Glasbene delovne postaje in klaviature

Delovna postaja in klaviature ponujajo vse-v-enem rešitev za glasbenike. Delovna postaja deluje kot studio v box-u, ter ponuja veliko različnih sintetiziranih in sampliranih zvokov s katerimi lahko razpolagate, medtem ko dopušča preFREEo aranžiranje in urejanje popolnih glasbenih delčkov.

View All Information

Delovne postaje

Prikazujemo prvih 36 izdelkov

O delovnih postajah

Delovna postaja, ali "Aranžer" klaviature so še en korak naprej od sintetizatorja ali digitalnega klavirja. V bistvu je to kompakten, samozadosten studio, zgrajen okoli klaviatur. Večina ponuja neposredno integracijo v najbolj priljubljeno DAW programsko opremo in omogočajo USB povezovanje in MIDI povezovanje kot standard. Roland Fantom in Yamaha Tyros so priCustom renomiranih delovnih postaj. Poleg tega, da so powerno studijsko orodje, delovne postaje so lahko enako powerne za nastopanje. Nekatere imajo obtežene keys, kot so Korg M3 88-tipk, ki posnema občutek akustičnega klavirja.

Gear4music ima na zalogi različne izdelke od vodilnih proizvajaltube, kot so Roland, Korg in Yamaha, za začetnike in profesionalce.

Delovna postaja - novice

Roland začetek OS-07 delovna postaja in SE-02 analogni sintetizator

Prvi sintetični vpise na Rolandje "Na novo opredeliti prihodnost", OS-07 delovna postaja in SE-02 sintetizator obljubo uporabnik popoln izraz in na krovu vsestranskost.... Več »

NAMM 2017: Korg Arp Odyssey, MS-20 Mini, Kronos, platine, TM-50

S paleto novih dodatkov v svojih line-up 2017, Korg razlitje fižol na novo revamps, posodobitve in izdelkov, ki so se pojavljajo na NAMM... Več »