Elektron sintetizatorji, samplerji & ritem naprave

Gear4Music.com

Elektron je podjetje, ki so ga zasnovali in ga vodijo sintetizator entuzijasti. Njihova strast do ustvarjanja, estetike in ustvarjanja glasbe je prisotna v vsakem njihovem izdelku. Elektron si želi, da bi bila glasba čista zabava. View All Information

Elektron sintetizatorji

Prikazujemo prvih 4 izdelkov

O Elektron modulih

Elektron je impresioniral glasbenike vseh zvrsteh z njihovo prilagodljivostjo in powerjo. Med slavne uporabnike spadajo:

Autechre
Timbaland
The Knife
Stephen Morris iz skupine New Order

Elektron glasbila so enako uporabna orodja pri nastopih kot tudi v studiju.

Machinedrum je njihov vodilni ritem naprava sintetizator. Ne samo, da je uporaben za tolkala, vendar power Machiendruma omogoča tudi ustvarjanje melodičnih komponent.

Monomachine 6-stezni, step-sekvencer sintetizator - je njegov odlični partner, ki omogoča dostop do cele vrste digitalnih, virtualno analognih, vintage in modern zvokov, ter je povezan z enako powernim sekvencerjem kot Machinedrum.

Njihov najnovejši izdelek, Octatrack sampler, je popoln dodatek že itak silovitoj ponudbi, ki omogoča, da se vanj vtaknejo in neskončno resamplajo avdio izhodi obeh naprav.

Elektron - novice

NAMM 2017: Pioneer DJ Toraiz AS-1 enoglasne analogni sintetizator

Omogoča dinamično uporabo v studiu in na odru, kot Toraiz-1 je zagotovljeno, da vtis... Več »

NAMM 2017: Korg Arp Odyssey, MS-20 Mini, Kronos, platine, TM-50

S paleto novih dodatkov v svojih line-up 2017, Korg razlitje fižol na novo revamps, posodobitve in izdelkov, ki so se pojavljajo na NAMM... Več »

Behringerosebe DeepMind 12 sintetizator kmalu treba na zalogi

Konec februarja leta 2017, Behringerosebe DeepMind 12 bo na zalogi na Gear4music. S paleto zanimive funkcije, je sintetični pripravlja na novo opredeliti glasbe.... Več »

ROLIje Seaboard VZPON 25 zdaj na voljo v 15 % popust

ROLIje Seaboard DVIG 25 združuje sodobno vsestranskost in z dinamično ton.... Več »