Študentska flavta z ukrivljeno glavo od Gear4music

 • Video 1
 • Video 2
145,00 PMC 197,00 (vključno z DDV-jem @ 22%)

20+ na zalogiPodatki o dostavi

Izdelek je na zalogi v našem distribucijskem centru v Yorku

Izdelek je trenutno na zalogi v našem distribucijskem centru v Yorku, pripravljen za odpremo.

"Izdelek vam lahko dostavimo" prikazuje naslednji razpoložljivi datum, ko vam lahko dostavimo naročilo, odvisno od izbrane možnosti dostave in razpoložljivosti zaloge drugih izdelkov, ki ste jih dodali v nakupovalno košarico.

Naročilo vam lahko dostavimo: 1 Junij 2016

Dodaj v košarico

30-dnevno jamstvo vračila denarja je vključeno

30-dnevno jamstvo vračila denarja je vključeno
Ko je izdelek dostavljen, imate 30 dni za odločitev, ali ga želite zagotovo obdržati. Če se odločite, da iz kakršnegakoli razloga ni primeren, nam ga lahko vrnete in zamenjate za drugega ali zahtevate vračilo denarja, vključno z običajnimi stroški dostave.

Vsi izdelki so novi, če ni drugače navedeno, in imajo najmanj enoletno jamstvo.

V ponudbo ne spadajo programska oprema, ušesne slušalke ("in-ear monitorji") ki so bile odprte, in izdelki, sestavljeni po vaših specifikacijah.

Neobvezno: 3-letna garancija: 13,05 €
(Z 90-dnevnim zajamčenim vračilom denarja )

3 -LETNI NAČRT PODALJŠANE GARANCIJE

V ceni izdelka je vključena enoletna garancija z jamstvom vračila denarja v 30 dneh.

Kakovostnejšo storitev vam ponuja Gear4musicova podaljšana garancija z večjim obsegom zaščite kot številne druge 'brezplačne' garancije, ki jih ponujajo nekateri trgovci na drobno in izdelovalci glasbil in opreme.

Prednosti podaljšane garancije so:

 • Osnovna garancija se podaljša na 3 let od datuma dostave
 • Naše jamstvo za vračilo denarja se podaljša s 30 dni na 90 dni (pogoji začnejo veljati po 30 dneh)
 • Vključeni so stroški prevzema in dostave za prvi dve leti.
 • Po preteku police za 3 let ste upravičeni do 50-% vračila cene, ki ste jo plačali za garancijo, če je niste koristili!
 • Garancija je prenosljiva, če izdelek prodate naprej.
 • Če izdelka ni mogoče popraviti v 28 dneh, vam bomo nadomestnega posodili ali ga nadomestili z drugim.
 • Če izdelka ni mogoče popraviti, vam bomo ponudili drugega, podobnega ali gotovinski popust (kot je določeno v pravilniku).
 • Pogodbo lahko v 30 dneh prekličete, po tem času pa lahko to storite za sorazmeren popust.

Ne prezrite: ta podaljšana garancija je trenutno dostopna samo za izdelke, ki se prodajajo v EU in EGP, zanjo pa veljajo pogoji in določila, ki so navedeni na priloženem potrdilu o podaljšani garanciji.

Ta obsežna garancija velja poleg osnovne garancije trgovca Gear4music in garancij izdelovalcev glasbil in opreme, in presega osnovna pravila in pogoje poslovanja. Na vaše pravice, določene s predpisi o prodaji na daljavo (Consumer Protection (Distance Selling) Regulations 2000), ne vpliva in jih ne omejuje nobena tukaj navedena izjava ali pogoj iz teh pravil in pogojev poslovanja.

Št. izdelka: 9405

 • Lažji doseg za manjše igralce
 • Kot nalašč za mlajše igralce
 • Pride z ukrivljeno & ravno glavo
 • Jasen, odprt ton & lahko, enostavno delovanje s tipkami
 • Vključuje zaščitni trdi kovček & čistilno palico

Študentska flavta z ukrivljeno glavo od Gear4music

Podrobnosti

Začetniška flavta z ukrivljeno glavo predstavlja odličen začetek za otroke, ki želijo naučiti igrati ta instrument. Zaradi ukrivljene glave je idealen za manjše otroke, medtem ko je priložena ravna glava primerna za kasnejše napredovanje. Vključen je tudi dodatni oblikovani kovček ter čistilna paličica, tako študenti imajo vse, kar potrebujejo za takojšen začetek.Št. izdelka: 9405

Ogled popolnega opisa

Popoln opis

Ogled popolnega opisa

Split E in Offset G mehanizmov

Flavta ima dva mehanizma, ki predvsem olajšujeta njeno igranje. Offset G mehanizem je bolj primeren za instrumentaliste/ke z manjšimi rokami. G tipka je pozicionirana nekoliko dlje od flavte, v bolj ergonomskem položaju za manjše roke. Split E mehanizem vpliva na vrhovni E na flavti, ki je na splošno nota šibkega zvoka. Dodani mehanizem izboljšuje končno kakovost zvoka, ter ustvarja boljšo odzivnost instrumenta.

Trup visoke kakovosti

Trup študentske flavte je bil oblikovan iz bakroniklja, ki ni le lahka zlitina, vendar je tudi odporna na korozijo, kar pomeni, da bo instrument trajal zelo dolgo časa. Dofinishj je izdelan iz kombinacije niklja in srebra, ki instrumentu daje trpežen in privlačen dofinishj.

Idealen za začetnike/ce

Instrument upošteva potrebe vsakodnevnega/e učenca/ke. Dizajn z zaprtimi luknjami (ali Plateau) na flavti omogoča tesno zaporo med padi iz dvojne kože in tonskimi luknjami. Opisano izboljšuje intonacijo, kar je bistvenega pomena za začetniške flavtiste/ke. Vzmeti so bile razvite za lahko in enostavna za uporabo delovanje, kar je primerno za začetniške instrumente.

Vključuje vse, kar potrebujete

Trpežen trdi kovček je priložen za olajševanje prevoza instrumenta in zaščito. Poleg tega, priložena je tudi polirna krpa in čistilna palica za ohranjanje instrumenta v top stanju.

Ukrivljena glava flavte

Glava flavte omogoča mlajšem/i učencu/ki z manjšimi rokami lažji dostop do flavte. Glava je zakrivljena, kar študentu/ki omogoča dostop do vseh tipk brez težav, tudi do spodnjega registra na instrumentu. Na Gear4music, flavti smo priložili tudi ravno glavo za trenutek, ko ukrivljena ne bo več potrebna.

Morda vas bo zanimalo

Če šele začenjate vas bo morda zanimal Flavta v začetniškem kompletu od Gear4music, ki vključuje številne dodatne pripomočke, kot so držalo za note, komplet za nego in poučevalni DVD.

Značilnosti & specifikacije

 • Gradnja: 16 lukenj, nikelj-srebrna flavta
 • Pokrovi tipk: Nikelj srebro
 • Split E-mehanizem: Da
 • Model: Plateau (zaprte luknje) z offset G mehanizmom
 • Foot joint: C
 • Trup: Nikelj posrebren
 • Zvočne luknje: Drawn in rolled
 • Blazine: Dvojna koža, American

Vključena oprema

 • Ukrivljena in ravna glava
 • Trdi kovček
 • Čistilna palica

Gear4music - revolucija v konkurenčnih cenah, visoko kakovostnih instrumentih in opremi.

Gear4music je začel sodelovati z nekaterimi od najboljših proizvajalcev iz celega sveta z namenom razvoja lastne linije glasbene opreme. Naš cilj je zagotoviti našim strankam široko izbiro visoko kakovostnih glasbil po razumni ceni.

Z uporabo naših dolgoletnih kolektivnih izkušenj smo razvili obsežno paleto glasbil in opreme, kot so seti bobnov, akustične in električne kitare, pihala, trobila, godala in sistemi zvočnikov. Ponosni smo, da jih lahko ponudimo našim strankam, poleg stotine drugih znanih blagovnih znamk. Tesno sodelujemo z našimi skrbno izbranimi proizvajalci, in si prizadevamo izdelati vsakomur dostopne, zanesljive instrumente odličnega zvoka. Naše glasbena oprema je izdelana po enakih zahtevnih standardih, ki jih pričakujete od drugih izjemno cenjenih blagovnih znamk - kar je dodatno podprto z našim standardnim 14-dnevnim jamstvom povračila denarja.

Gear4music izdelki so izdelani etično in odgovorno, ter izpolnjujeo vsa pričakovanja čutečega sveta.