Vrste slušalk

Slušalke so bistvene za večino različnih glasbenikov, od producentov v studijih, do glasbenikov, ki potrebujejo nadzorni sistem, ter tudi DJev. Na Gear4music.com imamo na zalogi široko izbiro slušalk, od proizvajaltube, kot so Beyerdynamic, Roland, Sennheiser, Shure in M-Audio. Obstaja več modelov slušalk za različno uporabo. Ne glede na to, ali potrebujete zaprte, odprte, enostranske ali In-Ear slušalke, ponujamo vedno najboljš obseg slušalk, ki je na voljo.

View All Information

Najbolj prodajane slušalke

Prikazujemo prvih 14 izdelkov

O slušalkah

Zaprti modeli, kot je Audio Technica ATH-M40FS, štejejo kot bolj primerni za snemanje, ker ponujajo izolacijo zunanjega hrupa, in zmanjšujejo uhajanje lastnega zvoka.

Po drugi strani, odprti modeli, kot je Roland RH-A30, so pocompacto bolj priljubljeni za namene miksanja, zaradi njihove bolj realistične upodobitve zvoka – zlasti bas frekvenc. In Ear monitorje, kot je Beyerdynamic DTX80, običajno uporabljajo nastopajoči glasbeniki za referenčne namene.

Slušalke - novice

Musikmesse 2016: Sennheiser in Apogee ponujajo MK 4 digitalni USB in iOS

Sennheiser partner z Apogee da MK 4 mikrofon v digitalni dobi.... Več »

Musikmesse 2016: Beyerdynamikrofon razkrije TG D71C kondenzator mejo mikrofon

V Beyerdynamikrofon TG D71C mizico Boundary mikrofon je kot nalašč mikrofon za snemanje bas bobni, kot tudi drugih instrumentov stringke frekvence.... Več »