Elektron sintetizatorji, samplerji & ritem naprave

Gear4Music.com

Elektron je podjetje, ki so ga zasnovali in ga vodijo sintetizator entuzijasti. Njihova strast do ustvarjanja, estetike in ustvarjanja glasbe je prisotna v vsakem njihovem izdelku. Elektron si želi, da bi bila glasba čista zabava. View All Information

Elektron sintetizatorji

Prikazujemo prvih 5 izdelkov

O Elektron modulih

Elektron je impresioniral glasbenike vseh zvrsteh z njihovo prilagodljivostjo in powerjo. Med slavne uporabnike spadajo:

Autechre
Timbaland
The Knife
Stephen Morris iz skupine New Order

Elektron glasbila so enako uporabna orodja pri nastopih kot tudi v studiju.

Machinedrum je njihov vodilni ritem naprava sintetizator. Ne samo, da je uporaben za tolkala, vendar power Machiendruma omogoča tudi ustvarjanje melodičnih komponent.

Monomachine 6-stezni, step-sekvencer sintetizator - je njegov odlični partner, ki omogoča dostop do cele vrste digitalnih, virtualno analognih, vintage in modern zvokov, ter je povezan z enako powernim sekvencerjem kot Machinedrum.

Njihov najnovejši izdelek, Octatrack sampler, je popoln dodatek že itak silovitoj ponudbi, ki omogoča, da se vanj vtaknejo in neskončno resamplajo avdio izhodi obeh naprav.

Elektron - novice

ROLI FXpansion STROBE2 zdaj vključen v vse ROLI Seaboards

Silen programska oprema STROBE2 je zdaj na voljo za vse tiste, ki bo nakup ali kupili bodisi na ROLI Seaboard VZPON ali GRAND sintetizator... Več »

NAMM 2017: Dave Smith Instruments sporočamo REV2

Gradimo na temeljih svojega predhodnika na Prophet 08, je REV2 ponuja celotno paleto zanimivih in inovativnih dodatki za njegovo obliko.... Več »

NAMM 2017: Elektron sporočamo Digitakt boben stroja

Elektron's Digitakt boben stroja je odgovor na vse vaše udarnega želja... Več »

NAMM 2017: Pioneer DJ Toraiz AS-1 enoglasne analogni sintetizator

Omogoča dinamično uporabo v studiu in na odru, kot Toraiz-1 je zagotovljeno, da vtis... Več »