Equalizers

Equalizers vam lahko prilagodite frekvenčni odziv vaš signala, vam omogoča, da spremeni tonalitete vaš slišan.

View All Information

Izenačevalci zvoka (EQ)

Prikazujemo prvih 58 izdelkov

O signalnih procesorjih

Izenačevalci zvoka se uporabljajo zaradi prilagajanja zvoka iz ojačevalca, kar omogoča več nadzora nad zvokom tona, kar lahko dosežemo z uporabo preFREEih treble in bas kontrolnikov. Izenačevalec zvoka se lahko uporablja kot nadomestilo za akustične značilnosti različnih okolij in lahko povečaj ali izloči različne frekvenčne pasove za nadomestitev različnih sobnih akustik.

Na Gear4music.com imamo raznoliko izbiro signalnih procesorjev, ki segajo od 9-band grafičnih izenačevaltube do 31-band grafičnih izenačevaltube, ki omogočajo navaden nadzor glasnosti. Cenjeni izenačevalci, kot so grafični izenačevalec Behringer FBQ800, ponujajo možnost kompaktne signalne predelave s svojim patentiranim FBQ sistemom za odkrivanje povratnih informacij.

Signalni procesorji - novice

NAMM 2016: JHS pedala javnost več informacij o seriji Lunchbox 500

JHS pedala Lunchbox 500 series - JHS' najbolj spoštovanih Kitarski efekti v obliki nov studio-pripravljen za aplikacije z bobni, vokal in še več.... Več »

NAMM 2016: JHS pedala draži nova Lunchbox 500 serija

Pedali JHS dala Prikradati predogled svojih Lunchbox 500 serija proizvodov, ki bo predstavljen na NAMM 2016 officilly.... Več »

Focusrite ISA ena analogna predojačevalec - 20 % popusta

Focusrite ponujajo 20 % off ISA en mikrofon predojačevalca, za omejen čas.... Več »