Glasbene delovne postaje in klaviature

Delovna postaja in klaviature ponujajo vse-v-enem rešitev za glasbenike. Delovna postaja deluje kot studio v box-u, ter ponuja veliko različnih sintetiziranih in sampliranih zvokov s katerimi lahko razpolagate, medtem ko dopušča preprosto aranžiranje in urejanje popolnih glasbenih delčkov.

View All Information

Delovne postaje

Prikazujemo prvih 36 izdelkov

O delovnih postajah

Delovna postaja, ali "Aranžer" klaviature so še en korak naprej od sintetizatorja ali digitalnega klavirja. V bistvu je to kompakten, samozadosten studio, zgrajen okoli klaviatur. Večina ponuja neposredno integracijo v najbolj priljubljeno DAW programsko opremo in omogočajo USB povezovanje in MIDI povezovanje kot standard. Roland Fantom in Yamaha Tyros so primeri renomiranih delovnih postaj. Poleg tega, da so močno studijsko orodje, delovne postaje so lahko enako močne za nastopanje. Nekatere imajo obtežene tipke, kot so Korg M3 88-tipk, ki posnema občutek akustičnega klavirja.

Gear4music ima na zalogi različne izdelke od vodilnih proizvajalcev, kot so Roland, Korg in Yamaha, za začetnike in profesionalce.

Delovna postaja - novice

Musikmesse 2016: KORG Pa4X orientalski profesionalni aranžer napovedal

KORG uvesti orientalski izdaja svetovnih prodajanih aranžer klaviatura!... Več »

Roland izdelek Specialist Dan Taman obiskati Gear4music HQ

Če ste v super Roland delovne postaje in sintetični zvoki ponaša classic rob ampak sodobne počutijo potem glavo v naš razstavni prostor v soboto 12.3.16 in so prve roke vaje z Taman Roland na Dan!... Več »