Violine

Gear4music violine: Delali smo neutrudno, da bi razvili in izpopolnili ponudbo kakovostnih violin po zelo dostopnih cenah in smo zdaj eden od vodilnih prodajaltube violin v Evropi. V naši ponudbi imamo violine v različnih velikostih, vključno z 1/8, 1/4, 1/2, 3/4 in 4/4, kot tudi Gear4music študentske violine, ki so idealne za ljudi, ki šele začenjajo z violino. Naše Archer violine ponujajo alternativo premium kakovosti za ambiciozne violiniste/ke, polnega in bogatega zvoka, ki bo ugajal tudi najbolj izurjenim violinistom/kam.

View All Information

Najbolj priljubljene violine

Prikazujemo prvih 17 izdelkov

Violena - informacije

Zgodovina violin: Čeprav imajo violine starodavno poreklo, večino njihovih modern značilnosti so dobile od Luthierjev v Italiji v 16. stoletju. Šele v 1800-tih letih, v baročnem obdobju, so se violine začele uveljavljati med priznanimi skladatelji, kot sta na primer Antonio Vivaldi in Johann Sebastian Bach, ki so uporabljali violine v njihovih skladbah. Od takrat so violine pridobile veliko ljubezni in so jih začeli spoštovati po vsem svetu kot solo in koncertno glasbilo, ter jih danes igrajo glasbeniki različnih glasbenih zvrsteh, vključno s klasično, jazz, folk, punk in rock'n'roll zvrstmi.

Violena je 4-strunsko akustično glasbilo, ki se igra z lokom. To je vodilno glasbilo ciolinske skupine glasbil, med katera sodijo tudi viola, violončelo in kontrabas. Zvok se ponavadi ustvarja s vlečenjem loka, ki je sestavljen iz palice s pasom iz konjskih laseh, preko violinskih strun, čeprav je tudi brenkanje s prstmi - znano kot pizzicato - pocompacto uporabljena tehnika za ustvarjanje različnih tonov in resonance. Pitch se premaže preko laseh loka, zaradi zagotovljanja, da se bo lok bolje oprijemal violinskih strun.

Izbira prave velikosti violin

Pri nakupu violine, zlasti za otroke, ena od najpomembnejših stvari je pravilna izbira velikosti. Uporaba violine ali loka, ki sta preveč veliki ali majhni lahko otežuje igranje in so za to na voljo različne velikosti violin za vse igralce.

Violene polovične velikosti: so običajno ustrezne za otroke starosti šest do deset let, s dolžino roke približno 20 do 22 inčov.

3/4 violine: so usmerjena 9 do 11 let starim otrokom, z dolžino roke od približno 22 do 23,5 inčov

Violene za odrasle: so za tiste z dolžino roke od 23,5 inčov ali več.

Violena - novice

Yamaha YSV 104 prvi tiho violino funkcijo SRT elektroenergetskega sistema

Yamahaje zadnji vpis v svet tiho violini izkorišča država-za-na - art SRT elektroenergetskega sistema za izboljšanje in povečanje tvoj ton v praksi okolju... Več »

Gear4music zdaj naselitve Hidersine

Hidersine orkestralnih instrumentov štejejo za "vrhunec polja".... Več »

Eastman strun izdelkov, založena z Gear4music

Visoke kakovosti Eastman violine, Viole, violončela in dvojni Basi so sedaj na voljo na Gear4music.... Več »

Musikmesse 2016: Yamaha uvesti YEV vrsto električne violine

Pri čemer njegove zasnove navdih iz organskih lepoto wood, preFREEost, čiste linije in udobje v lahki nova serija YEV sestaviti načrt z inovativno Yamaha zvok ustvariti krasen live-uspešnosti instrument.... Več »

7 najboljših instrumentov za otroke mlajše od 7 let

Mnogi starši spodbujajo svoje otroke da začnejo z igranjem instrumenta zgodaj v življenju. Glasba je lahko zabavna in dragocena dejavnost za otroke, vendar je morda težko vedeti, kjer začeti. Predstavljamo našo top izbiro idealnih začetniških instrumentov za otroke, mlajše od 7 let.... Več »

Otroci kot njihovi starši več glasbenih

Philharmonia Orchestra, s sedežem v Londonu, je naročila raziskave ugotoviti, kjer lahko prihajajo glasbeniki jutri.... Več »

Klasična BRIT Award zmagovaltube

Klasična BRIT Awards leta 2013 je potekala sinoči v Royal Albert Hall.... Več »

Stentor godal zdaj na voljo na Gear4music

Stentor prodati več violine kot katera koli druga družba na svetu. Smo ugotovili, zakaj so tako priljubljeni njihovega godal.... Več »

Otroci, ki so pozvane, da držijo eno glasbilo

Eden od vodilnih svetovnih violiniste je zagovarjala trdega dela in prakse, da bi dobili boljše na igranje instrumenta.... Več »

Spori glede verodostojnosti "Titanik violina"

Zgodovinskih društev v veliki Britaniji in ZDA so dvomile pristnosti listine.... Več »