Vrste slušalk

Slušalke so bistvene za večino različnih glasbenikov, od producentov v studijih, do glasbenikov, ki potrebujejo nadzorni sistem, ter tudi DJev. Na Gear4music.com imamo na zalogi široko izbiro slušalk, od proizvajaltube, kot so Beyerdynamic, Roland, Sennheiser, Shure in M-Audio. Obstaja več modelov slušalk za različno uporabo. Ne glede na to, ali potrebujete zaprte, odprte, enostranske ali In-Ear slušalke, ponujamo vedno najboljš obseg slušalk, ki je na voljo.

View All Information

Najbolj prodajane slušalke

Prikazujemo prvih 21 izdelkov

O slušalkah

Zaprti modeli, kot je Audio Technica ATH-M40FS, štejejo kot bolj primerni za snemanje, ker ponujajo izolacijo zunanjega hrupa, in zmanjšujejo uhajanje lastnega zvoka.

Po drugi strani, odprti modeli, kot je Roland RH-A30, so pocompacto bolj priljubljeni za namene miksanja, zaradi njihove bolj realistične upodobitve zvoka – zlasti bas frekvenc. In Ear monitorje, kot je Beyerdynamic DTX80, običajno uporabljajo nastopajoči glasbeniki za referenčne namene.

Slušalke - novice

Shureosebe zahtevajo legende, ki žive zmagovalci so razglasili

Jazz/Funk kolektivnih iz Bordeauxa v Franciji, Lehmann Brothers band so bili izbrani kot Shureje klic za legende zmagovalci v nedavni živo konkurence... Več »

Kupujte Shure GLX-D brezžični sistem in prejemajo brezplačno SB902 Li-ion baterijo brezplačno

V svoj najnovejši promocijo, Shure ponujajo stranke možnost, da bi dobili svoje roke na baterija, ki jo lahko do 10 000 ur igranja... Več »