Pozavne

Pozavna je trobilo, ki je znano najbolj po po uporabi potega namesto Lampašov ali tipk za spreminjanje intonacije instrumenta. Njeno življenje v zgodnji glasbi se je začelo kot "Suckbut", sodobna pozavna pa pride v različnih velikostih, od majhnih alto pozavn vse do bas pozavn, pri katerih je tenor najbolj pocompacta velikost. Nekatere pozavne pridejo opremljene s sprožilci, ki zagotavljajo večjo intonacijsko paleto in pomagajo z uglaševanjem.

View All Information

Pozavne v top ponudbah

Prikazujemo prvih 15 izdelkov

O pozavni

Pozavna je del družine trobil, ki obstaja že več kot 600 let in je edino sodobno orkestralno glasbilo, ki lahko predvaja vse note kromatične skale od začetka. Zaznamovana po svoji tubei na poteg, pozavna se široko uporablja v klasični glasbi in je tudi bila uporabljena v nekaterih delih skladb Mozarta in Beethovena.

Yamaha slovi po svojih glasbilih, mi pa ponujamo Yamaha pozavne po najnižjih cenah na spletu. Na Gear4music.com vam s ponosom ponujamo tudi naše Gear4music pozavne, vključno s kompleti tenor pozavn za začetnike/ce. Naši premium Coppergate in Jupiter liniji sta oblikovani kot alternativna možnost, namenjena za napredne igralce/ke na pozavnah. Ponujamo izjemno izbiro in celo vrsto dodatne opreme za pozavne ter smo prepričani, da imamo vse kar potrebujete.

Pozavna - novice

pBone igra v 30 dneh Challenge začenja

pBone plastični pozavne izziv, da se naučite igrati v samo 30 dneh!... Več »

Denis stenj pribor medenine zdaj na Gear4music

Mi smo navdušena, da razglasi novo blagovno znamko, ki je zdaj na voljo na Gear4music, celotno paleto medenina dodatkov iz Denis stenj.... Več »

7 najboljših instrumentov za otroke mlajše od 7 let

Mnogi starši spodbujajo svoje otroke da začnejo z igranjem instrumenta zgodaj v življenju. Glasba je lahko zabavna in dragocena dejavnost za otroke, vendar je morda težko vedeti, kjer začeti. Predstavljamo našo top izbiro idealnih začetniških instrumentov za otroke, mlajše od 7 let.... Več »