) Regulations 2000), ne vpliva in jih ne omejuje nobena tukaj navedena izjava ali pogoj iz teh pravil in pogojev poslovanja.

Št. izdelka: 24245

 • Kompaktna analogna mešalna miza izjemno nizkega hrupa
 • 2 Xenyx mikrofonska predojačevalca
 • USB snemalna povezljivost
 • Fantomsko napajanje za kondenzatorske mikrofone
 • Klasični "British" 3-pasovni EQji

Behringer XENYX Q802USB USB mešalna miza

Podrobnosti
Behringer XENYX Q802USB USB mešalna miza vrhunske kakovosti ima 8-vhodov, 2-busa z XENYX mikrofonskimi predojačevalci, kompresorji, British EQ-ji in USB/Audio vmesnikom. Kompaktna mešalna miza vrhunske kakovosti je dizajnirana za zagotovitev izjemne kakovosti zvoka, brez ogrožanja njene funkcionalnosti. Vključuje vgrajen stereo USB/avdio vmesnik, ki vam omogoča neposredno priključitev na računalnik, kar je idealno za snemanje in urejanje v DAW. "British" 3-pasovni EQ-ji zagotavljajo klasično toplino, povezano z vintage britanskimi mešalnimi konzolami, ter dostavljajo visoko kakovosten nadzor zvoka. Xenyx Q802USB vključuje tudi kompresorje studio-razreda z "en-gumb" funkcionalnostjo enostavno za uporabo, ki vam omogoča nadzor nad kompresorji z enim premikom vrtljive številčnice. Visoko kakovostne komponente nizkega obratovalnega hrupa pomenijo, da je Q802USB mešalna miza idealna za domače snemanje in uporabo v živo, ter zagotavlja visoko učinkovitost in neprimerljivo kakovost zvoka.

Št. izdelka: 24245

Ogled popolnega opisa

Popoln opis

Ogled popolnega opisa

Studio-Grade XENYX mikrofon predojačevalci

XENYX mikrofon predojačevalci, vključenih v to enoto so znani po svojih sonic predstava, zagotavljanje visoke kakovosti, jasno posnetkov. Ponuja impresivno 130 dB dinamični razpon in pasovne širine, ki se giblje med manj kakor 10 Hz do nad 200 kHz, XENYX predojačevalci zagotavljanje visoke ravni rezultatov s poudarkom na jasnosti in poweri. XENYX predojačevalci so idealne za snemanje studio in živo namene, vam paleto ob ohranjanju bogate sonic lastnosti, potrebne za profesionalno avdio snemanje možnosti.

Classic British izenačevanja

Britanski mešanje konzole že dolgo znano za analogni toplino in splošno kakovost posnetkov. Glede na ta vintage mešanje konzole, Behringer so vključene v istem stilu na kanalu EQ. To ima za posledico neverjetno toplo in podroben zvok, dali bogato sonic lastnosti, povezane z starih British mešanje konzole.

Vhodov in izhodov

Xenyx Q802USB mešalna miza ima 8 vhodov in 2 avtobusi za dinamično ali kondenzatorski mikrofoni. S svojo vgrajeno Phantom Power na Q802USB vam omogoča povezavo vsak studijski mikrofon za snemanje preFREE, naravnost naprej. 3-pasovni EQ boste lahko vplivajo na vhodnega signala, dajanje v najem vi plovila zvok ste aiming zakaj. Tudi izrazit ste glavni Mix in Control soba/telefon prenosljiva skladbo Inlays, da predvajanje glasbe med njimi, izhodov RCA tudi vam posneti uspešnosti za zunanje snemalno napravo.

Funkcije

 • Premium ultra stringka raven hrupa, visoke višine analogni mixer
 • 2 stanje-of-the-art XENYX mikrofon predojačevalci primerljiva samostojni boutique predojačevalci
 • Studio-razred kompresorji z super-enostavno & ldquo; eno-gumb & rdquo; funkcionalnost in nadzor vodila za profesionalni vokalni in instrumentalni zvok
 • Vgrajen stereo USB/avdio vmesnik za povezavo neposredno na računalnik. Prost avdio snemanje, urejanje in podcasting programska oprema plus 150 instrumenta/učinek plug-ins na behringer.com
 • Neo-klasične "Britanski" 3-tapeOSK za toplo in glasbeni zvok
 • 1 post fader FX Pošlji na kanal za zunanje naprave FX
 • 1 stereo aux vrniti za FX aplikacije ali kot ločeno stereo vhod
 • Glavni mešanico rezultatov plus ločeni kontrolni sobi, telefoni in 2-delni rezultati
 • 2-delni Inlays pripišejo glavni mix ali nadzor soba/telefonov izhodov

Za več informacij o Q802USB mešalna miza Xenyx glejte zgoraj PDF.