Glasbene delovne postaje in klaviature

Delovna postaja in klaviature ponujajo vse-v-enem rešitev za glasbenike. Delovna postaja deluje kot studio v box-u, ter ponuja veliko različnih sintetiziranih in sampliranih zvokov s katerimi lahko razpolagate, medtem ko dopušča preFREEo aranžiranje in urejanje popolnih glasbenih delčkov.

View All Information

Delovne postaje

Prikazujemo prvih 30 izdelkov

O delovnih postajah

Delovna postaja, ali "Aranžer" klaviature so še en korak naprej od sintetizatorja ali digitalnega klavirja. V bistvu je to kompakten, samozadosten studio, zgrajen okoli klaviatur. Večina ponuja neposredno integracijo v najbolj priljubljeno DAW programsko opremo in omogočajo USB povezovanje in MIDI povezovanje kot standard. Roland Fantom in Yamaha Tyros so priCustom renomiranih delovnih postaj. Poleg tega, da so močno studijsko orodje, delovne postaje so lahko enako močne za nastopanje. Nekatere imajo obtežene tipke, kot so Korg M3 88-tipk, ki posnema občutek akustičnega klavirja.

Gear4music ima na zalogi različne izdelke od vodilnih proizvajaltube, kot so Roland, Korg in Yamaha, za začetnike in profesionalce.

Delovna postaja - novice

Korg Kronos HD 1 High Definition zvok motorja

HD-1 - vodilni PCM, vzorčenje in Val sekvenciranja zvok motorja na Korg Kronos.... Več »

Korg Kronos CX-3 orgle zvok motorja

Tretji obrok Kronos zvok motorjev se podrobnejši pogled na Tonewheel CX-3 orgle.... Več »