Elektron sintetizatorji, samplerji & ritem naprave

Gear4Music.com

Elektron je podjetje, ki so ga zasnovali in ga vodijo sintetizator entuzijasti. Njihova strast do ustvarjanja, estetike in ustvarjanja glasbe je prisotna v vsakem njihovem izdelku. Elektron si želi, da bi bila glasba čista zabava. View All Information

Elektron sintetizatorji

Prikazujemo prvih 4 izdelkov

O Elektron modulih

Elektron je impresioniral glasbenike vseh zvrsteh z njihovo prilagodljivostjo in powerjo. Med slavne uporabnike spadajo:

Autechre
Timbaland
The Knife
Stephen Morris iz skupine New Order

Elektron glasbila so enako uporabna orodja pri nastopih kot tudi v studiju.

Machinedrum je njihov vodilni ritem naprava sintetizator. Ne samo, da je uporaben za tolkala, vendar power Machiendruma omogoča tudi ustvarjanje melodičnih komponent.

Monomachine 6-stezni, step-sekvencer sintetizator - je njegov odlični partner, ki omogoča dostop do cele vrste digitalnih, virtualno analognih, vintage in modern zvokov, ter je povezan z enako powernim sekvencerjem kot Machinedrum.

Njihov najnovejši izdelek, Octatrack sampler, je popoln dodatek že itak silovitoj ponudbi, ki omogoča, da se vanj vtaknejo in neskončno resamplajo avdio izhodi obeh naprav.

Elektron - novice

ROLIje Seaboard VZPON 25 zdaj na voljo v 15 % popust

ROLIje Seaboard DVIG 25 združuje sodobno vsestranskost in z dinamično ton.... Več »

Korg sporočamo, da resnico sintetični "Sterling Silver" je zdaj na voljo za iOS naprave

Naravnost iz 90 's, legendarni sintetični je dobila moderno preobrazba, da bo bolj vsestranski kot kdajkoli prej... Več »

Rob Papen izdaje novo Predator 2 sintetizator

Z tisoče nove prednastavitve in široko paleto funkcij, je Predator 2 prinaša naslednje ravni kakovosti zvoka in uporabniško določene avdio manipulacije za takojšnjo odstranitev igralcev... Več »

Teenage Engineering predstavil številne posodobitve za vodilni sintetizator OP-1

Z novo arpeggiator in sintetizator na voljo uporabnikom, več uporabnik zahteva posodobitve prinašajo igralec z bolj vsestranski kot kdajkoli prej... Več »