Elektron sintetizatorji, samplerji & ritem naprave

Gear4Music.com

Elektron je podjetje, ki so ga zasnovali in ga vodijo sintetizator entuzijasti. Njihova strast do ustvarjanja, estetike in ustvarjanja glasbe je prisotna v vsakem njihovem izdelku. Elektron si želi, da bi bila glasba čista zabava. View All Information

Elektron sintetizatorji

Prikazujemo prvih 6 izdelkov

O Elektron modulih

Elektron je impresioniral glasbenike vseh zvrsteh z njihovo prilagodljivostjo in močjo. Med slavne uporabnike spadajo:

Autechre
Timbaland
The Knife
Stephen Morris iz skupine New Order

Elektron glasbila so enako uporabna orodja pri nastopih kot tudi v studiju.

Machinedrum je njihov vodilni ritem naprava sintetizator. Ne samo, da je uporaben za tolkala, vendar moč Machiendruma omogoča tudi ustvarjanje melodičnih komponent.

Monomachine 6-stezni, step-sekvencer sintetizator - je njegov odlični partner, ki omogoča dostop do cele vrste digitalnih, virtualno analognih, vintage in sodobnih zvokov, ter je povezan z enako močnim sekvencerjem kot Machinedrum.

Njihov najnovejši izdelek, Octatrack sampler, je popoln dodatek že itak silovitoj ponudbi, ki omogoča, da se vanj vtaknejo in neskončno resamplajo avdio izhodi obeh naprav.

Elektron - novice

Moog uvesti Model 15 App

Moog je razkrila svoj prvi modularni sintetični app izključno za iOS naprave.... Več »

Moog želijo svoje zvoke za globalno sintetizator projekta

Moog in zvok-art oblikovalec Yuri Suzuki vpoklicati v vašo pomoč, da ustvarite edinstven svetovni sintetizator projekt za avdio predstavništva kultur po svetu.... Več »

Brezplačna montaža Yamaha dogodek na Gear4music

Imel priložnost, da testne vožnje novi Sint Yamaha montaža in se z priložnost za zmago, a reface prireditvi Yamaha montaža na Gear4music na 28.4.16.... Več »

Novation ponujajo priložnost za zmago Morodernova sintetični

Po zelo uspešen omejeno sprostitev lani je Special Edition Nova sintetični, Novation ponujajo priložnost za zmago enega od teh zgleduje po legendarni Giorgio Moroder sintetizatorji.... Več »